Kategoriat
Ulkomaat

MS Officen Klemmarin keksijä ammuttiin avaruuteen

(BAIKONUR) Koko maailmaa vituttaneen Klemmari-avustajan Microsoft Officeen keksinyt ohjelmoija ammuttiin eilen maata kiertävälle radalle. Rahat avaruusmatkaan kerättiin kolehdilla kaikilta niiltä, joilta se saatanan klemmari on ikinä kysynyt, että halusitko ehkä tallentaa tiedoston vai ihanko muuten vaan painoit sitä levykkeen kuvaketta ja ootas kun mä kerron sulle mitä kaikkea hienoa tällä uudella Wordilla voi tehdä.
Rahankeruusta vastanneen organisaation johtajan mukaan ei ole varmaan, riittävätkö varat myös paluumatkaan.
”Eipä olisi kyllä niin väliksikään”, hän sutkautti.

6 vastausta aiheeseen “MS Officen Klemmarin keksijä ammuttiin avaruuteen”

Vielä parempi on MSOfficen paranneltu-leikepöytä -ominaisuus. ”Painoit siis ctrl-C:tä, mutta haluatko liimata tämän äsken kopioidun tekstin, vai jonkun näistä 12:sta edellisestä?”.
Ominaisuuden sai kyllä asetuksista pois, mutta ominaisuus aktivoitui automaattisesti jos ctlr-C:tä painoi toisenkin kerran saman istunnon aikana.
Tätä fiitseriä ei ole kyllä näkynyt muutamaan kuukauteen. Onkohan senkin tekijä laitettu avaruuteen jonkun Mars-luotaimen mukana?

”Haluatko varmasti?”
”Tämä toiminto vaatii vahvistuksen”
”Onko sinulla varmasti oikeudet tähän panoon?”

Hyvä jos vituttaa pelkkä klemmari. Mua vituttaa koko office. Turpa kiinni siellä viereisessä karsinassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Vanhanen kiistää sopimattomat viestit Lauri Ihalaiselle

(RUKA) Pääministeri Matti Vanhanen myöntää lähetelleensä sähköpostia SAK:n puheenjohtaja Lauri Ihalaiselle. Vanhanen kuitenkin korostaa, että kyseessä oli ainoastaan vitsailu. Ihalainen...

Close