Kategoriat
Kansalaisjournalismi Kotimaa

Ministeriön työryhmä: Kaikille opiskelijoille tonnin lukuvuosimaksu

(AIVORIIHIMÄKI) Opiskelijat valmistuisivat nopeammin, jos he maksaisivat esimerkiksi tuhannen euron suuruisen opintomaksun joka lukuvuosi. Näin ehdottaa opetusministeriön työryhmä, joka pohtii korkeakouluopintojen nopeuttamista.
Maksut tuottaisivat nykyisillä opiskelijamäärillä noin 250 miljoonaa euroa yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen rahoitukseen. Sillä voitaisiin esimerkiksi käydä jätkien kanssa kaljalla tai ostaa vaikka vaimolle jotain kivaa.
Kaikille opiskelijoille yhtenäinen lukukausimaksu on vain yksi työryhmän vaihtoehtoisista ehdotuksista. Maksujen lisäksi esillä on ollut opintojen nopeuttaminen hassujen karnevaalihattujen käyttöä edistämällä sekä kaiken opetusmateriaalin tarjoaminen jatkossa vain morse-aakkosilla. Työryhmä on myös esittänyt opetustilanteiden taustalle valtavasta megafonista soitettavaa loppua kohden kiihtyvää, vittumaista taustamusiikkia.
Kiihtyvän taustamusiikin ja tehokkaan loppukirin yhteydestä on saatu luotettavia todisteita muun muassa eduskunnan täysistunnossa teetetyissä niin kutsutuissa ”Tetris-kokeissa”.
Viimeksi lukukausimaksut nousivat esiin, kun Facebookiin perustettiin ryhmä, jossa varmaan taas vastustettiin jotakin.

6 vastausta aiheeseen “Ministeriön työryhmä: Kaikille opiskelijoille tonnin lukuvuosimaksu”

Vaadimme ehdottomasti kaikkiin tutkintoihin karnevaalihattujen käytön opintoja kaikille kurssitasoille. Yliopistojen perusopintoihin on saatava kiltojen sertifioimiin vapputempauksiin osallistumisesta ainakin 5 opintopistettä. Aineopintotasolla osallistuminen apina- ja pestauspäiviin antaa nykyään vain pienelle osalle opintopisteitä, toiminta pitää saada ympärivuotiseksi ja viikottaiseksi niin että kaikki voivat saada noppia. Syventäviin opintoihin niille, joilla eivät ole ”laulu ja leikki”-koulutusohjelmissa tai ryhmägradujen piirissä, on saatava teatterikorkeakoululaisia tai pitkään roolipelejä harrastaneita opastamaan karnevaalihattujen käyttössä 10 opintopisteen verran. Vielä erikseen opintopisteitä on saatava osallistumisesta kansalais- ja aktivistijärjestöihin, anarkaistojen elokuvakerhoihin, puoluepoliittiseen toimintaan, kyykkäkilpailuihin, sivarien ja aamuja kärsineiden järjestötoimintaan, oppilaitoksen johdon henkilöpalvontaprojekteihin sekä ylioppilaskuntatoimintaan.
Tutkintojen muuta sisältöä on toki jonkin verran tiivistettävä.
Tyrmäämme ehdottomasti sellaiset ehdotukset että lukukausimaksun pitäisi olla esimerkiksi 10000 € vuodessa, ja se pienenisi sitä mukaa kun opintoja kertyy niin että suunnilleen ohjeajassa valmistuvan ei tarvitsisi maksaa lukukausimaksuja ollenkaan.

Kansanedustajille, ministereille, työryhmille ym. loisrotille voitaisiin myös määrätä jokin kiinteä kausimaksu. Vaikkapa 10.000 euroa kaudelta näin alkuun. Tai ehkäpä ne pummikupparit voitaisiin yksinkertaisesti vain syöttää haille.

Oppikaa huumekauppiailta. Eka vuosi ilmaiseksi, tonni seuraavasta, kaks tonnia kolmannesta, viisi tonnia jokaisesta sitä seuraavasta. Senkin laiskurit.
Nimim.,
BA + MSc = 3 vuotta koulussa

Oliks täs taas joku Misukka työryhmän johdossa? Ei tällasia ehdotuksia tulis jos Jortikka olis ollu puikoissa..

Tämä sama ”hilpeä huuli” opiskelumaksuista esitettiin myös Pravdassa, siellä se oli vaan paljon paljon hauskemmassa ja uskottavammassa muodossa. Pravdan version luettuani sydämeni liittyi hetkeksi kuljetusalan lakkoon, teidän versionne ollessa vain halpa kopio, aiheuttamatta sen enempää väristyksiä kuin kauhuakaan. Mikä kertoo tietysti siitä kuinka paljon kehittyneempiä huumorissaan sekä kokoomus, että toimistaan raportoiva Pravda ovat julkaisuunne verrattuna.
No jokatapauksessa, koko opiskelumaksuvitsi on luonnollisestikin maahanmuuttajien syytä. Se on fakta ja siitä on turha kiistellä koska se fakta on fakta. Lisäksi haluaisin kehottaa kaikkia äänestämään Mestari halla-Ahoa tänäänkin, vain siten voitte estää lähiplaneettojen piakkoisen islamisoitumisen ja palavan ghettovyöhykkeen muodostumisen galaksimme ympärille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
USA:n koulukirjoissa hullu Suomen kartta – katso kohukuvat!

(FLORIDA) Jos amerikkalaisnuorten tiedot Suomesta ovat erikoisia, voi vika olla juutalaisten ohella myös paikallisissa koulukirjoissa. Floridassa arkkitehtuuria opiskeleva suomalainen Pekka...

Close