Kategoriat
Politiikka

Soini puolustautuu: ctrl+c ja ctrl+v vaatii pitkää harkintaa

(AKSOLOTLI) Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini (ctrl+ps.) ei hyväksy julkisuudessa esitettyä kritiikkiä, jonka mukaan puolue olisi kopioinut ilmasto-ohjelmansa suoraan vanhasta Metalliliiton linjauksesta. Soinin mukaan kopioinnista puhuminen nollaa kaiken sen raskaan työn, jonka hän on ohjelman eteen tehnyt. Lisäksi Soini muistutti että missä EU, siellä ongelma ja kiviä taskuun.
”Missä EU, siellä ongelma. On muistettava, että sellaiset päätökset kuten painanko ctrl+c ja ctrl+v vai en, ovat vaikeita ja vaativat pitkää harkintaa. Missä EU, siellä ongelma, missä EU, siellä ongelma, missä EU, siellä ongelma. Rysseli. Kiviä taskuun. Kivi selän alla taskussa”, pohti Soini.
Puoluejohtaja korosti, että vanhat puolueet tekevät hätiköityjä ratkaisuja, kuten ctrl+z tai jopa alt+shift+prtsc, mitä perussuomalaiset eivät missään nimessä hyväksy. Soinin mukaan vanhan ctrl+alt+x-ajattelun aika on väistämättä ohi, ja vaalien jälkeen nähdään uusi OPEN CAR DOOR, OPEN CLOVE BOX, GET HOLSTER, LOOK BULLETS -Suomi.
”Kun on vähän ajateltu, että mitä se Soini siellä EU:ssa ja Euroopassa tekee – Brysselissä ja Strasbourgissa – niin mä olen nyt puolitoista vuotta tehnyt tätä”, Soini sanoo ja painaa nopeasti ctrl+B.

15 vastausta aiheeseen “Soini puolustautuu: ctrl+c ja ctrl+v vaatii pitkää harkintaa”

Tämäkin uutinen tuntuu olevan kopio niistä muista kopiouutisista joita on liitetty eri puolille kopiolehtiä. Minusta Soinia ei voi liittää mihinkään ja sellaisen sanominen on puhdasta kopiointia. Minusta Soini on osoittanut monipuolisuutensa leikkaamalla Suomen irti EU:sta, eli ctrl+x osataan.

– Tästä paperista pitäisi ottaa Soineja kokousta varten.
– Ok, montakos Soinia otetaan?

Tämä haukkuminen saa minut vain äänestämään enemmän perus suomalaisia.
ps. EI pakko ruotsille KIITOS

Koska politiikan tulisi olla tekoja, jotka tuottavat kestäviä hyötyjä ja ratkaisuja. Persut räksyttävät, ajattelevat vain itseään ja ampuvat tavallista suomalaista jalkaan. Sellaisessa valtiossa en halua asua.
Asioiden tyhmistäminen tai niistä puhumatta jättäminen ei vain poista oikeita ongelmia. En ole perus suomalainen.

Media vainoaa perus suomalaisia, taitaa nyt tiettyjä tahoja pelottaa perus suomalaisten nousu kun on tehty uutinen tämmöisestä asiasta mistä minä en ainakaan olisi tehnyt. Median ajo jahtia kyllä Timo saa kopioida sitä paitsi great minds think alike niinkuin minä, Soini ja Putkonen. Ei voitu mitään sille että yhtä aikaa ajateltiin samoja asioita ja tajuttiin että ilmaston muutos on puna vihreiden sala liitto jotta saavat myytyä vihreitten tavaroita ja viedä kulutus ja sanan vapaus oikeudet.

Julkisuuteen vuotaneiden tietojen mukaan Timo Soini on suunnitellut tulevaa hallituspohjaa omasta mielestään jo lähes varma vaalivoitto ja pääministeriys mielessään. Puolustusministeriksi on Soinin kaavailuissa tulossa IDKFA. Terveysministerin paikkalle Soini suunnittelee ehkä odotetustikin IDDQD:tä. Ulkoasiainministeriksi olisi nousemassa Helsingin Yliopiston maantieteen dosentti IDDT. Sen sijaan lievästi huolestuttavana voidaan pitää Soinin suunnitelmaa nimittää poliisiministeriksi IDCLIP, joka tunnetaan poliisin valtuuksien huomattavan lisäämisen kannattajana.

Toisaalta – Soini tietää, mitä tehdä DAT:lle ja Ankh:ille. Ja osaa laittaa kananmunan mikroon avaruusaluksessa.

Kun Glove Boxin olisi copypeistannut jostain luotettavasta lähteestä, sekin olisi mennyt oikein…

Minäkin äänestän vielä monilukuisemmin perussuomalaisia kun tällaista julkaistaan laajalevikkisessä internetissä. Näätte sitten vaalien jälkeen kannattiko irvailla kansan miestä.

Kyllä se taas on niin väärin kun perus suomalaisten kansa ollaan eri mieltä ei ollenkaan pittäis suaha olla perus sumalaisen kansa eri mieltäse on aivan Hirweetä sanan vappauven loukkaa mista kun perus suomalaisen kansa ollaan eri mieltä ja kyllä Polliisin pittäis hakkee sellaset eri miltä olevat kommu nitsit Napa piirin takasille pako työ leirile tätä miltä olen minä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Keitä ovat katoliset?

[powerpress] Ääni-Lehdessä kuultavat jutut on kaikki julkaistu Aikakaus-Lehdissä, eli jos haluatte korvilla lukemisen sijaan lukea ne silmillänne (…), ei muuta...

Close