Kategoriat
Talous

Saab-kauppa peruuntui

Päivitetty 22.25
(KISKO) Saabin myynti on Lehden saamien tietojen mukaan, ootas nyt… peruuntunut. Joo… Tai ootas mä päivitän tämän vielä. On peruuntunut. Siis ihan varmasti peruuntunut.
Kiskolaisen rakennusinsinööri Jorma Kainulaisen Saab 99 -henkilöauton kaupan piti jo olla selvä sen jälkeen, kun mustalaiset tulivat rahat kädessä kotipihasta sitä hakemaan.
”Mutta kato perkele mä olin jonnekin hukannut sen ilmoitusosan eikä tietenkään sitten löytynyt manneilta saatana keneltäkään nimeä luovariin. Aattelin sitten, että enhän mä saa tästä perkele vakuutuksia poikki ollenkaan, niin sanoin että ennen ei auto liiku pihasta, kun on nimi papereissa”, kommentoi Kainulainen.
Lehti seuraa tämän kaupan loppuun aivan vitun herkeämättä ja itseään säästämättä.

Yksi vastaus aiheeseen “Saab-kauppa peruuntui”

PERUUNTUMINEN ON ITUHIPPI-VIHERPIIPERTÄJIEN SYYTÄ NE HALUAVAT TUHOTA YHTEISET RAKKAAT AUTOKULTTUURIPERINTEEMME TAPPAMALLA SAAPIT, VOI JUMANKEKKA SAAKURA SENTÄÄN KESKITTYISIVÄT NIIDEN ITUJENSA SYÖMISEEN JA JÄTTÄISIVÄT PENISKULTTUURIIN LIITTYVÄT ASIAT RAUHASEEN!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Vihervasemmistovitsi jatkuu yhä

(META) Vaarallisen pitkäksi venynyt puujalkavitsi jatkuu jo toista viikkoa eteläisellä Uudellamaalla. Viranomaisten mukaan vitsin päättymisestä on kuitenkin nähty jo heikkoja...

Close