Kategoriat
Talous

Otavamedia ja A-lehdet saavuttivat maksimilaadun ulkoistamalla

(YDINOSAAMINEN) Aikakauslehtiä kustantavat Otavamedia ja A-lehdet saavuttivat laadun absoluuttisen huipputason tänään aamupäivällä, kun ne ilmoittivat irtisanovansa kaikki työntekijänsä.
”Huomasimme, että aina kun irtisano… siis ulkoistamme työntekijöitä, laatu vain parani. Niinpä johtoryhmässä päätettiin, että helpompi heivata kerralla pellolle kaikki niin sanotut työntekijät, vaikka eihän ne mitään työtä ole vuosiin enää tehneet, verta vaan imevät, niin”, sanoi itsenäisyyspäivän ylennyksistä jälleen kerran harmillisesti sivuun jäänyt ammattijohtaja Jaakko Alvillapäähänmo.
Konsulttien laskelmien mukaan yhtiöiden laatu on irtisanomisten jälkeen ainakin 3,5-kertainen aiempaan verrattuna. Lukijoille parantunut laatu näkyy muun muassa sillä tavalla, että lehdillä pystyy pyyhkimään perseen entistä paremmin, kun liika painomuste ei heikennä paperin imukykyä. Lehden saamien tietojen mukaan yhtiöihin jää jäljelle toimitusjohtaja, hallitus ja hauska maskottieläin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Talouskriisi pakottaa vaihtamaan maailmanpoliisin maailmanjärjestysmiehiin

(AFTONFALCK) Eurooppaa ja Yhdysvaltoja koetteleva velkakriisi on johtamassa suuriin mullistuksiin kansainvälisessä politiikassa. Johtavat teollisuusmaat ilmoittivat alkuviikolla, että niiden on vähennettävä...

Close