Kategoriat
Kansalaisjournalismi Urheilu

Suomelle olympiahopeaa selityksen maustamisessa

(OLYMPIAKOMEDIA) Suomella oli lauantaina todella loistava päivä Vancouverissa. Miesten yhdistelmäkeskeyttämisessä kolme suomalaista neljästä keskeytti. Suurmäen kilpailussa Janne Ahonen hajosi ja Matti Hautamäki jäätyi toisella kierroksella. ”Mun nimeni on Eetu”, tuuletti Hautamäki suoritustaan tuoreeltaan.
Suomen Olympiakomitean valmennuksen johtaja Työtön Muurari myöntää, että 12 mitalin tavoitteeseen päästään ainakin tuplasti. Vain Viro ja Kazakstan ovat onnistuneet selittelemään Vancouverin talvikisoissa Suomea paremmin – heille kiekko ei vain pomppinut, ja olihan siellä aika kylmäkin.
”Tämä on kyllä meille nyt se todellinen hieno päivä. Tässä on kyse pelkästään maailman parhaista selityksistä. Odotamme paljon taitoluistelijoidemme selityksiltä – sieltä jos mistä voimme ottaa kultaa. Olen henkilökohtaisesti kuullut tyttöjen valittavan mm. aikaerosta, kielimuurista ja oudosta valuutasta. Jos mä oisin sä, ky-kyl mäki oisin munkaa”, Muurari rappasi. Eikun räppäsi.
(Jutun kansalaistoimitti Michel Elin.)

5 vastausta aiheeseen “Suomelle olympiahopeaa selityksen maustamisessa”

Iltapäivälehdistä tuttu Suomen Kansa, joka vaatii kansanedustajien matkoja karsittavaksi, vaatii nyt Teemulle pelirauhaa ja Jannelle lisää harjoittelurahaa, jotta kansa saa 3 minuutin kiksit kerran neljässä vuodessa. Kansanedustajien harrastama koplaus ja omaneduntavoittelu voidaan tehdä kaksivaltiaan Saulin ja Jyrkin toimesta jotka tietävät Kansan edun parhaiten, kunhan Virpi ja ”Aikku” tuovat kerran neljässä vuodessa palan jalometallia ”Suomeen” hinnalla millä hyvänsä. Täältä tähän ja lisää jälkipeliä ja spekulointia.

Meillä on edelleen globaalisti hallitseva asema MM-tason suopotkupallossa, hyttysentapossa ja saunomisessa. Suomen Kansa palvoo näiden lajien jaloja mestareita, joiden nimet ovat aivan kieleni kärjellä.

Riittää on antaa kaikkensa. Sillä pääsee nopeasti urheilun jälkeiselle työuralle… niin siis jos on käynyt jonkun koulun.

Kannatamme työtöntä muuraria Cheltenhamista Suomen Olympiakomitean johtoon.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Kuitusen monot löytyivät Espoosta

Tuoreen tiedon mukaan Virpi Kuitusen monot ovat löytyneet Espoosta. Perjantain yhdistelmähiihdossa tarvittavat monot oli ripustettu espoolaisen pururadan varrelle. Lehti seuraa...

Close