Kategoriat
Aikakaus

Aikakaus-Lehteä myynnissä Akateemisessa kirjakaupassa

Helsinki, Vantaa, Tampere, Turku, Oulu

Aikakaus-Lehti 2/2010 on myynnissä Akateemisissa kirjakaupoissa ympäri maan. Helsingin keskustan liikkeestä sitä löytyy lokakuussa.
Muitakin myyntipaikkoja on:

Jyväskylä

Vakiopaine, Kauppakatu 6. Avoinna 14–02.

Mikkeli

KB – Tulossa
Olteri – Tulossa

Helsinki

Pitkämies, Uudenmaankatu 23 ja Hämeentie 150. Avoinna ti–pe 11–19, la 10–16.
Pitkämies on virallinen Aikakaus-Lehden vanhojen numeroiden kauppapaikka, eli kokoelman täydentäjiä neuvotaan suuntaamaan sinne. On muutenkin hyvä shoppi se.

35 vastausta aiheeseen “Aikakaus-Lehteä myynnissä Akateemisessa kirjakaupassa”

Hirmu hienoa, että sieltä kielitaitteen laitoksenkin suunnalta vihdoin pajahtaa. Keimoon, evribadi, lantio mukaan!

Mihinkäs voi osoittaa reklamaation, kun useista osoitteenlähetysviesteistä huolimatta ei kuukausia sitten tilattua Lehteä vieläkään näy missään?:)

Lehteä odotellaan vielä tänne ”metropoliin”. Lupaan ja vannon käydä ostamassa painotuotteen ensimmäisestä liikkeestä, joka sijaitsee jonkin julkisen kulkuneuvon (eleköö viittikö saevarrella notta juna kulkee savvoonki) varrella.
Meikäläinen omistaa vain HKI-sisäisen kuukausikortin =(

Hirveän jännä ja hieno juttu että olette saaneet aikaiseksi ihkaensimmäisen irtonumeronne, mutta tiesittekö että kaikkia RSS-lukijoitanne tämä ei ihan pohjattomasti kiinnosta? Readeriin tulee nykyisin enemmän mainosta kuin sisältöä.

Hyvä hyvä, ehkä toisen numeron ilmestyttyä yritän bongata irtonumeromyynnin, ennakkotilaajana kun tuo paukahti postissa jo tuo ensimmäinen numero. Hienon nimmarin kera.
Etni, ei kai sitä katsella lahjahevosta suuhun?

Miksi minun silmään pistää tuo 2/2008?
Onko meiltä pimitetty ensimmäinen numero?
Onko tässä jotain suurempaa takana?
Onko Irakin tiedottaja tämän lehden pääpiru?

Pitääkö tästä nyt lähteä Mikkeliin asti ostamaan Lehteä? Mitä tapahtui lupauksille siitä, että me pyramidihuijaukseen haksahtaneet saamme Lehtemme luettavaksi ennenkuin prekariaatin tahmaiset tassut pääsevät siihen käsiksi? Osoitetta on kyllä kyselty, ahkerasti&tiiviisti.

Niin, tuleekos tämä typerryttävä julkaisu aivan varmasti kaikille niille postissa, jotka aikoinaan (onko siitä jo vuosia?) ilmoittivat ko. aviisin tilaavansa (joko luottokorttitietojen kera tai ilman niitä meilitse)?

Saisiko kyseisen aviisin mahdollisimman pian johonkin laadukkaaseen Tamperelais-pubiin pällisteltäväksi?

Kaheksa egee? ootte myyneet ittenne porvarisiat! anarkiaa anarkiaa… hakaneuloja ja airokeesejä, vallankumous, Che!

Taas köyhää irtonumerotilaajaa sorretaan, lehteä ei näy eikä kuulu vaikka rahat on menneet ja osoite ilmoitettu. Mikä ihmeen ennakkotilaus se sellainen on, joka tulee irtonumeroiden jälkeen? Lisäksi korkotulojen menetyksestä johtuen irtonumero taitaa jo tulla halvemmaksikin kuin ennakkotilaus. Taitaa olla suuri huijaus koko Lehti, ei siellä ennakkomyyntipaikoissakaan mitään voi olla 🙂

Nyt kyllä petyin. Lehteä myydään Mikkelin ainoassa baarissa, jonne en jalallani astu 🙁

Saatananpa ostaa jo tänään tai odottaa huomiseen eli pitää Lehden toimittajia ja lapsiparkojaan nälässä vielä tämän illan…

Hyvät lukijat ja myötähäpeävät. Lehdestä jäi valitettavasti eräs tärkeä sivu pois painon virheiden takia. Julkaisemme sen nyt täällä.
T: PainoBaari
Lehti laajenee. Olisiko sinusta meille töihin?
Tarjoamme 10 uutta työpaikkaa voidaksemme laajentua. Mikäli uskot olevasi oikea henkilö, paikka voi olla sinun. Kuvalliset hakemukset lähetetään osoitteeseen lehti@samizdat.info otsikolla ”alaston maailma”
1. Lottovoitot
Työkuvanasi on lähestyä ihmisiä sähköpostilla tai kirjeellä ja kertoa, että hän on voittanut lotossa, vaikkei olekaan osallistunut mihinkään lottoon mutta voitto perustuukin johonkin satunnaiseen otantaan. Työssäsi pyydät osallistujilta erilaisia maksuja, kuten viranomaismaksuja, ennen kuin voitto on lunastettavissa. Osallistujat pyritään rahastamaan mahdollisimman monta kertaa.
2. Kirjeet
Lähetät Lehdestä kirjeen, jossa vastaanottajalle luvataan suuria palkkioita, jos hän auttaa meitä. Kertomukset ja tarinat vaihtelevat. Yksi yhteinen piirre niillä kuitenkin on. Saadakseen luvatut palkkiot tulee asiakkaan ensin maksaa erilaisia etumaksuja ja vasta tämän jälkeen voi päästä osalliseksi suurempaan summaan. Tarinan aihe voi olla mm. ”avunpyyntö”, ”timantti- tai asekauppa”, ”mustat dollarit”, ”perintö” ja ”rahansiirto”. Hyvä mielikuvitus ja terävä kynä lasketaan eduiksi hakijalle
3. Tilitietojen kerääminen (ns phising)
Pääset pyytämään sähköpostiviesteillä erilaisia taloudellisiin asioihin liittyviä tietoja kuten luottokorttitietoja, tilitietoja sekä verkkopankkitunnuksia. Perusteluna voi olla, että jotain tiliin liittyvää maksua ei pystytty hoitamaan tai tilissä on muita ongelmia. Käytämme kyselyillä saamiaan tietoja hyväksi esimerkiksi valmistamalla niiden perusteella asiakkaille luottokortteja tai siirtämällä verkkopankkitunnuksilla rahat asianosaisen tililtä pois. Toimit Siima&koukku-tiimissä
4. Lomaosakemyynnit
Pääset hoitamaan Lehden lomaosakkeiden ostot ja myynnin. Aikaisempi kokemus välttämätön, linnatuomiota ei katsota pahalla. Kyky itsenäiseen toimintaan on oleellinen osa työtä. Olet vastuullinen suoraan ylimpään johtoon
5. Laskutus
Hoidat yrityksemme laskutuksen ja pääset kirjanpitomme tiimiin. Vilkas mielikuvitus ja massaviestinnän perusteet ovat etuja. Toimit Siima&koukku-tiimissä
6. Internet-pelit
Pyörität internetissä ketjukirjeenomaisia rahapelejä. Huipulla olevat saavat sitä enemmän rahaa, mitä enemmän alemman tason organisaatio onnistuu saamaan mukaan lisää jäseniä. Rahankeräystä pyritään häivyttämään kansainvälisillä organisaatioilla ja tuotevalikoimilla. Toimintaan voi liittyä myös arpajaisia. Olet osa Pyramidi-tiimiämme.
7. Avustuskerääjä
Pääset keräämään rahaa johonkin hyvään tarkoitukseen, kuten sotaveteraanien auttamiseen. Osaat toimia itsenäisesti mutta tulosvastuullisesti.
8. Työpaikkailmoituksien tekijä/ rekrytoija
Pääset palkkaamaan hakijoita Lehden aluemanagereiksi. Osaat ja ymmärrät tilinsiirtojen mahdollisuudet ja kierrättäminen on sinulle tuttua. Toimit Siima&koukku tiimissä
9. Pyramidin rakentaminen
Osaat rekrytoida ihmisiä mukaan toimintaan, jossa ansaitsemismahdollisuutesi liittyy osaksi tai kokonaan niistä maksuista, joita toimintaan myöhemmin mukaan liittyvät maksavat. Pääset osaksi Pyramidi-tiimiä
10. Suursijoittaminen
Olet jo ehkä toiminut vastaavissa toimissa aiemmin. Osaat puhua ihmisiä mukaan ja kertoa heille luottamuksesta ja selkeistä tuloksista. Osaat käsitellä niin suuria massoja kuin suuria masseja. Osaat valita luotettavat alaisesi itse ja kouluttaa heitä tarvittavasti. Saat asiat etenemään nopeasti. Toimit yhdessä Pyramidi-tiimin kanssa.

Sainpa sitten käsiini viimeisen PitkäMiehen kaupan kappaleen ja myös AikakausLehden. Kannessa oleva Paavon kuva on oiva saparonojennus Pahkasialle. Kuvaa laatiessaan Rafael Wardi lienee taas ollut auringonkukkapäissään, mutta hyvinhän tuon Lipposeksi tunnistaa.
Sisäsivuilla tuli vastaan toinen kansi, ja sitten kolmas, kuin kansainvälisissä väri-julkaisuissa ikään. Juttujakin oli, pitkiä ja lyhyempiä, mutta silti enimmäkseen mustavalkealla tekstillä ilmaistuja. Muuten oli kovasti värikästä, laskin käytetyn neljä väriä ja niistä 544 sävyä. Viinahulinaa ja lapsiin sekä naisiin kohdistuvaa väkivaltaa oli aihetelmissa hiukan yli EEC-maiden asettaman keskiarvon. Nerokasta oli vertailla sipulien ja viinan hintaa keskenään. Kyllä luulis perheenisien nyt miettivän onko pakko aina ostaa perjantaisipuli.
Taittajat olivat välillä päässeet selviämään käsiin, mutta diagonaalisesti otettuna Lehden taitto oli hyvää ainejärjestölehtitasoa.
Kaikkinensa ensimmäisestä Lehti-lehdestä jäi hyvä maku, kun sen nautti juuri saapuneen busolee noveaun ja ruokasoodan kera. Nyt jään vain odottelemaan mitä perästä kuuluu! Kiitos.

Maksoin Lehden tilauksen vahingossa USD 10.000.000 shekillä. Voisitteko palauttaa ylimääräisen osan ensi tilassa Western Unionin kautta (KTU/9023118308).

Sain jo Aikakaus-Lehden kakkosnumeron, mutta missä viipyy kauan sitten ennakkotilaamani ensimmäinen numero? Mahdotonta pysyä asioiden perässä kun ne juoksevat edellä!

Sain.
Aaah, mitä sisäpiirin vittuiluksi mieltämääni menoa, esim. se päiväkirja, jossa käytetään graafisen printtimedian mahdollisuudet, heh pullonjälkineen, joit ei tämä talleta lain. on
Thänks!

Onko tää nyt siis sama kuin se Suomen Kuva Lehti? Onko tässäkin kymmenen sivun analyyseja Kekkosen kausista? Saako tätä tilattua suoraan Keskustan puoluetoimistoon?

jaa eikö nykyään vois laittaa nettiin näköislehden jos joku haluaa lehdennäköistä Lehteä? Ei tarttis postitella erilaisiin Kuopioihin tai Vaasoihin, koska ei kai kukaan edes tiedä missä nuo ovat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Tutkimus: Kansanmurhan tarkoituksena oli synnyttää keskustelua

(BERGEN-BELSEN) Amerikkalais-atsteekkilainen tutkimusryhmä on löytänyt Saksan valtionarkistosta asiakirjoja, joiden uskotaan mullistavan tähänastiset käsityksen toisen maailmansodan historiasta. Professori Inga Skräpin mukaan...

Close