Kategoriat
Talous

Valtio vähentää omistustaan Destrosta

(MONTTU II) Hallitus pyytää eduskunnalta suostumusta luopua superrikollinen Destron enemmistöomistuksesta. Hallitus esittää pyyntönsä maanantaina toisen lisätalousarvioesityksen yhteydessä.
Destro on ollut julkisuudessa rikosepäilyjen vuoksi. Hän yritti syrjäyttää Cobra Commanderin, on myynyt aseyhtiö M.A.R.S.:n johtajana aseita eri puolille maailmaa ja tuki kokoomusta merkittävillä summilla viime vaaleissa.
Destron yksinomistuksesta luopumisen tavoitteena on parantaa yhtiöiden kasvumahdollisuuksia.

4 vastausta aiheeseen “Valtio vähentää omistustaan Destrosta”

Minä omistan suurimman osan hallituksen ministereistä, ja loput ovat erittän alttiita onnettomuuksille.

Valtiovarainministeri Jyrki Katainen on esittänyt Verohallinnon ykistyistämistä. Hänen mukaansa ratkaisu selkiyttäisi tilannetta ja olisi omiaan vähentämään turhia kustannuksia.
”Vittu”, Katainen toteaa. ”Pääomasijoittajille Suomen kansantalouden rahat menevät kuitenkin, joten saman tien voimme lopettaa turhan teeskentelyn, että tässä olisi kyse jostain muusta. Samalla loppuu se ainainen ininä turhan byrokratian kustannuksista. Kerätköön vittu itse rahansa vaikka kiinalaisella halpatyövoimalla niin sitten ovat varmaan tyytyväisiä.”
Kaikki Keskustapuolueen ministerit ovat kuitenkin ilmaisseet vastustavansa Kataisen esitystä. Pääministeri Matti Vanhanen on todennut painokkaasti, että kuvatunlainen malli tuhoaisi Suomen maatalouden.
”Meillä on tuhansittain heinähattuja, jotka tuottavat viljaa muna pystyssä, vaikka tuotantokustannukset eivät ole missään suhteessa myyntihintaan”, Vanhanen sanoo. ”Jonkun nekin juntit on elätettävä, ja tapana on ollut, että se rooli lankeaa veronmaksajille.”
Vanhasen mukaan on varsin epätodennäköistä, että pääomasijoittajat olisivat halukkaita luovuttamaan keräämiään verovaroja maatalouden elossa pitämiseen, joten Verohallintoa ei tule missään tapauksessa yksityistää.
Kokoomuksen Suvi Linden on sen sijaan päätänyt antaa tukensa Kataisen esitykselle. ”Kai se jotenkin lapsipornon levitystä ehkäisisi”, hän lausuu painokkaasti. ”Pitää aina muistaa ajatella lapsien parasta ja tiäksä niinku silleen.”

Mutta eikös se Destro mennyt velkasaneeraukseen tässä jokunen ajanjakso sitten?
Ganervan Ilkan (kavereiden kesken G.I.) synttäreillähän tuo Destro oli vallan kova poika vetämään häppää elikästä tuota boolijuominkia. Veti sitä nimittäin 17 donan edestä — jä vähän takaakin. Ja nyt Ganerva ei sitten suostu palauttaa Destron boksereita sitten millään. On tää maailma mennyt ihmeelliseksi…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Usain Boltin b-näytteestä löytyi kiellettyjä aineita

(BERLIINI) Maailman nopeimman miehen maineeseen kohonneen Usain Boltin ura sai tänään pahan kolauksen, kun juoksijan b-näytteestä löytyi merkittäviä jäämiä Suomen...

Close