Kategoriat
Muut

TESTI-TESTI-TESTI-TESTI

Jussi Halla-aho on ääliö ja tyhjänpuhuja.

37 vastausta aiheeseen “TESTI-TESTI-TESTI-TESTI”

Ite oot. Buhuu. (Näkyy fiidissä ja sivulla mutta ei etusivulla. Sitähän tässä testattiin?)

Olen valmis menemään vankilaan koska Jussi Halla-aho on ääliö ja tyhjänpuhuja.
Käynnistän Facebook-keräyksen. Otan vankilan cafesta sacher-kakkua.

Ja vielä kaiken muun lisäksi kynäniskainen kalkista leivottu tuulihattu.

Jo on aikoihin eletty kun kunnianarvoisaa talvisodan veteraania Jussi ”Toni Halme” Halla-Ahoa saa tällä tavalla pilkata, julkisesti!

Kyllä niin on että sananvapaus on vaarassa jos Jussi Halla-ahoa saa tällä tavalla morkata ja vähätellä. Jussi Halla-ahon hiki on timantteja, Jussi Halla-ahon kakka on kultaa, Jussi Halla-ahon pissa on eliksiiriä, Jussi Halla-ahon siemenneste on kinuskia. Jokaisen Jussi Halla-ahoa eli Isänmaata rakastavan JussiHalla-aholaisen on nyt viipymättä saavuttava tänne kommenttiosastolle huutamaan Jussi Halla-ahon ikuista kunniaa, sillä sananvapaus on vaarassa niin kauan kuin Suomessa yksikään ihminen saa halventaa ja kyseenalaistaa Jussi Halla-ahon nerouden! HALLALUJAA!

Kyllä kritiikilläkin on rajansa! Eihän nyt Halla-ahoa veteraanit talvisota joulupukki islamisaatio viherfasistinen salaliitto!

Onko tuo Halla-aho jotenkin poikkeuksellisen kipeä piikki Lehden toimituksen lihassa, kun joka kolmas postitus nykyään liittyy häneen? Lisäksi juuri nämä postaukset ovat useimmiten heikkotasoisempia, kuin useimmat muut Lehden postaukset.

”Onko tuo Halla-aho jotenkin poikkeuksellisen kipeä piikki Lehden toimituksen lihassa…?”
Pikemminkin piikki persujen perseessä.

Onkohan Lehden toimitus käynyt pelaamassa älypäätä paljonkin vai ihannoidaanko tässä muuten vain demarijohdon sivuja?

”Mitä pitää tehdä, jos päässä sumeni ja näkee värivaloja.”
Joulu on tulossa. Timo Soini haluaa antaa meille kaikille Suomalaisuuden Pyhän Lahjan. Katsokaatten vaikka kuinka ihmeisesti hän asettautui Brysselin ristille vuoksemme. Hallelujaa! Siis oikein tosi hemmetin lujaa!

Eiköhän tässä vittuilla sille/niille porukoille jotka näistä/tästä eniten vittuuntuu. Kiitos Homma loppumattomasta avusta, ilman teitä Suomi olisi tylsempi.

Tämä ei ole jussihalla-ahovastaisuutta vaan asiallista jussihalla-ahokriittisyyttä. Jussi halla-ahoon liittyvistä ongelmista on voitava puhua ääneen ja oikeilla nimillä.

Täytyy kuitenkin muistaa,että kaikki koulutetut ja töihin valmiit Jussi Halla-ahot,joilla ei ole rikostaustaa toivotetaan tervetulleeksi isämmaahanme.Silti niitä olisi hyvempää auttaa kotimaassaan.

Jussi Halla-aho on hyödyllinen idiootti ja täydellinen älykääpiö, toteaa Porista käsin operoiva ääri-islamistien terrorin vastaiseen toimintaan erikoistunut ajatushautomo ”Supa”
Halla-aho on korkeastikoulutettu tohtorismies, asuu pääosin ruotsinkielisten asuttamalla eliittialueella Etelä-Helsingissä; kaksoisagentti jonka rinnalla muut ovat lukutaidottomia eivätkä pysty muodostamaan aikapommeja, päättelee Supa.

”Käykääs joku katsomassa minkä värinen mies siellä on puikoissa!”
Ei Halla-Ahon ihonvärillä ole väliä, koska kyse ei ole rasismista. Eikä muutenkaan ihmisistä saa sanoa että: ”olemus on kuin olmilla” eikä haukkua jauhonaamaksi tai slavofiiliksi.

Toimitus havainnut aiempien Halla-aho uutisointien yhteydessä että pyhän Halla-aho nimen esille tuominen nostaa pintaan herkullisimmat tryffelit ja lukijakommentit.

Jussi halla-ahoon liittyvistä ongelmista on voitava puhua ääneen ja oikeilla nimillä.
Ongelmat pitävät itsestään ihan kiitettävästi ääntä itsekin, eiköhän ole aika ruveta puhumaan ongelmien lopullisesta ratkaisusta

Ilmeisesti Halla-aho on jonkinlainen piikki Lehden perseessä totta tosiaan.
Ja mitä tulee Fintoskin ”Eiköhän tässä vittuilla sille/niille porukoille jotka näistä/tästä eniten vittuuntuu. Kiitos Homma loppumattomasta avusta, ilman teitä Suomi olisi tylsempi.” kirjoitukseen, eipä täällä kovasti ketään näytä suuttuvan näistä Halla-aho jutuista. Lähinnä täällä näkyy vain kaltaisiasi, jotka olettavat näiden juttujen suututtavan jotkut.

”Eiköhän tässä vittuilla sille/niille porukoille jotka näistä/tästä eniten vittuuntuu.”
En oikein jaksa uskoa että sellaista porukkaa edes on. Ei kukaan näin huonosta läpästä voi pahastua. Lähinnä fiilis on sama kuin katsoisi ständuppaajan hyytyvän lavalle, sellainen vaivaantunut säälin tunne.
Ei ole Lehdestä Suomen Onioniksi näillä eväillä.

Taitaa tosiaan Halla-aho olla jonkinlainen piikki Lehden ja sen lukijakunnan perseessä.
Ja mitä Fintosk´n kommenttiin ”Eiköhän tässä vittuilla sille/niille porukoille jotka näistä/tästä eniten vittuuntuu” tulee niin eipä täällä juuri näy näitä eniten vittuuntuvia. Enemmän näkyy juuri kaltaisiasi jotka olettavat joidenkin vittuuntuvan näistä. Ja kun kukaan ei vittuunnu, vittuunnutte itse.

Eikö halla-ahot voisi karkoittaa pois tästä maasta, takaisin sinne mistä tulivatkin. Vievät vaan työpaikat kunnon poliitikoilta *köh köh*. Jos musta olis kiinni niin käännyttäisin jo rajalla. Yritän kovasti suvaita mutta en vain voi.

Hys hys, ”pohdiskelija”. Tämänhän oli tarkoitus olla tällainen selkääntaputtelukerho. Joku keksii hamppupäissään jonkun hauskan jutun ja ympärillä olevat saman mieliset ryysäävät taputtelemaan selkään. ”Hyvä, hyvä, ollaan me ni’iiin oikeassa, että ne on ni’iiin kamalii..” Vääriä mielipiteitä esittävät haetaan kotoaan yön pimeinä tunteina, Suuren ja Mahtavan antamaa esikuvaa noudattaen.

Kun katselee näitä Halla-aho juttujen kommentteja ja plus-miinus tilanteita, huomaa hyvin että täällä Halla-ahosta vitsiä vääntävät meuhkaavat ihan keskenään. Kun joku laittaa vitsin Halla-ahosta riennetään kulli pystyssä hakkamaan plussaa ja olettamaan kuinka jotkut siitä niin suuttuvat. Kun siihen sitten joku vastapeluri asiallisesti vastaa että eipä suututakkaan alkaa miinuspainike laulamaan.

Saimaannorppien vastaehdotus:
”Tapetaan Kokoomusnuoret!”
Kansainvälisen hyljeliiton Saimaan piirin toiminnanajohtaja Hrrrp Brrrlfp toteaa että voisi olla kanattavaa tappaa kokoomusnuoret sukupuuttoon. Sama koskee kaikkia isoja puolueita, eli pääosin porvarinisäkkäitä. Ei yhteiskunta siitä pahemmin kärsisi jos Kokoomus häviäisi Suomesta sukupuuttoon”.
”Puoluetuesta ja muustakin edustukselliseksi demokratiaksi kutsutusta pelleilystä säästyneillä varoilla voitaisiin lisäksi kustantaa huomattavia perintö- pääomatulo- ja yhteisöverokantojen helpotuksia uhanalaisille lajeille, kuten pääomasijoittajille ja investointipankkiireille”, jatkaa
Hrrrp Brrrlfp, ja muistuttaa että:” näiden lajien kannat ovat muutenkin olleet viimeisten vuosien aikana kovan paineen alaisena elinympäristössä tapahtuneiden nopeiden muutosten johdosta.”
”Wittu nallewahlroosiakaan en oo nähnyt sitten sen kun se viimeks kompastu ja mun pää uppos sen perseeseen.
Siis ajatelaka nyt hiukan, koko kanta on meillä yhden yksilön varassa!Tälläiset oikeasti uhanalaiset lajit olis niitä mihin suojelutoimet tulis kohdistaa”, korostaa Hrrrp Brrrlfp vielä haastattelun lopuksi.

Vääriä mielipiteitä esittävät haetaan kotoaan yön pimeinä tunteina, Suuren ja Mahtavan antamaa esikuvaa noudattaen.
Sanoo hän jonka viiteryhmä laatii yksityiskohtaisia suunnitelmia hallituksen kaatamisesta väkivalloin ja toista mieltä olevien organisoidusta murhaamisesta.
Älä kuule hompanssi yhtään uhoa. Sinut hakee poliisi ihan keskellä päivää ja käsiraudoissa sitten kun hakee. Ja rikokseksi tulee jokin oikea rikos, kuten laiton uhkaus tms., eikä mikään ”väärä mielipide”.

Antihomma, minulleko vastasit?
Kerrotko vielä mihin viiteryhmään minut laskit? Jos jotain Homma-forumia tarkoitit, niin huti meni. Tosin pitänee joskus poiketa vielä katsastamassa se paikka, kun siitä niin paljon negatiivista puhutaan. Anteeksi vielä ”Antihomma”, että sorruin mukanäppärään sarkasmiin. En muistanut, mitä kaikkea höpöheinä saakaan aikaan polttajansa aivotoiminnoissa.

Lapsemme tulevat kiroamaan meidät. Ehkä mekin sitten tajuamme, mikä tässä pakolaispolitiikassa meni pieleen. Mutta sitten onkin jo liian myöhäistä.

Antihomma, minulleko vastasit?
Vastasin ihan kelle hompanssille vaan. Toisin kuin ihmisten välillä, hommalaisten välillä ei ole mitään eroa.

miusta nää väärinajattelijan jutut loukkaa kyllä pahasti meitä oikeita ja vakavasti otettavia pilven polttelijoita.
pitäkää tunkkinne..

Noh noh, Antihomma, ei hommafoorumilaisia saa pelkistää yhdeksi homogeeniseksi ryhmäksi. Niin saa tehdä vain tummaihoisille, vihreille, juutalaisille, islaminuskoisille, kommunisteille, romaneille, suomenruotsalaisille, venäläisille, lehden toimittajille, astrid thorseille ja niille perkeleen irlantilaisille, jotka jatkuvalla ja massiivisella 1800- ja 1900-lukujen maastamuutollaan pilasivat niin pohjois-amerikkalaisen kuin myös useamman eurooppalaisen kulttuurin! Olisipa maailma ollut jo silloin tietoinen siitä, mihin se niiden pirun hibernodeekujen holtiton maahanmuutto johtaa.
Ei Briteissä tai täälläkään tarttisi antaa niille sitä erityisoikeutta ostaa Guinnessia kaupasta, se sen maahan tuominen on kansalaisten verorahoista pois!

Yksi hommarobotti, jota ei erota toisista hommaroboteista, inisi:
Lapsemme tulevat kiroamaan meidät
Niin no, sen kyllä uskon. Miksi sitten kasvatatte lapsistanne fanaattisia rasisteja, jotka eivät ikinä pärjää väistämättä monikulttuuristuvassa Suomessa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
TESTI-TESTI-TESTI-TESTI

KOKEILEMME KELLO 12:00 SOSIAALISEN MEDIAN  KÄYNNISTYMISEN VIIVETTÄ. HUOM! UUSI AIKA NOIN KELLO 12:30! ÄLKÄÄ SÄÄTÄKÖ VASTAANOTINTANNE ÄLKÄÄKÄ OTTAKO YHTEYTTÄ VIRANOMAISIIN....

Close