Kategoriat
Muut lehdet

Jumala kritisoi Kirkon & Kaupungin uutta ulkoasua

(ANFANGI) Kristittyjen Jumala on ilmaissut mielipiteensä Kirkko & Kaupunki -lehden uudesta ulkoasusta.
”Taitto on kurinalaista ja hierarkia toimii. Pää- ja kakkoskuvien välillä on tarpeeksi kontrastia, samoin ykkös- ja kakkosotsikoiden välillä. Kuvat pääsevät myös entistä paremmin esiin”, Jahve kiittelee toimitukselle lähettämissään kivitauluissa. ”Leipätekstipalstojen loogiseen juoksutukseen kannattaa myös kiinnittää huomiota. Leipätekstin oikean reunan täsmällinen ja huoliteltu liehutus antaa ilmavan vaikutelman. Erilaisia entry pointeja on käytetty kekseliäästi.”
Jumalalla oli myös useita ehdotuksia lehden ulkoasun hienosäätämiseksi. ”Kainalojutut ovat toisinaan melko pitkiä ja niiden leipäteksti olisi voinut olla samalla tekstityypillä kuin otsikoiden ja ingressien. Näin niiden alla ei olisi tarvinnut käyttää välttämättä väripohjaa, vaikka violetti onkin osuva valinta kirkollisen lehden tehosteväriksi”, hän ilmoittaa vekkulisti.
Jumalalla on vakavaakin asiaa. ”Typografisessa ilmeessä olisi vielä viilattavaa. Suuret mustat otsikot hyppäävät kauhistuttavalla voimalla silmille. InDesignin pistekokovalikon suurinta vaihtoehtoa ei ole turhaan säädetty 72 pisteeseen. Seitsemän rivin anfangit ovat liian suuria ja seitsemän viittaa sitäpaitsi kuolemansynteihin. Haluaako lehti tosiaan luoda tällaisia mielikuvia? Kolmen rivin anfangi esimerkiksi kunnioittaisi kristillisiä arvoja puhtaammin. Lisäksi sivulla 8 leipäteksti on aivan liian pientä, sen suurentaminen kävisi helposti otsikoita pienentämällä. En myöskään ymmärrä, miksi Kerettiläinen-palstan vinjetin teksti on väärinpäin”, palava pensas päättää mielipidekirjoituksensa.

18 vastausta aiheeseen “Jumala kritisoi Kirkon & Kaupungin uutta ulkoasua”

Onneksi toimituksen näppäimistöstä on poistettu kaikki agressiivisen kulmikkaat kirjaimet ja fonttina on vain Sans Comic.

Jos fonttina on Comic Sans, niin lopputuloksesta on turha odottaa mitään huumorin riemujuhlaa.
Höhöö, kielivitsi!

Jahvehan on varsinainen graafisen suunnittelun asiantuntija. Itse muuten pidän kovasti uudesta taitosta. Ylisuuret anfangitkin vain napakoittavat ilmettä. Kolmerivinen olisi turhaa vaatimattomuutta, lehdessä ollaan kuitenkin suurten asioiden äärellä!

Sanoja sanoja sanoja! Milloin ihmiset viimein yhtyvät herran ylistykseen ja pudottavat almun kolehtiin? Hiippakuntamme patriarkka haluaisi käytetyn Toyotan, jolla herran sanaa voi levittää kondylooman tavoin. Jos valistatte kasvonne, tulee herran rakkaus teidän yllenne; ekumeeninen cumshot!

Jumala vaikuttaa vanhanaikaiselta.
Moderni Jumala olisi tarkastellut Facebookin ja Twitterin sijoittelua suhteessa horoskooppiin ja muuhun huuhaa-aineistoon.

Kirkko & kaupungin ulkoasu on yksi ehdottomimmista prioriteeteista, joihin Jumalan valveutuneena tahona täytyy ottaa kantaa. Kiitän ja ylistän, ettei Hän puuttunut sellaisiin pikkuseikkoihin kuin nälänhätä, sisällissodat, orjuus, kidutus tai ilmastonmuutos.
Jumala katsoi kaikkea tekemäänsä, ja kaikki oli hyvää. Ja katso, niin Hän laittoi peililasit päähänsä ja nahkarotsin niskaan ja häipyi Helsingin yöhön pitämään pikkuisen kivaa muiden ulkoasu- ja brändiasiantuntijoiden kanssa.

Herra Jahve myös kunnioitti uutta ulkoasua ilmestymällä lehteen! Katsokaa vaikka! Kun poimitte lehdestä ensimmäisen J-kirjaimen sekä pari seuraavaa E:tä ja toiselta sivulta ässän uun ja ässän tulee teksti ”Jeesus”!
Siitäs saitte ateistit! Järkeilkääpä tämä kumoon hienolla ”loogisuudellaan”. Vai alkuräjähdyskö tämän aiheutti HÄH?

Johtoportaassa vaaditaan aina liikoja. Kyllä se rukoileminen ja päivittäinen raataminen menisi. Piikatytöistä näppinsä voi pitää erossa ja viinaakin juoda vain kohtuudella. Naapurin karjakin on saanut olla ihan rauhassa niityllään. Mutta nyt sitten pitäisi osata vielä vääntää pätkäsopimuksella uskottavia leiskoja kerran kuukaudessa hamaan Harmageddoniin? Ei jumalauta.
Jos en olisi jo työtön, eroaisin heti ja menisin taittamaan vaikka Voimaa tai Vapaa-ajattelijoiden jäsenläpyskää.

Seuraavaa Jumalan ulostuloa odotellaan 16.11., jolloin Helsingin Sanomat uusii ulkoasunsa. Kreetalta löydetystä Septuaginta-kirjakääröstä kopioidun fontin ja otsikkotyylin on ounasteltu miellyttävän Jumalaa. Septuaginta on aina ratsastanut viimeisimpien trendien aallonharjalla ja uudistunut verkkotiedonvälityksen sykkeessä. Valtakunnan seuratuimmille totuuksille on aikoinaan saatu lajissaan ainutkertainen Pravda-arvonimi, ja nyt odotetaan enää vain Jumalan hyväksyvää nyökkäystä.

K&K on lehti, jolla on merkitystä: se jäsentää todellisuutta ja tuo järjestystä kaoottiseenkin maailmaan. K&K auttaa sinua ymmärtämään, mikä on juuri tällä hetkellä kiinnostavaa ja merkityksellistä.
Kun haluat pintaa syvemmälle, lehti tarjoaa erilaisia näkökulmia, syvempiä merkityksiä sekä taustoja ajankohtaisiin asioihin.
Uudistunut K&K tuo sinulle sisältöä, jota eivät muut tarjoa
Tilaa K&K!

Luulenpa, että uudistuvaa Hesaria arvioimaan tarvitaan korkeampi voima eli Hra Erkko.

Luulenpa, että uudistuvaa Hesaria arvioimaan tarvitaan korkeampi voima eli Hra Erkko eh kiitos vinkista twitterille

Luulenpa että lehden suurin ongelma on sisältö. Siihen Jumalalla olisi paljonkin sanottavaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Ylen kuluneet iskelmät kehitysmaihin

(MAAKUNTA) YLE Radio Suomi tempaisee Nenäpäivänä kauppaamalla kuluneet iskelmät soittolistoiltaan hyväntekeväisyyteen. Kuulijat voivat lunastaa arvokkaan lahjan kehitysmaiden lapsille maksamalla viisi...

Close