Kategoriat
Politiikka

SKP ei ole aivan varma, onko se taas rekisteröity puolue

(POTEMKIN) Suomen Kommunistinen Puolue huomasi tänä aamuna olevansa epävarma siitä, onko se rekisteröity puolue vai ei. Tavallisesti luotettavien lähteiden mukaan SKP:n kannattajat olisivat keränneet tarpeeksi jäsenkortteja palauttaakseen puolueen takaisin rekisteriin.
”Toisaalta niin luulin käyneen myös vuonna 1990, jolloin huomasin olevani osa Vasemmistoliittoa. Puhumattakaan vuodesta 1992, jolloin menin konkurssiin. Tai 1996, jolloin minut purettiin”, väsyneen oloinen SKP huokaa.
SKP:n hämmennystä pahentaa se, että se heräsi aamulla Suomen Työväenpuolue STP:n ja Rauhan ja Sosialismin puolesta – Kommunistisen Työväenpuolueen välistä, vaikka viimeinen muistikuva illalta on jotain ihan muuta.
”Kaikkien maiden työläiset liittykää yhteen, tai siis meikään, ei STP:hen eikä KTP:hen, vaikka samalla asialla tässä ollaan kaikki paitsi noi ei”, SKP sanoo ja hamuaa kahvikuppia.

13 vastausta aiheeseen “SKP ei ole aivan varma, onko se taas rekisteröity puolue”

Sä oot, SKP, niin mennneen yöpakkassyksyn huurretta – ancient history. Isoveljesi NKP on kuollut ja kuopattu eikä ketään enää kiinnosta. Pitää kato uudistua – kohti paremminvointia!
Terv. EKP:n pikkuveli, budjettikonsultaatioita ystävyyden, yhteistyön ja keskinäisen vastuunkannon nimissä avosylin vastaanottava, S(uomen) K(okoomuslaisin) P(uolue).

On vaikeaa olla oikeassa. Siksi nyansseja viilataan niin kovin, että pikkutarkat perustavat pienpuolueiden rinnalle mini- ja mikropuolueita.
Mormonejakin on maailmassa n. 15 miljoonaa. Näistä 14 miljoonaa on yhdessä kirkossa ja loput useissa kymmenissä pienemmissä kirkoissa, joita on perustettu, kun on haluttu viilata jotain pilkkua tai ei olla siedetty jotain johtajaa.

Tässä lehti täyttää tehtävänsä, tämä pakottaa pohtimaan eikä päästä helpolta.

Paavo Arhinmäki
Paavotar Biaudet
Paavotar Essayah
Paavo Haavisto
Paavo Lipponen
Paavo Niinistö
Paavo Soini
Paavo Väyrynen

Pohjois-Korean Rakas Johtaja Kim Jong-il heräsi aamulla epätietoisena siitä, onko kuollut vai elossa. Hän tunnusteli vahamaisia kasvojaan ja paskoi viimeiset rakkaat paskoksensa kuolinpaitaansa, jonka taskuihin oli kätketty hänen golfpallon kokoiset aivonsa. Ne voidaan ampua nyt hole-in-onella kaukaisimpaan tunnettuun mustaan aukkoon.

Come on, missä on uutinen siitä kuinka Kim Jong Il ja Gaddafi bilettävät keskenään? Onko Lehti menettänyt särmänsä?

Olen odotellut reipasta satiiria rakkaan johtajamme kuolemasta jo monta päivää, mutta ilmeisesti lehden toimitus ei kyynelehtimiseltään pysty löytämään näppäimistöä, saatikka näkemään näyttöä punaisilla, turvonneilla pikku silmillään…
Vaan kyllä minunkin oli liikutukseltani vaikeata tämä palaute kirjoittaa…
…pitää mennä… nyt taas rupesi itkettämään…
(… poissa… poissa… kaik on mänt…)

Jos katsoit tarkkaan julkaistuja kuvia Suuren Johtajan patsaan jalustasta, huomaat myös Lehden toimituskunnan laatan. Toimittajat ovat olleet keikalla viimeisessä voittavan järjestelmän maassa joka ei ole antanut periksi kapitalismin houkutuksille, uutinen Suuren Seuraajan myötä koittavasta vaurauden ajasta on kontekstianalyysin perusteella mitä puhdasoppisinta Lehteä. Kuubassa ei ole tarjolla Castron lapsia johtamaan kansaa, Kiinassa Maon etäisetkin sukulaiset on hoidettu päiviltä ja Vietnamissa on niin kiire tehdä kulutustavaroita amerikkalaisille että venepakolaisia ei ole vieläkään ehditty kotiuttamaan.

Muotisuunnittelijain hyvin tuntema ilmiö on, että lukuisat erilaiset punaisen sävyt riitelevät helposti keskenään. Samassa näkymässä ruusu, punasipuli, tomaatti, mansikka ja tonttulakki; auuh… — kauhea sotku!

Eikä lehden vaalikonettakaan näy missään. Vaalit on ihan kohta, enkä vielä tiedä pitäiskö äänestää Kim Jong-Unia, Kim Il-Sungia, vai Kim Jong-Iliä.
Jollei Lehteen pian ala tulla oikeita uutisia, niin lopetan Seiskan tilaukseni.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Käypä hoito -suosituksiin lisätään iltapäivälehtien lukeminen

(KARPIN MAAILMA) Iltapäivälehtien uutisten ja lukijakommenttien lukeminen lisätään osaksi kansallisia Käypä hoito -suosituksia. Lääkäriseura Duodecimin mukaan tuplasokkotestit osoittavat, että jo...

Close