Kategoriat
Kulttuuri

Ateneumin edessä jonottava nainen epäilee Picasso-faniuttaan

(HELSINKI) Ateneumin edessä Picasso-näyttelyyn pääsyä odotteleva Taina Maanan alkoi epäillä kuvataideharrastuksensa vakavuutta tänään kello 19.12. Maanan huomasi rakkautensa espanjalaismaalarin kuolemattomia teoksia kohtaan rakoilevan siinä vaiheessa, kun hän oli jonottanut 25 pakkasasteelta tuntuvassa lumituiskussa noin 25 minuuttia.
”Ei saatana täällä on kylmä. Sormet jäätyy, naama jäätyy, nälkä on ja pitäs päästä vessaan”, analysoi Maanan suhdettaan Picasson siniseen kauteen.
Maanan ei viitsinyt lähteä näyttelyyn yhtään aiemmin, koska arveli myöhemminkin ehtivän. Hän oli iltapäivällä lasillisella kavereiden kanssa keskustassa, kun ajatus Picasso-näyttelyssä vierailemisesta viimeisenä aukiolopäivänä tuli puheeksi.
”Mä lähden nyt kotiin, pitäkää tunkkinne”, listasi Maanan suosikkiteoksensa.

Yksi vastaus aiheeseen “Ateneumin edessä jonottava nainen epäilee Picasso-faniuttaan”

Pakkasesta huolimatta Picasson luomisvoima pulppuili estottomana Kaivokadulla, missä nähtiin tilataideteos ”Pakkohan se on saatana täällä hytistä, ettei naapurin Maire pääse kuittailemaan”. Pääteema muuntui myös mielenkiintoiseen muotoon ”Oonxmä nyt kaikissa kameroissa jeeeeeee ihquuu! <3<3<3<3".

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Yle: Jaksaako tästä nyt enää jauhaa?

(PUKIN PAJA) Suomen valtion omistaman yleisradioyhtiö Oy Yleisradio AB:n työntekijät eivät enää jaksaisi kuulla vaalirahajupakasta. Pasilassa tehdyn mielipidemittauksen mukaan 78...

Close