Kategoriat
Kotimaa

Piirainen: Pääsen, en joudu oikeuteen

(LAHTI) Hiihtoliiton entinen toimitusjohtaja [search]Jari Piirainen[/search] on ilahtunut syytteen nostamisesta häntä vastaan. Piirainen korostaa, että on erittäin hyvä, että totuus selvitetään perin pohjin. Viimeksi hän oman kertomansa mukaan ilahtui yhtä paljon päästessään, ei joutuessaan poliisin kuultavaksi viime vuonna.
”Vastaan samoin kuin silloin. Olen pääsemässä, en joutumassa oikeuteen. On hyvä, että asia selvitetään kunnolla, sillä selvästikin oma tarinani tapahtumista on hyvin erilainen kuin todistusaineistoon perehtyneiden poliisien ja syyttäjän”, Piirainen summaa.
”Korostan myös, että oikeudenkäynnin jälkeen pahimmillaankin saan, en saa tuomiota.”
Piirainen saa syytteen törkeästä petoksesta. Syyte liittyy STT:n vuonna 1998 julkaisemaan doping-uutiseen. Uutista seuranneessa oikeudenkäynnissä STT:n toimittaja ja päätoimittaja tuomittiin sakkoihin ja vahingonkorvauksiin. Heidät myös erotettiin oikeudenkäynnin jälkeen. Nyt poliisi on pyrkinyt selvittämään, valehtelivatko Hiihtoliiton edustajat oikeudessa. Jos näin on, niin oli muuten todella vitun reilu temppu.

9 vastausta aiheeseen “Piirainen: Pääsen, en joudu oikeuteen”

Mutta pääseekö mustekala Paul taivaaseen? Sillä oli selvästi tietoisuus sekä yliaistillinen yhteys ihmisyhteisön tapahtumiin.
Vaikka Paul harjoittikin tietäjäntointa, se oli ehkä vain hyväksikäytön uhri. Ja ovatko mustekalat planeettamme älykkäin eläinlaji, jopa ennen valkoisia laboratoriohiiriä?

Yhtyisin edelliseen, jos olisin mies. Huomauttaisin myös että Jari on puhunut tässä asiassa niin totta kuin osaa.

Mielestäni on todella mautonta Lehdeltä uutisoida vastikään elossa olevan henkilön toilailuista ja mustamaalata häntä. Mielestäni Lehden itsesensuuriosasto (l. vajakit) on nyt puhunut.

On ihan kuulkaa todella mautonta mainita jotain mikä on tapahtunut ihan äskön näillä kulmilla, tai ehkä vähän aikaa sitte jossai toisaalla. Olen itsekki joskus todistanut jotain kivaa jossain, ja nyt kyllä tuntuu todella ikävästi joltain. Tämä oli kyllä todellinen pohjajotain joltain jossain.

Oikeussali on iloinen paikka. Kavereita ja muita alan miehiä tavataan, kokemuksia vaihdetaan, kuulumisia kerrotaan ja tapaamisia järjestellään.

Eipä ole kauaa siitä, kun kaiken maailman luisteluhiihdot hyväksyttiin oikeaksi lajiksi, sitten naiset oli yhteiskunnan painostuksen alla pakko hyväksyä suorittamaan Hiihtoliiton miesten tehtäviä (onneksi kuitenkin toistaiseksi vain nimellisesti), ja nyt heti tämä seuraavana. Johonkin pitää raja vetää tällaisissa kansan perusarvoja loukkaavissa asioissa. Mikä Hiihtoliitto se enää on, joka ei elä arvojensa mukaisesti?
Minä ja kaltaiseni emme voi koskaan hyväksyä Hiihtoliiton pomojen oikeudenkäyntejä. Eri asia on, jos kansan suussa halutaan sanoa, että syyllisiä ovat, mutta tällainen tilanteen virallistaminen on yksiselitteisesti kielletty Isossa Kiriassa (Hiihto liiton johto portaan opas kiria hiihto liiton mies puolisille johto miehille, uusin käännös, v. 16 ekr.). Jos tällainen meno jatkuu, voitte olla varmoja, että niin jäsenkato kuin Jumalan kostokin tulee olemaan kaiken kauhia – siinäpä sitten helvetissä havuja huudatte, yksin prkl.

Suomen mielestä Suomen tulisi ottaa ensisijaisesti. Sen jälkeen ensisijaista olisi ottaa Suomeen perinteisen osaavia miehiä, jotka. Tämä siksi, että Suomen sisäsiittoinen kansa pysyisi puhtaana, Suomi painottaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Ennustajamustekala Einari Vidgren on kuollut

(VIEREMÄ) Etenkin jalkapallon MM-kisojen aikaan julkisuudessa ollut mustekala ja teollisuusneuvos Einari Vidgren on kuollut. Vidgren tuli tunnetuksi metsäkoneyhtiö Ponssen perustajana,...

Close