Kategoriat
Talous

Nokialla ulosmarssi, mukana yksi työntekijä

(KILOMETRITEHDAS) Olli-Pekka Kallasvuo marssi tiistai-iltana ulos työpaikaltaan Nokian pääkonttorista. Ulosmarssin syynä ovat huhut, joiden mukaan kansainvälinen matkapuhelinjätti olisi irtisanomassa kaikkiaan yhden työntekijän. Suomessa irtisanomiset koskisivat noin yhtä työntekijää. Ulosmarssille osallistunut työntekijä kertoi Lehdelle olevansa hyvin pettynyt yhtiön mahdollisiin suunnitelmiin.
”Tämä tuli täytenä yllätyksenä. Yleensä kyllä yhtiössä on ollut ihan tosi reilu irtisanomispolitiikka, että juuri koskaan ei ole kellekään tullut fudua samana vuonna, kuin milloin on osinkoja jaettu omistajille”, nimettömänä pysyttelevä työntekijä purki tuntojaan.
Työntekijä kiittelee kuitenkin yhtiön politiikkaa, jonka myötä työntekijä on voinut aikanaan sopia itselleen ”ihan riittävät” kipurahat työsuhteen lopettamisesta. Asiantuntijat puolestaan pitävät irtisanomista merkittävänä päänavauksena. Vaikka yhtiö on irtisanonut urakalla ympäri maailman, kyseessä olisi nyt ensimmäinen kerta, kun irtisanomisen syynä olisi ihan oikeasti kyvyttömyys hoitaa työnsä kunnolla.

4 vastausta aiheeseen “Nokialla ulosmarssi, mukana yksi työntekijä”

Paras artikkeli koskaan, kaikkien sanomalehtien, satiiristen tai ihan helvetin vakavasti otettavien, historiassa.

Toivottavasti saavat Firmaan vähän potkua, niin ei tarvitse Suomessakaan liimailla yrityskauppojen johdosta Omenan kuvia ikkunoihin.

Kallasvuon epäilleen poistuneen Kuopion suuntaan. Nokian virkasolmio ja luotiliivit löytyivät jo Leppävirran kansainväliseltä kaatopaikalta. Lähialueen aluskasvillisuudessa partioi kymmeniä median edustajia etsimässä alastomia hippejä, joten Kallasvuokin saattaa osua kameran ja yläosattoman tarjoilijan väliin. ”Tilanne on täysin hallinnassa, ottakaapa sorbettia ja näitä namikeksejä, te parahin pinkki laama”,kommentoi konstaapeli Raimo Raakapuro housujaan riisuessaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Fennovoima aikoo säilöä ydinpolttoaineensa Hanna-Leena Hemmingin mielipiteisiin

(POSIVA) Avoimet kysymykset energiayhtiö Fennovoiman suunnitteleman ydinvoimalan polttoaineen loppusijoituksesta on ratkaistu. Yhtiö tiedotti viikonvaihteessa löytäneensä tehokkaan ja käyttökustannuksiltaan huomattavasti Olkiluodon...

Close