Kategoriat
Live Politiikka

Suomi saamassa 13 edustajaa europarlamenttiin

(TORSTEN) EU-vaalien ennakkoäänien perusteella Suomi on saamassa 13 edustajaansa europarlamenttiin. Tulosta pidetään kelvollisena ja aika tarkkaan odotusten mukaisina. Asiantuntijoiden mukaan kyse on kuitenkin vasta alustavista tuloksista joiden
Juuri saamamme tiedon mukaan Jyrki Kataisella on otsassaan kyrpä ja Timo Soini on tikahtumassa omaan erinomaisuuteensa tai vaihtoehtoisesti saamassa valtiomotukosta. Jatkamme vaaliseurantaa.
Isä Metro sen sijaan on painunut maan alle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Pelaajakortti: Ville Itälä

(SMEDJEBACKAN) Ennakkoäänien tuloksia odotellessa otetaan tähän väliin perinteinen ja toivottu pelaajakortti. Jos kuulisitte taustamusiikin, se olisi Toton "Africa". Ensimmäisessä pelaajakortissamme...

Close