Kategoriat
Kulttuuri

Helsingin Sanomat pukeutuu iltapäivälehdeksi Madonnan keikkaa varten

(KASARI-IRONIA) Helsingin keskustassa asuva 110-vuotias ikinuori Helsingin Sanomat katselee kaihoisasti ulos lasitalonsa ikkunasta. Huomenna vain hitusen lehteä vanhempi Madonna saapuu viimein Suomeen!
”Ihihihii! Voi vitsi, Madonna! Ihan jännittää, on pissat jo melkein housussa!” Sanomat intoilee.
Juhlapäivän kunniaksi Sanomat on pukeutunut jo muutaman päivän ajan iltapäivälehden asuun. Tänään lehti kokeili, miltä näyttää muun muassa valkoinen silinteri. Myös stetsonit ovat kuuluneet garderobiin.
Vanhan ajan silintereitä löytyy esimerkiksi Kruununhaassa sijaitsevasta Play it again, Sam -liikkeestä. Vintageen erikoistuneessa liikkeessä on tarjolla 200 eurolla kaksi mustaa silinteriä, myyjän arvion mukaan toinen 1950-luvulta ja toinen vielä vanhempi. Jos aito vintage-tuote tuntuu liian kalliilta, saa esimerkiksi Hakaniemen Pilailupuodista stetsoneita ja silintereitä noin 10-35 eurolla.
”Astangajoogan avulla voi valmistautua keikkaan”, Sanomat muistuttaa vielä.
Myös torstaina Helsingin Sanomia lukiessa on pakko ottaa Madonna huomioon, vaikka ei olisi tippaakaan kiinnostunut konsertista.

9 vastausta aiheeseen “Helsingin Sanomat pukeutuu iltapäivälehdeksi Madonnan keikkaa varten”

En malta olla paljastamatta Hesarin otsikkoa konsertin jälkeen:
Madonna sai Tarja Halosen nimmarin
Klassiseen tuulipukuun pukeutunut tasavallan äiti saapui yllättäen Jätkäsaareen Naisten Kymppi- ryhmänsä kanssa tervehtimään trimmattua Madonnaa.

On ilmeisesti hiljainen uutispäivä! Miksi tästäkin pitää näin laajalti uutisoida! Taas on media viihteellistynyt! Missä on asiallisuus? Missä on maahanmuuttokritiikki? Nyt tuli viimeinen pisara: lopetan Lehden tilauksen, koska uutiset ovat huonoja ja toimittajat tyhmiä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Bill Clinton iski kaksi naista Pohjois-Koreassa

(PJÖNGKUPILA) Yhdysvaltain entisen presidentin Bill Clintonin charmi puree edelleen. Kauko-Idän seksilomalle matkannut Clinton iski Pohjoi-Koreasta muutamassa tunnissa kaksi naista, jotka...

Close