Kategoriat
Politiikka

Lindén valvomaan urkintalain noudattamista

(QUISCUSTODIET) Lex Nokian maksuasetuksesta syntynyt kiista on ratkennut. Viestintäministeri Suvi Lindén (kok) on luvannut hoitaa valvonnan oman työnsä ohessa. Näin yrityksille ei lankea maksuja tietosuojavaltuutetun työstä.
Liikenne- ja viestintäministeriön vahtimestarin Jussi Säämiskän mukaan ratkaisu sopii hyvin valtion tuottavuusohjelmaan.
”Ministeri Lindén on luvannut kysyä säännöllisesti EK:lta noudattavatko sen edustamat yritykset lakia työntekijöiden netin käyttöä urkkiessaan. Ministerihän on muutenkin paljon yhteydessä siihen suuntaan, niin se hoituu siinä samalla tämä valvonta-asiakin”, Säämiskä selventää.
Lehden tavoitta ministeri Lindén ei halunnut vielä kommentoida asiaa tarkemmin.
”Olen tilannut lausuntoni EK:n lakimiehiltä, mutta tämä tuli nyt niin äkkiä, ymmäräthän. Saatte sen kyllä heti, kun se valmistuu”, lupaa Lindén.

3 vastausta aiheeseen “Lindén valvomaan urkintalain noudattamista”

Lindenilläkin on kaiketi TOYOTA AVENSIS. Minä poika se vaan ajelen AVENSIKSELLA kun muut katsovat kateellisena vierestä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Vanhanen laajentaisi politiikkojen yksityisyyden suojaa myös julkisuuden suojaksi

(OR, WELL) Pääministeri Matti Vanhanen vaatii kohennusta ja uusia, selkeämpiä rajanvetoja politiikkojen sekä virkamiesten yksityisyyden suojaan. Vanhasen mielestä nykyjärjestelmä on...

Close