Kategoriat
Urheilu

Jääkiekon MM-kisoja suojataan yleisöltä ohjuspatteristoilla

The Israeli Developed MLRS Launcher in Action
Creative Commons License Photo Credit: Israel Defense Forces
(HELSINKI) Jääkiekkoliitto parantaa MM-kisojen turvallisuutta asentamalla Hartwall-areenan ympärille ohjus- ja raketinheitinpatteristoja, jotka tuhoavat mahdolliset uhkatekijät ennen kuin ne ehtisivät häiritä otteluita. Mallia on otettu Lontoosta, jossa käytetään Rapier-ohjusjärjestelmää tulevien olympialaisten suojaamiseen.
”Päällimmäisenä meillä on mielessä turvallisuus ja yleisö. Teemme kaikkemme, jotta pelipaikat pysyvät turvassa yleisöltä”, kertoo turvallisuuspäällikkö Boss Nass.
Tätä varten suomalaiset ovat valinneet maasta ilmaan -ohjusten sijaan M270 MLRS -järjestelmän, johon asennetun M269-raketinheittimen kantama on 30 kilometriä.
”Se tarkoittaa, että pystymme neutraloimaan Pasilaan kohdistuvat uhkat jo Tikkurilan kohdalla”, Boss Nass sanoo.
MLRS-suojauksen läpi livahtaneet katsojat tuhotaan VP 84 -viuhkapanoksilla, joita on siroteltu ympäri Helsinkiä. Lisäksi ilmavoimat on valmiudessa pommittamaan napalmilla kaikki kannattajalakanat, jotka pääsevät 500 metriä lähemmäs sisäänkäyntiä.

7 vastausta aiheeseen “Jääkiekon MM-kisoja suojataan yleisöltä ohjuspatteristoilla”

Ja ne ketkä pääsevät sisään, niiden päälle mä pieraisen! Kyllä varmasti lähtee!

Hyvät oli ottelun shampanjat, mutta katkarapuvoileipien majoneesi oli hieman turhan kylmää, kun sen pitäisi olla vain viileää, mikä toi ikävähkön tunnelman ensimmäiseen erään.
Pientä turhautumista jäi myös siitä, että tarjoilijat eivät tuoneet juomia katsomoon, vaan piti poistua baariin sitä varten. Ottakaa tältä osin mallia NHL:stä tai Turkuhallin aitiopaikoista, siellä peli ei häiritse juomista!

Boss Nass kertoo, että tulevissa otteluissa suorasuuntaustykit joudutaan lippujen hintatason takia kohdistamaan kahteen paikalla olevaan kohteeseen, Kalervo Kummolaan ja Hjallis Harkimoon. ”Tavoitteemme on motittaa heidät katsomoravintolaan kolmeksi vuorokaudeksi ja pelastaa suomalaisessa jääkiekossa se, mitä vielä pelastettavissa on”, Nass summaa ja puraisee palan sorkkaraudastaan.

Kun Kale Kumg-Il sanoi meillä olevan myös ydinase, hän ei puheenvuorossaan viitannut meidän omistavan tahi havittelevan ydinaseita.

Turhaa rahojen haaskausta, joka on tehty rauhoittamaan meitä huolestuneita kansalaisia. Todellisuudessa mikään puolustusasejärjestelmä ei ole aukoton ja katsojat keksivät aina jonkin keinon kiertää ne. Ainoa ratkaisu asiaan on mielestäni MM-kisojen kieltäminen ja korvausten maksaminen Kalelle verorahoista. Noin 10% vuosittainen solidaarisuusvero Kalelle kuulostaa oikeudenmukaiselta ja reilulta korvaukselta katsojien aiheuttamista ansionmenetyksistä ja mielipahasta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Talvivaara epäilee altaasta löytyneiden lintujen hukuttautuneen

(TYRION) Kaivosyhtiö Talvivaara tyrmää julkisuudessa liikkuneet huhut, joiden mukaan sen vesialtaasta löytyneiden vesilintujen kuolinsyynä voisivat olla kaivoksen päästöt. Yhtiön tiedottajan...

Close