Kategoriat
Kotimaa

Suomeen viisi uutta maahanmuuttokriittistä puoluetta

(ÄNKYRÄ) Maahanmuuttokriittisten puolueiden määrä kasvaa Suomessa vauhdilla. Oikeusministeriön teettämän selvityksen mukaan Suomessa ollaan rekisteröimässä tulevina viikkoina ainakin viisi uutta maahanmuuttokriittistä puoluetta.
Sekä perniöläisen Kartsa Pöntisen johtama Suomen Kansallissosialistinen Unioni, raumalaisen Heinrich Virtasen Suur-suomi Suomalaisille!! Puolue että vaasalaisen Reiska Aaltosen johtama Kalevalapuolue ovat jo jättäneet yli 5000 kannattajakorttia oikeusministeriöön.
Maahanmuuttokriittisyyden ohella puolueemme ajaa suoraa demokratiaa ja Soini-vastaisuutta”, toteavat kunkin puolueen puheenjohtajat yhteen ääneen.
Verkkosivujensa mukaan myös turkulaisen kunnallispoliitikon Olavi Alangon johtama Kritisointi ei muuten varmana tarkoita rasismia -yhdistys sekä seinäjokelaisen logistiikkayrittäjän Thomas Kämäräisen Suomi-neidon puolesta – mamuja vastaan -yhdistys ovat lähellä rekisteröintiä.
Suoran demokratian ja maahanmuuttokriittisyyden ohella puolueemme ajaa sananvapautta ja suomalaisten oikeuksia”, toteaa Alanko.
Hyvin oleellista on myös se, että irtisanoudumme täysin Timo Soinin linjasta”, lisää Thomas Kämäräinen.
Tämän lisäksi uusien maahanmuuttokriittisten puolueiden tavoitteena on päteä sekä syödä toistensa kannatusta niin, ettei yksikään niistä saa vaaleissa yli sataa ääntä.

10 vastausta aiheeseen “Suomeen viisi uutta maahanmuuttokriittistä puoluetta”

Suomeen ollaan perustamassa myös analisointipuolue. Se ilmoittaa agendakseen yhteiskunnan analisoinnin, eli kritisoi kaikkia keksimättä mistään mitään hyvää sanottavaa.
Yhteiskunnan analisointi tapahtuu närkkimällä p-leen viherpiperöistä ja muista n*****inhalaajista kaikenlaista.

Skandaalimaista! Lehti ei millään tavalla noteeraa Pienten somalityttöjen junanalleheittelijät ry:tä, yhdistystämme, joka ajaa pienten somalityttöjen junan alle heittelemistä sekä vastustaa ankarasti kaikenlaista rasismia jota suomenruotsalaiset ja somalit kohdistavat suomalaisiin koska suomalainen rotu on täysin epärasistinen ja meidän on vastustettava kaikenlaisia suomenruotsalaisia ja neekerirotuisia rasisteja jotka vainoavat Suomalaisia rasistisista syistä koska suomalaiset ovat nöyristeleviä rodustaan ja kansastaan vieraantuneita xenofiilejä jotka kommunistisen aivopesun vuoksi kuvittelevat että terve valistunut kansallinen itsekkyys muka olisi rasismia eikä se voi olla rasismia eli rotusortoa että Suomalaiset nousevat vastaan kaikenlaisia suomenruotsalaisia ja muita neekereitä jotka Sortavat Suomalaisia Suomalaisten omassa maailmassa ja väy väy piip piip nyyhyhhyhhyy.

En nyt ehdi kommentoimaan, kun pitää rakentaa kaasukammiota RKP:n seniiliväestön käyttöön, mutta ehkä sitten kielisodan jälkeen.

Otamme myös voimakkaasti kantaa maahanmuuttoon! Tämä budjetissa kärpäsenpaskan kokoinen asia kiinnostaa kaikkia! Nussimme vanhuksia, vammaisia, lapsia, työläisiä ja opiskelijoita kakkoseen ketään kiinnostamatta vasemmalla kädellä. … Eikun siis maahanmuuttajat paha – asiasta on keskusteltava.

Kun Jooseppi ei kykene konkreettiseen seisokkiin, tulee hän naisen sijaan tänne roiskimaan. ”Naamioalbiinoneekereitä vastaan” -puolueeni lupaa kantaa kortensa kekoon Joosepin kaltaisten mamusotainvalidien mieskunnon tukemiseksi, sillä he taistelivat puolestamme ja kansamme tulevat sukupolvet ovat ikuisesti sen velkaa! Kiitos 2003-2010 (Halla-Aho)!

”Kun Jooseppi ei kykene konkreettiseen seisokkiin, tulee hän naisen sijaan tänne roiskimaan. “Naamioalbiinoneekereitä vastaan” -puolueeni lupaa kantaa kortensa kekoon Joosepin kaltaisten mamusotainvalidien mieskunnon tukemiseksi, sillä he taistelivat puolestamme ja kansamme tulevat sukupolvet ovat ikuisesti sen velkaa! Kiitos 2003-2010 (Halla-Aho)!”
Hieno kommentti Korianteri-Hermanni! :-DDDDD

Suomen Afrikansarvenihmissaastakriittiset Ry kerää myös kovaa vauhtia kannattajakortteja ja herättelee rakentavaa keskustelua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Perjantaipuhde: Sponsoreita ja mainostajia

Meni vähän aikaa tajuta, että ei kukaan halua perjantaisin tehdä mitään hyödyllistä. Kokeillaan siis maanantaita, mutta pidetään hyvä nimi. Tämäkin...

Close