Kategoriat
Politiikka

Poliisi tutkii kolmen pienen porsaan roolia Vanhasen lautajupakassa

(AISKHYLOS) Viranomaiset ovat saaneet uuden vihjeen maata ravistelevan lautakasagaten tutkinnassa. Poliisin edustaja kertoi Lehdelle sopivansuuruista korvausta vastaan, että kohun kohteena ollut puutavara ei ole koskaan päätynyt Nurmijärvelle asti, vaan se on ehkä luovutettu kolmannelle taholle.
”Saamiemme tietojen mukaan toinen porsas tapasi maantiellä rakennusyhtiön, jolla oli selässään lautakimppu. Porsas pyysi ’rakennusyhtiö hyvä, anna minulle ne laudat että voin rakentaa niistä itselleni talon’. Rakennusyhtiö suostui, ja porsas rakensi itselleen talon”, poliisi kertoi eduskunnan kuppilassa sen jälkeen kun oli varmistettu että Osmo Soininvaaraa ei näy lähimain.
TM Rakennusmaailma oli jo tarjoutunut tarkastamaan porsaan talon, mutta ilmeisesti sitä ei ole enää olemassa. Iso Paha Susi puhkui ja puhalsi talon nurin, ja porsas juoksi pakoon minkä sorkistaan pääsi. Sen tämänhetkinen olinpaikka on tuntematon.
Uuden vinkin myötä lautakasagatessa on nyt useita eri tutkintalinjoja, ja vielä ei ole varmuutta siitä, kenen osapuolen sadut kuulostavat uskottavimmilta.

3 vastausta aiheeseen “Poliisi tutkii kolmen pienen porsaan roolia Vanhasen lautajupakassa”

Päivi Räsänen rakensi talonsa jumalaudasta. En kuitenkaan kuule, että KRP tutkisi hänen toimintaansa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Berlusconi: Pääministeri ei voi yksin kantaa vastuuta

(SISILIA) Italian pääministeri Silvio Berlusconi ei aio erota, vaikka hänen syytesuojansa kaatui maan perustuslakituomioistuimessa. Berlusconilla on niskassaan useita korruptioepäilyjä, mutta...

Close