Kategoriat
Kotimaa

Väreihin pohjautuvat, ei kovin vahvat puujalkasähkeet torstaille

Maa on valkoinen myös etelässä – Reserviläisjärjestöt ovat yhdessä Kokoomusnuorten Etelä-Suomen piirin kanssa  järjestäneet tänään useita ampumavälikohtauksia ja yhden muilutuksen Uudellamaalla. Tempauksella haluttiin tukea Renny Harlinin Mannerheim-elokuvan tuotantoa. 
Vihreää näkyviin vasta keväällä – Sääprofeetta Anni Sinnemäki lupaa, että vihreää politiikkaa nähdään seuraavan kerran noin parin viikon ajan 3.4. – 17.4. Tämän jälkeen profeetta lupaa tulossa olevan jopa neljän vuoden tauon ennen seuraavaa vihreän pilkahdusta.
Punaista alkutalven luonnossa vähän – Ei lähde juttua oikein siitä. Tasapuolisuuden nimissä pitäisi, mutta ei irtoa.

5 vastausta aiheeseen “Väreihin pohjautuvat, ei kovin vahvat puujalkasähkeet torstaille”

Talvi => punainen => joulu => tonttu. Jokin tällainen ajatteluketju tuli itselle mieleen. Pehmeitä lahjapaketteja ja verkkosukkahousuja odotellessa.

eihän nyt toimittaja voi sanoa, ettei irtoa. jotain on irrottava, vaikka sitten pelkkää paskaa. onhan se lehti saatava täyteen. istut siinä niin kauan, että paskaa tulee, etkä lähde mihinkään.

Veripalvelun sotkut, levis valkoiselle hangelle kuin SDP:n oppositiopolitiikka ja, mnöö, jotain tosi groteskia, kyllä te tän kotiin hoidatte!

Jutta U. pikkujoululookissa takkatulen räiskeessä, tai Eero H. omena suussa punajuuripedillä, tai ihan mikä vaan demaripoliitikko pienessä sievässä glögilasi kädessä. En mahda sille mitään, mutta minä näen punaista. AY-AY-AY-AY!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Hallitus julkisti uudet energiaskenaarionsa

[powerpress] Ääni-Lehdessä kuultavat jutut on kaikki julkaistu Aikakaus-Lehdissä, eli jos haluatte korvilla lukemisen sijaan lukea ne silmillänne (…), ei muuta...

Close