Kategoriat
Politiikka

VKL korvaa ministeri Lindenin Facebook-vuokratyövoimalla

(MUTRU) Viestinnän keskusliitto VKL ja Elinkeinoelämän keskusliitto EK ovat ilmoittaneet tekevänsä muutoksia hallituksen kokoonpanoon. Ensimmäisenä paikkansa jättää ministeri Suvi Linden (kok.), jonka toimialueena ovat olleet muun muassa viestintäkysymykset, toimilupa-asiat sekä yleinen sekoilu.
VKL:n mukaan viestintäministerin paikka korvataan vaalikauden loppuun Facebookin kautta värvättävällä vuokratyövoimalla. Näin saadaan liiton mukaan merkittäviä säästöjä ja vältytään kommunikaatiokatkoksilta liiton toimiston kantojen ja ministerin julkisten lausuntojen välillä.
”Samahan se on, kuka siellä käytännössä nämä meidän lunttilappumme ääneen lukee. Lisäksi lakiluonnokset voidaan jatkossa kuljettaa Etelärannasta kansliaan polkupyörälähettien välityksellä, turha siihen on virka-autoa käyttää”, toteaa liiton teräksellä vahvistettu lakonmurtaja Inge Roine.
Väistyvä ministeri Linden kommentoi asiaa kolmella eri tavalla. Lehden saamien tietojen mukaan ensi viikolla ministerin tehtäviä hoitaa yks Jake Kokkolasta.
Ministerikierrätys jatkuu todennäköisesti lähiviikkoina. Luotettavien lähteiden mukaan sisäministeri Anne Holmlundin korvaisi täytetty pesukarhu ja sosiaali- ja terveysministeri Liisa Hyssälän pussillinen pesemättömiä sukkia.

8 vastausta aiheeseen “VKL korvaa ministeri Lindenin Facebook-vuokratyövoimalla”

Matti Vanhasen tehtäväkuvaa laajennetaan.
EK:n aloitteesta Vanhanen alkaa hoitaa myös Ruotsin pääministerin tehtäviä.
Uudistuksella pyritään rauhoittamaan Malesiassa puhjenneita mielenosoituksia Ruotsia kohtaan.
Erään ruotsalaistaiteilijan kuvattua profettaa Muhammadia koiraksi on Ruotsin lippuja poltettu Kuala Lumpurissa.
Taide olemme me sanotaan EK:n lehdistötiedotteessa.

”toimialueena ovat olleet muun muassa viestintäkysymykset, toimilupa-asiat sekä yleinen sekoilu.”
Unohditte mainita korruption. Ai niin mutta, unohdinkin aivan että Suomessa ei puhuta korruptiosta, vaan ”sotkusta” tai ”sekoilusta”, ja sekoilunhan te tosiaan jo mainitsittekin.
Jatkakaa.

Korruptiosta on voitava olla puhumatta. Puhutaan mieluummin vaikka laudoista. Joku oli kuulemma saanu ilmaseks lautoja, eiks oo kauheeta?
Mutta ihmetelkää te nyt vaan niitä lautoja älkääkä ainakaan alkako kyselemään mistään raha-automaatti- tai muista yhdístyksistä mitään.

^Lehti ei myöskään huomioinut Lindénin asemaa käskystä Olli-Pekka Kallassvuolle riisuuttuvana ministerinä.
Tosin hallintoneuvoston ulkopuolelta näitä tehtäviä toimittaa myös Kimmo Sasi.

Miten ei mitään (Suvi, kokoomus) voidaan korvata millään? Loogisesti ajatellen tyhjän pitäisi olla sellaisenaan korvaamaton?
Paula Lehtomäen (kesk./kokoomus) korvaamiseen tarvitaan sen sijaan oikea ihminen, tosin ihan kuka tahansa kokoomuksen sotilaallisesta siivestä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Kommunistiraiskaajien tappopartiot aloittivat mummojen murhaamisen Yhdysvalloissa

(LIPTON) Liittovaltion rahoittamat kuolemanpartiot ovat aloittaneet elinkelvottomien eläkeläisten surmaamisen Yhdysvalloissa. Kyseessä on ensimmäinen vaihe presidentti Barack Obaman terveydenhuoltoreformissa, joka pyrkii...

Close