Kategoriat
Kansalaisjournalismi Kotimaa

Työpaikan ilmapiirillä on suuri vaikutus peniksen pituuteen

Elinkeinoelämän keskusliiton Työterveyslaitoksella teettämän tutkimuksen mukaan työpaikan ilmapiirillä on huomattavasti aiemmin luultua suurempi vaikutus miehen peniksen pituuteen.
Parhaaseen työilmapiiriluokkaan kuuluneiden pk-yritysten työntekijöiden penikset olivat maaliskuusta huhtikuuhun erektiossa keskimäärin neljä senttimetriä pidempiä kuin kaikkein heikoimman työilmapiirin omaavissa yrityksissä.
Toimihenkilöillä ero parhaan ja heikoimman luokan välillä oli vieläkin suurempi, peräti seitsemän senttimetriä.
Työterveyslaitoksen tiedotussihteeri Sirkka Vähä-Keskisalon mukaan työpaikan sosiaalinen ja psykologinen pääoma saattavat olla organisaation ja ihmisen tulevaisuuden tärkeimpiä menestystekijöitä, jotka edistävät myös taantumasta selviämistä.
”Jos työpaikalla ei ole ihmisten välistä luottamusta, auttamisen halua, vastavuoroisuutta ja suvaitsevaisuutta, työyhteisö voi huonosti ja ihminen vielä huonommin. Penis saattaa yhden kalenterikuukauden aikana pienentyä jopa puoli senttimetriä.”
Tutkimuksen mukaan työyhteisöissä, joissa sosiaalinen pääoma on vähäistä, peniksen pienentymisen riski on 1,3-kertainen keskimääräiseen verrattuna ja erektion heikentymisen riski noin 20–50 prosenttia. Ihmisen, jolla on vähän sosiaalista pääomaa, riski saada pieni penis on peräti 1,8-kertainen.
”Lama vie helposti toiveikkuuden. Toisaalta se myös antaa mahdollisuuden aktivoida kaikki voimat ratkaisuihin. Normaalioloissa pitäydymme helposti vanhoihin kaavoihin”, Vähä-Keskisalo jatkaa.
Sirkka Vähä-Keskisalo muistuttaa, että penisten pidentämiseksi ja erektion voimistamiseksi on nyt käytävä käsiksi työpaikan psykososiaalisiin tekijöihin: työn tekemisen pelisääntöihin, johtamiseen ja työyhteisötaitoihin – muistaen, että jokainen on vastuussa omasta ja elämänkumppaninsa hyvinvoinnista.
(Jutun kansalaistoimitti Vintero Apunen.)

4 vastausta aiheeseen “Työpaikan ilmapiirillä on suuri vaikutus peniksen pituuteen”

Kun meiltä lähti yks upean näköinen Sirpa muihin hommiin, ei ole enää erektio vaivannut työpaikalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Shokkijärkytys: idiootti pääsi tosi-tv-ohjelmaan

(MAINOSKATKO) Katsojat järkyttyivät lauantaina, kun Pelkokerroin-tosi-tv-ohjelmassa ruutuihin pelmahti puhdasoppinen tolvana eli niin sanottu vesipää idiootti. "Ei voi mihinkään luottaa enää...

Close