Kategoriat
Politiikka

Yle: Jaksaako tästä nyt enää jauhaa?

(PUKIN PAJA) Suomen valtion omistaman yleisradioyhtiö Oy Yleisradio AB:n työntekijät eivät enää jaksaisi kuulla vaalirahajupakasta. Pasilassa tehdyn mielipidemittauksen mukaan 78 prosenttia toimittajista oli sitä mieltä, että pääministerin väistymisilmoitusta edeltänyt rikostutkinnan mahdollisuuden aktualisoituminen on vähän tai ei ollenkaan kiinnostava asia.
Kyselytutkimuksen mukaan vaalirahajupakan koettiin jatkuneen jo liian pitkään. Lisäksi kokonaisuutta pidettiin vaikeana hahmottaa. Yleisradiolaiset kokivat erityisen hämmentäväksi sen, että saman nimiset ihmiset toimivat monissa eri toimielimissä, joilla on harhaanjohtavan samankaltaiset nimet. Tällaisia instansseja olivat esimerkiksi Nuorisosäätiön hallitus, Raha-automaattiyhdistyksen hallitus ja Suomen hallitus.
”No onhan me näistä jo uutisoitu. Ei niitä nykyään jaksa oikein enää katsoa, kun tuntuu, että koko ajan vaan tulee jotain uutta hämäräjuttua esille”, sanoo eräs kyselyyn vastannut päällikkötoimittaja.
”Kuvakerrontakin on aika haasteellista tällaisissa jutuissa”

4 vastausta aiheeseen “Yle: Jaksaako tästä nyt enää jauhaa?”

Citius, altius, fortius. Harmitus, vitutus, hallitus. Ajattelen, en siis ole pääministeri.

Onneksi tätä uutista saa kommentoida. Toisin kuin Ylen nettisivuilla, jossa Tiuraa koskevista uutisista ei edes saa keskustella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Valtaosa työnantajista toivottaa Eläkeläiset tervetulleiksi töihin

Kuntien eläkevakuutus Kevan selvityksen mukaan kuntien työnantajista 70 prosenttia olisi halukas ottamaan töihin suositun Eläkeläiset-humppayhtyeen jäseniä. - He ovat kokeneita,...

Close