Kategoriat
Kotimaa Politiikka

Paikallinen kohuvaltuusto teki kohupäätöksen!

(PERTTELI) Skandaalinkäryä leijui ilmassa perjantaina valtuustosalissa, kun kunnan kohuvaltuusto teki ratkaisunsa kuohuttavassa ja kiistellyssä asiassa. Kuohuttavan istunnon päätteeksi valtuusto sinetöi kovasti puhuttaneen päätöksen ja määräsi seuraavaksi kokouspäiväksi ensi viikon kohukeskiviikon. Kohupäätös kuohutti tuoreeltaan tunteita paikallisten keskuudessa, kylätie on hiljainen, jolla ennen sun laulusi kaikuu.
”Se pysäytti”, totesi Markku Sivu-Markku risteyksen Stop-merkistä. Suurin suru on sanaton.
Kohukunnan kohuvaltuuston kohupuheenjohtaja Markku Keski-Markku arveli että kohupäätös saattaa pysäyttämisen lisäksi puhuttaa, kuohuttaa, kohahduttaa ja monia muita sanoja joita käytetään kun ei ole oikein asiaa mutta polttava tarve 80 pisteen kohuotsikolle.

5 vastausta aiheeseen “Paikallinen kohuvaltuusto teki kohupäätöksen!”

Shokkibonuksena sydämentahdistimen pysäyttävä paljastus: Markku Keski-Markun suuri suru: lähtö tuli (pistekoolla 7: kioskille jo tiistai-iltana).

Tylsää 😐
Jos lehden juttujen taso ei parane, niin otan olkavarteeni räävittömän tatskan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Heikki Kovalainen siirtymässä Pohjois-Korea-välittäjäksi

(FOTA) Formulakautensa heikosti aloittanut McLaren-kuljettaja Heikki Kovalainen on vaihtamassa alaa. Diplomaattilähteiden mukaan Kovalainen aloittaa jo ensi kuun aikana Yhdysvaltain ja...

Close