Kategoriat
Politiikka

Kansa antaisi torkkupeittorahat Ariel Sharonin kotihoitoon

(SUHTEELLISUUDENTAJU) Kansa on tyrmistynyt eduskunnan hankkimien uusien torkkupeittojen kustannuksista. Kansa muistuttaa huutamalla, kännissä ja kohtalaisessa essitalopraami-paroksetiinitokkurassa antamassaan lausunnossa, että on se jumalauta, vittu, meidän rahoilla paitsi etten käy töissä ja sitten on nämä maahanmuuttajat ja mihin tämä maa on menossa laulaisin suvivirren mutten osaa sanoja nekin on romanit vieneet.
Lausunnossaan kansa huomauttaa, että edustajien peittokuluilla, noin 24 000 euroa, olisi voitu pysäyttää maamme velkaantuminen, estää eläkejärjestelmän kriisiytyminen sekä maksaa sotakorvaukset täysimääräisenä Neuvostoliitolle.
Tyrmistystä on herättänyt myös tieto siitä, että kansanedustajat opiskelevat kieliä ja tutustuvat oman erityisalansa asioihin. Kansan mielestä eduskunnan pitäisi keskittyä Suomen etujen ajamiseen, eikä kielitaidolla tai asiantuntemuksella ole sen kanssa mitään tekemistä.
Peittorahat pitäisikin kansan mielestä käyttää hyödyllisemmin Israelin entisen pääministerin Ariel Sharonin kotihoidon tukemiseen. Summa rahoittaisi Sharonin hoitokulut noin puolentoista kuukauden ajan. Kansa muistuttaa, että Sharon on sekä vanhus että veteraani.

5 vastausta aiheeseen “Kansa antaisi torkkupeittorahat Ariel Sharonin kotihoitoon”

Mature-aikakauslehdessä julkaistun tutkimuksen mukaan toimittajilla esiintyy keskimääräistä enemmän kyvyttömyyttä erottaa periaatteelliset ongelmat käytännöllisistä. Ammattikunnassa viime aikoina yleistynyt sokeus aiheuttaa muun muassa ylemmyydentuntoisia lausuntoja, joiden mukaan valtion on sopivaa käyttää rahojaan holtittomasti, koska massia piisaa, eikä niilläkään penneillä oltaisi voitu pelastaa valaita, tuoda pysyvää rauhaa Lähi-Itään tai ylipäänsä saada mitään järkeä näihin yksittäisinä varsin harmittomiin mutta siitä huolimatta täysin aivovammaisiin päätöksiin.

Asiaan. Rahat tositv- ohjelmaan Suojelupoliisin henkilösuhteista. Yksi työpaikkakiusattu on sairaslomlla, yksi kiusaaja on sairaslomalla, edellinen päällikkö kuoli ennenaikaisesti sairastettuaan pitkiä jaksoja.
Ulkoasiainneuvos Alpo Rusi siirtyi kiusauksesta selvittyään Suomen uudeksi suurlähettilääksi Sveitsin Berniin ja myös Pyhään istuimeen eli Vatikaaniin.
Ulkoasianhallinnossa Berniä pidetään erittäin arvokkaana asemapaikkana. Menestyksekkäät suurlähettiläät ovat usein lähteneet sieltä eläkepäiviä viettämään.

Oisko täsä yhteydessä voitu hankkia Jasser Arafatille samanlainen kangasluomus sen iänikuisen rätin tilalle?

Mistä näitä twiitti-viestejä oikein tulee? Eikö arvoisa toimitus voisi ryhtyä harjoittamaan kevyttä ennakkosensuuria julkaistavien kommenttien suhteen?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Uusipaavalniemi ennusti loikkaamisensa talousluvuista jo vuosia sitten

(M15) Kansanedustaja Markku Uusipaavalniemen (prop.) loikkaamisen takana on dramaattisia syitä, paljastavat Lehden haltuunsa saamat haastattelut. Uusipaavalniemen mukaan hän näki lähtönsä...

Close