Kategoriat
Politiikka Ulkomaat

Katsaville tulvii tukea

(TEL AVIV) Israelin ex-presidentin Moshe Katsavin saama raiskaustuomio on saanut monet epäluuloiseksi. Kolme presidentin alaista nosti syytteen raiskauksesta vuosia sitten. Hän itse on kiistänyt syytteen ja kertonut joutuneensa noitavainon ja salaliiton kohteeksi.
Mediassa Katsav saa kannalleen myös hyväksyntää. Epäilyksiä on herättänyt etenkin se, että Israelin ja Yhdysvaltain viranomaisilla tiedetään olevan hyvin läheiset välit.
”Ensin syyttäjä oli jättämässä raiskaussyytteen nostamatta, sitten se kuitenkin nostettiin – miksi tällaiset neuvottelut ja eestaas sahaaminen, jos Katsav muka on syyllinen?” tiivistää monen tunnot nimimerkki Normaalisti ihan järkevä ihminen. Samoilla linjoilla on nimimerkki kykenee muulloin kiihkottomaan ajatteluun, mutta:
”Oikeudenkäynti nyt muka vain sattui venymään neljään vuoteen – miksi asiaa puitiin näin kauan, ellei Katsavin mustamaalaamiseksi ja hänen toimintansa vaikeuttamiseksi?” hän pohtii.
”Jos Katsavilla muka olisi tapana raiskata naisia, miksei tapauksia ole tullut tietoon tämän enempää?” kyselee puolestaan nimimerkki kategorisesti hyvän ihmisen ajatteleminen samaan aikaan rikollisena on niin mahdotonta, että se herättää yksinomaan raivoa niitä kohtaan, jotka kehtaavat omasta sankarista puhua pahaa.
Sananvapauden puolustajat eri puolilla maailmaa kokoavat parhaillaan adressia sen puolesta, ettei raiskaussyytöksiä enää tutkittaisi oikeusistuimissa, jos niiden taustalla saattaa olla poliittisia kytköksiä. Muuhun ratkaisuun päätymistä pidetään laajasti silmien sulkemisena Yhdysvaltain viranomaisten vaikutusvallalta.

16 vastausta aiheeseen “Katsaville tulvii tukea”

Miksi asiassa ei kysytä naisten vastuun perään? Niillähän on puolet raiskaukseen tarvittavista ruumiinosista. Ehdottomasti raiskauksissa täytyy ottaa huomioon myös naisten vastuu, kuten se että he ovat syntyneet naisiksi. Ihonvärilläkin voi olla osuutta asiaan, ja jokainen on tietenkin vastuussa omasta ihonväristään.

Joo joku vastuu pitää raiskattavallakin olla. Ei tällä tasolla voida vaan mennä kulmaan kiekkoa hakemaan ilman että yhtään kattoo taakseen, varsinkaan kun kun tietää vastapuolella pelaavan mainitun tason jyrän. Jos näin pääsee käymään niin pelaa kyllä aivan väärässä liigassa. Rikehän se oli ilman muuta, mutta ei tuosta 1-2 peliä enempää voi antaa.
Liigan kurinpitotason tuntien tästä tietysti saa Israel-lisää ainakin sen kolme peliä.

Oli niin tylsä juttu, että ajattelin elävöittää sitä tällaisella laadukkaalla kommentilla.

”Hyvää uutta vuotta! Pukeeko parta sinua, August-Usko? Minäkään en ole kernaasti ilman. Ja kuten tiedät, meillä lukijoilla on sinua ikävä”.

Vihervasemmistolaisten juonia tällainen että Israelin presidentti muka raiskaisi. Sillä yritetään kääntää huomio pois siitä että arabit ja muslimit raiskaavat koska heidän uskontonsa käskee raiskaamaan vääräuskoisia. Kaikkien isänmaallisten Jumalaa pelkääväisten suomalaisten on ajettava Israelin asiaa ja lopetettava tällaisen arabipropagandan levittely, että kukaan israelilainen muka raiskaisi.

Nimim. ”huh huh” kirjoitti: ”Eikö tätä leiskaa oo vieläkää muutettu?”
En keksi mitään parempaa kommenttia.

Kun tuossa teidän saitilla noita videoita pyörii, niin saisiko niihin pornoa? Kiitos jo etukäteen.

Jos syytökset vaikuttavat olosuhteisiin nähden hämmästyttäviltä, on huomioitava olosuhteet, jolloin ne vaikuttavat normaaleilta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Perjantaipuhde: Mistä Lehdelle tunnussävelmä?

Olette varmasti huomanneet Lehden laajentaneen ammattitaitoista sisällöntuotantoaan audiovisuaaliselle saralle. Meiltä puuttuu silti se jokin, joka sitoisi kaikki häröilyt yhteen: tunnussävelmä....

Close