Kategoriat
Kotimaa

Vanhanen kiistää sopimattomat viestit Lauri Ihalaiselle

(RUKA) Pääministeri Matti Vanhanen myöntää lähetelleensä sähköpostia SAK:n puheenjohtaja Lauri Ihalaiselle. Vanhanen kuitenkin korostaa, että kyseessä oli ainoastaan vitsailu. Ihalainen kertoi 7 Päivää -lehdessä saaneensa Vanhaselta useita viestejä, joita piti kiusaannuttavina.
Ihalaisen mukaan viesteissä oli muun muassa toistuvasti ehdoteltu työeläkeiän nostamista 65 vuoteen. Tänään pitämässään tiedotustilaisuudessa pääministeri Vanhanen toivoi, että kaikki viestit julkaistaisiin.
”On parempi, ettei jää mitään epäselvää. Julkaistaan kaikki ja sen perusteella jokainen voi katsoa, että onko siinä mitään sopimatonta.”
Pelkkä
vitsi

Leena-salanimellä 7 Päivää lehdessä esiintynyt Ihalainen kertoi Vanhasen vitsailleen nimenomaan numerosta 65. Numerolla voidaan viitata vähän vaille tiettyyn seksiasentoon. ”Leena” kertoi Vanhasen huomauttaneen toivovansa, ”ettei numero tule hänen uniinsa.”
Yhteydenpito kesti muutaman illan ajan. Pääministeri korosti tänään, ettei koko jutulla ole hänelle mitään merkitystä.
”En myöskään ole ollut häneen sittemmin missään yhteydessä, enkä aio enää koskaan ollakaan. En edes muista koko tyypin nimeä”, hän totesi.

3 vastausta aiheeseen “Vanhanen kiistää sopimattomat viestit Lauri Ihalaiselle”

– Tämän jälkeen lehdistöä hämätäkseen Matti Vanhanen ja Lauri Ihalainen julkistivat kihlauksensa.
– Keskenään vai kumpikin?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Aikakaus-Lehti 1/2009 näyttääkin tältä!

Close