Kategoriat
Perjantaipuhde

Perjantaipuhde: Sponsoreita ja mainostajia

Meni vähän aikaa tajuta, että ei kukaan halua perjantaisin tehdä mitään hyödyllistä. Kokeillaan siis maanantaita, mutta pidetään hyvä nimi.
Tämäkin kirjoitus kuuluu sarjaan ”en halua antaa teille rahaa enkä osaa mitään, en siis niin mitään”.
Lehti, mutta etenkin Aikakaus-Lehti ovat hyviä mainosalustoja, kuten äärimmäisen ammattitaitoinen mediakorttimme kertoo. Okei, varsinkin Aikakaus-Lehden kohdalla kyse on tietenkin enemmän tukimainoksesta kuin mistään muusta, mutta se ei silti tarkoita, etteikö täällä kannattaisi mainostaa.
Jos siis tiedät jonkun, joka voisi haluta mainostaa tahi toimia ihan vain rehtinä sponsorina, kerro siitä meille. Hyvä potentiaalisia ehdokkaita ovat sukulaisten omistamat yhtiöt, oma työpaikka, järjestöt joissa puuhastelet – ja niin edelleen.
Sitä paitsi meillä ei ole minkäänlaisia eettisiä ongelmia tehdä omituisia mainostempauksia. Haluatko, että kaikki muut mainokset vedetään pois, jotta teikäläisten viesti menee paremmin perille? Onnistuu.
Kyllä, ajatus on nyysitty suoraan Iron Skyltä.

9 vastausta aiheeseen “Perjantaipuhde: Sponsoreita ja mainostajia”

Psst: Noi nykyiset lonkeromainokset ainakin on lähinnä myötähäpeää herättävän lapsellisia. Jotenkin nimittäin kuvittelisin, että teidän tavanomaisin lukija ei ole 14-vuotias lätkäjätkä. Lähinnä vähän nolottaa teidän puolesta.

Muuten kyllä, mutta en halua missään tapauksessa firmaani esille näin epämääräisessä yhteydessä.
Eli paljonko maksaa, että lupaatte olla esittämättä yritykseni logoa tai nimeä missään yhteydessä sivuillanne?
-tuokin åttåpojka; mitä minun asiakkaani sanoisivat jos oma mainokseni vilistäisi siinä vieressä. Homoksi vielä luulisivat. Eikä siinä oikein selittäminen auttaisi. Päättelisivät että siinä on homo joka ei edes uskalla tulla kaapista. Hyi helvetti.
Laittakaa tarjous tulemaan. Saatan hyvinkin ostaa.

Me behöver hyvä reklam nästa viikkoloppu vaalliin, hyr mycket maksaa en veretseisauttava vaalivoitto?

Tuli tuossa mieleen ainakin yksi potentiaalinen julkisoikeudellinen yhteisö.
Nyt kun viime aikoina on puhuttu, että luterilainen kirkko pyrkii kohentamaan julkisuuskuvaansa mm. nuorten silmissä, niin onx kukaan kysynyt siltä pääjehulta, paavikos se nyt oli? Täällä olis foorumi, missä sanan sais perille, word up ja down…

Maksan, jos jaksan, seuraavat mainokset:
-Suomi on maailman paras maa
-Suomi rauhanturvaamisen suurmaaksi
-Pekka Himanen on nero
-Jyrki Katainen on Euroopan paras finanssiministeri
-Miinalaiva Pohjanmaa turvaa maailman meret
-Suomi über alles!

Psst: Noi nykyiset lonkeromainokset ainakin on lähinnä myötähäpeää herättävän lapsellisia.
Saatana saatana, tulin ”lonkero” hakusanalla. Saisitte hyviä sponsoreita joko juoma tai japanialais -puolelta.

Huippumedia-asiantuntijan mukaan toimittajat ovat huonosta itsetunnosta kärsiviä runkkareita.
Toimittajan Vapaus ilman vastuuta mukaan toimittajat juovat ja runkkaavat huomattavasti yleistä käsitystä enemmän. Vapaus itse runkkaa ja juo yli kansallisen keskiarvon ympäri vuoden ja on päässyt näin eroon viimeisestäkin itsetunnon rippeestä.
Vapaus hehkuttaa runkkamisen, juomisen ja heikon itsetunnon pyhää kolminaisuutta. ”Tästä ei julkisuudessa puhuta mitään. Pakko vaan aina perustella ilkeitä ja turhia juttuja sanavapaudella ja muilla perusoikeuksilla, hän napauttaa.
Sananvapauden mukaan toimittajien heikon itsetunnon merkitystä ei huudella tarpeeksi ilkeiden juttujen yhteydessä, sillä kukaan ei tee sillä rahaa.
”toimittajien heikko itsetunto on suurin yksittäinen selitys turhille ja ilkeille artikkeleille”

Voisin ostaa muttei oo hynää. Tietäisin kyllä parikin isoa sponsoria, mutten kerro. Olen juuri saamassa ne mun ”lehti-ilta” sivujeni sponsoriksi. lonkero sen kunniaksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Teaser

Close