Kategoriat
Seksivau Tiede

Jackon ruumis aiheuttaa päänvaivaa Yhdysvalloissa

(KÄLVIÄ) Yhdysvaltalainen asiantuntijaryhmä pohtii kuumeisesti keinoja hävittää viime yönä Suomen aikaa menehtyneen poptähti Michael Jacksonin ruumis.
Tiettävästi muslimiksi kääntyneen Jacksonin uskonto edellyttäisi pikaista hautaamista, mutta tiedemiehet ovat voimattomia.
Tutkijaryhmä on jo sulkenut pois vaihtoehdoista hautaamisen, sillä ruumis on tiettävästi maatumattomaksi käsitelty. Polttohautaaminenkin on alustavien tietojen mukaan rajattu pois liian vaarallisena, joskin Lehden saamien tietojen mukaan tutkijat jatkavat polttokokeita koepaloilla.
Suomen luonnonsuojeluliitosta muistutetaan, että painekyllästettyjä poptähtiä ei saisi käyttää laiturien rakennusaineina, sillä niistä liukenee myrkyllisiä aineita vesistöihimme.

16 vastausta aiheeseen “Jackon ruumis aiheuttaa päänvaivaa Yhdysvalloissa”

Voihan sen kierrättää muovipusseiksi.
EI ANNA ANTEEKSI EN AJATELLUT MITÄ SANOIN ENKÄ TARKOITTANUT MITÄ AJATTELIN SMOOTH CRIMINAL BILLIE JEAN THRILLER!

Joku jossain jo väläytteli mahdollisuutta sulattaa [WJ]acko lego-palikoiksi, mutta silloinkin painekyllästeisyys voisi olla vaarallista lapsille.
Toisaalta jos kyseiset legot jakaisi Wackon faneille, eivät he ainakaan pääsisi lisääntymään, kiitos myrkkyjen.

Miikheli Knight Jackon pää on jo pitkään aiheuttanut vaivaa paitsi pään kantajalle itselleen myös soul-ahtavan pop-diskomusiikin ystäville eli fanittajille ympäri maailman. ”Minua ette vedä nenästä”, kommentoi pää itse ennen aikaista poismenoaan.

Kuten limupullokin, pitää ruumis ennen hävitystä avata.
Mutta vetoketju on jumissa!

Mielestäni Michael Jacksonia ei arvosteta lehdessänne tarpeeksi. Vähän kunnioitusta jos saan pyytää. Hän on sentään kaikkien aikojen menehtynein julkkis.

Olette ylittänyt itsenne, niin että omatkin joukot hätkähtivät, makaaberi juttu. Mun mielessä Maikkeli elää ikuisesti!
Oletettavasti fanit kautta maailman tarvitsevat muistopaikan (haudan) jossa käydä palvomassa idoliaan, (pientä korvausta vastaan, oletan)

Michael Jackson ei ollut pedofiili
Toimituksen saaman tiedon mukaan Michael Jackson ei ollut pedofiili. Tietoturvallisuusasiantuntija Varma Palomuuri kertoo, että Suomessa poliisi sensuroi pedofiilisivut.
Koska Michael Jacksonia ei ole sensuroitu verkossa, voimme todeta, että hän ei ollut pedofiili. Suomen poliisi ei erehdy näissä asioissa, Varma Palomuuri kertoo.
Michael Jacksonin perhe on ilahtunut Suomen poliisin viisaasta toiminnasta.
On mahtavaa, että Suomen poliisi on lopullisesti puhdistanut Michaelin häneen kohdistuneista sairaista epäilyksistä, toteaa Janet Jackson laulaen ja tanssien.

Kyllä polttohautaus varmasti olisi paras vaihtoehto. Näin pystyttäisiin varmistamaan se, ettei Möykkäel tee comebackia zombie-joukon kärjessä rytmikkäästi nytkähdellen.

Täytetään Michael Jackson. Tyylikäs loppu tyylikkäälle elämälle.

+1 Ääni Michael Jacksonin täyttämiselle. ”Täyttämis” homma voisi hoitaa ala-asteelaisten toimesta joita Miikael on innolla aijemminkin täytellyt. Tiedä vaikka entinen pop tähti olisikin halunnut testamentissaan kyseisen kaltaisen kohtalon?

We really shouldn’t joke about MJ, think of all the people he touched, especially the children.

Michael Jacksonin ruumis ja pää on ollut pitkään tyhjää täynnä, tuo tyhjyys on täyttänyt ihmisten päitä varsinkin äkillisen mutta odotetun viimeisen riffin jälkeen. Emme tulle pääsemään Michael Jacksonista eroon ennen kauan kuin tuon henkilön luoma ja aiheuttama tyhjyys täyttää päämme.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Lehti kertoo juhannuksen sään!

(FÖÖÖÖÖHR) Lehti julkaisee nyt virallisen ennusteen tämän juhannuksen säästä. Perjantaina on kylmä ja sataa, lauantaina on kylmä ja sataa, sunnuntaina...

Close