Kategoriat
Kotimaa Sähkeet

Jalkapalloilijoiden juhannusjuhlilla paljon loukkaantumisia

(RIVALDO) Pelastuslaitoksella on riittänyt töitä tämänvuotisilla jalkapalloilijoiden juhannusjuhlilla. Hätäkeskuksen mukaan jopa satoja ihmisiä on loukkaantunut erilaisissa kontaktitilanteissa muun muassa vessa- ja olutjonoissa.
”Ai! Ai! Ai saatana! aiaiaiaiaiaiaiaiaaiaiaiaaaaaaaa! Tuomari! Nyt korttia hei! Aaaauuuggggggh! Kuolen!” kommentoi maassa kierivä juhlien järjestysvastaava Juhani Toki-Peukku kysymykseen turvajärjestelyjen onnistumisesta.
”Aaayyyyh, ai saatana! Kas, voinkin jo paljon paremmin,” hän jatkaa.
Viranomaisten mukaan loukkaantumiset ovat kuitenkin olleet lieviä, ja useimmat ovat päässeet jatkamaan juhlintaa omin jaloin.

4 vastausta aiheeseen “Jalkapalloilijoiden juhannusjuhlilla paljon loukkaantumisia”

Ei hitto, minun piti mennä tuonne Etelä-Afrikkaan, mutta kun Sodankylä oli samaan aikaan, niin ei päässyt. Onneksi syksyllä on kuitenkin Rakkautta&Anarkiaa, joka ei mene kun vähän päällekkäin Veikkausliigan matsien kanssa.

Lehti alentunut lentoyhtiö lehtien tasolle mollaamisessa. Miksei mainittu loistavaa 25 tuntia soittanutta vuvuzeala yhtyettä. Yhdistettynä hyttysten ininään tauolla kyseessä oli varmasti kesän paras konsertti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Millennium-palkinto jollekin tyypille

(TIEDE2000) Tämänvuotinen Millennium-teknologiapalkinto on jaettu jollekin kaverille, kertoo Tekniikan Akatemia -säätiö. Tai itse asiassa kertoi jo pari viikkoa sitten, muttei...

Close