Kategoriat
Talous

EK antaa Suomen lainata kantojaan ilmaiseksi

(PALACEN KABINETTI) [search]Elinkeinoelämän keskusliitto[/search] ja Suomen valtio ovat päässeet sopimukseen yhteistyökuviosta, jossa EK valmistelee erilaisia kantoja ja Suomi saa käyttää niitä ominaan ilman eri korvausta. Osapuolten mukaan kyseessä on läpimurto, joka varmistaa sen, että Suomen kilpailukyky säilyy kansainvälisellä tasolla eikä siitä tarvitse edes erikseen maksaa EK:lle.
”Realismi ei ollut ihan mukana kaikissa esityksissä”, EK:n erikoisasiantuntija Minna Etu-Seppälä sanoo. Tällä hän viittaa järjestelyyn, jossa EK olisi lobannut kansanedustajia ja ministereitä perinteisiä reittejä ja käyttänyt siihen vuosittain huomattavan summan rahaa.
”Uusi, ns. maakuntalehtien synergia -malli takaa sen, että Suomi saa käyttöönsä parhaat kannat heti tuoreeltaan. Tämä säästää kaikkien aikaa ja vaivaa, eikä Suomen tarvitse edes maksaa niistä. Win-win situation! Kissanpentuja kaikille! Domo-kun juoksee pellolla!” hän sanoo.

2 vastausta aiheeseen “EK antaa Suomen lainata kantojaan ilmaiseksi”

Lopullisempana ratkaisuna valmistellaan siirtymistä jälkikäteisdemokratiaan (Mr. Gallup) ja kuluttajademokratiaan (Money talks) tarpeettomaksi osoittautuneen vaalikampanjoinnin vähentämiseksi.
EK über alles!

Kuulemani mukaan sopimus sisältää Sailas- kainalosauvojen liisaamisen valtion palvelijoille. Niillä jatkaa kävelyään kahdella kielellä sujuvasti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Mari Kiviniemi puhui Angela Merkelille Saksassa sujuvaa suomea

(PERLIININ VAPAA KAUPUNNI) Pääministeri [search]Mari Kiviniemi[/search] tapasi Saksan liittokansleri [search term="Angela Merkel"]Angela Merkelin[/search] Berliinissä eilen. Toisin kuin pääministeri [search]Matti Vanhanen[/search],...

Close