Kategoriat
Kotimaa Seksivau

Kirkolliskokous otti odotetun varovaisen kannan homojen kauppakeskusten siunaamiseen

(PIHO) Pappien ei ole jatkossakaan pakko siunata homoseksuaaleja kauppakeskuksia, linjasi evankelisluterilaisen kirkon kirkolliskokous odotetusti perjantaina. Kokous otti ennakoidun varovaisen kannan viime viikkoina rajusti puhuttaneeseen kysymykseen kauppakeskusten tasa-arvosta.
Kirkkoa on arvosteltu voimakkaasti siitä, että se syrjii suomalaisia kauppakeskuksia niiden sukupuolisen suuntautuneisuuden mukaan. Kirkolliskokouksen mukaan on suositeltavaa, että papit tästedes voisivat rukoilla yhdessä homoseksuaalisten kauppakeskusten kanssa tai heidän puolestaan.
”Papeille jää silti oikeus kieltäytyä rukouksesta, jos heillä on vakaumus homoja kauppoja vastaan”, kertoo kirkon tiedottaja Tero He.
Ennakkoon oli pelätty, että kirkko saattaisi hajaantua pahasti kiistakysymyksen vuoksi. Varsinkin vanhoilliset kokousedustajat haluavat pitää kirkollisen siunauksen tiukasti vain heteroseksuaalisten kauppakeskusten oikeutena.
”Jumala loi kauppakeskukset mieheksi ja naiseksi. Eikun ei mitään”, pohti vanhoillisen siiven edustaja Arvo Vähä-Kaapissa.
Myös ortodoksinen kirkko joutunee piakkoin ottamaan kantaa homoseksuaaleiksi tunnustautuneiden kuorma-autojen siunaamiskiistaan.

9 vastausta aiheeseen “Kirkolliskokous otti odotetun varovaisen kannan homojen kauppakeskusten siunaamiseen”

Lisäksi kirkolliskokous kehotti pikkutunneilla itseään makaamaan rukoilijoiden kanssa niinkuin naisten kanssa maataan, jos rukoilija on joku hyvännäkönen muija tai naapurin nallekarhumainen setä, jolla on hyviä karkkeja.

Mutta siunattiinko homojen kauppareissulla vaanivat kevyen lumen peittämät avannot ja metrin levyiset railot?

Evankelisluterilaisen kirkon on siunattava kauppakeskusten oikeus harjoittaa anaaliyhteyttä kirkolliskokouksen kanssa tai minä lopetan kirkollisverojen maksamisen!

Täällä pilkataan Jumalaa, pyhän Vihan Suurta liekkiä, joka leimahtaa ja Jeesus raiskaa kaikki homojen ystävät, sillä Jumala on rakkaus joka tappaa kaikki erilaiset ihmiset koska hän on rakkaus! Herralle Kiitos, Sepaotin nimeen Aamenen aamen, liittykää kirkkoon!

raakkelin sanoin; olen huvittelukeskuken ryhmy tolppa merihevosesi liekan löysille solmuille.pimeydessä tuijotan jämerästi hevostasi- voiko mihin väärä, voi. usko. en. kuuntele. en.

Homoseksuaaliset kauppakeskukset, tiet, kunnanvirastot, kerrostalot, autot ja tietokoneet kivitettäköön maan tasalle.
Nooan arkissakin oli kaksi heteroseksuaalista kauppakeskusta, prkl! Miten ne olisivat lisääntyneet ja täyttäneet maan, jos olisivat olleet homoja, häh?

Lähdenpä tästä äänestämään seurakuntavaaleissa, vaikka vaikeaa se vapaamieliselle on; kaikki rennon homon näköiset nuoret miehet ovat seurakuntavaalikoneessa konservatiiveja tiukimmasta päästä. Ja kun omat mielipiteeni natsaavat parhaiten tätien kanssa, joiden ulkonäkö on Mrs Robinson + 30 vuotta ja kiloa, ei ole helppoa -Mutta löytyi tuolta sentään yksi kirkassilmäinen seurakuntanuorityttö, jonka kampaus on 80-luvun alusta ja mielipiteet suhteellisen täysjärkisiä.

Missä menevät vapaamielisyyden rajat? Kysyn, onko pelättävissä, että maailmalla aletaan esittämään vaatimuksia siitä, että myös kenneleitä ja eläintarhoja on siunattava?

No just! Jos homoja kauppakeskuksia siunattaisiin, niin sittenhän mies voisi mennä naimisiin koiransa kanssa, vai miten se argumentti meni? Jos naispappeus sallittaisiin, niin voisiko sitte jo koiratkin toimia pappeina?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Hallinnasta karannut maahanmuutto perheen olohuoneeseen

[powerpress] Ääni-Lehdessä kuultavat jutut on kaikki julkaistu Aikakaus-Lehdissä, eli jos haluatte korvilla lukemisen sijaan lukea ne silmillänne (…), ei muuta...

Close