Kategoriat
Kotimaa Politiikka

Perussuomalaiset syyttivät asioista maahanmuuttoa

(EETOS & D’ARTAGNAN) Perussuomalaiset arvioivat sunnuntaina, että vika piilee maahanmuutossa. Myös syyllinen on useimmiten maahanmuutto, puolueen kannattajat pohtivat. Mahdollisena pidetään sitäkin, että maahanmuutolla voisi olla vaikutusta. Rohkeimmat puhuvat jopa, että maahanmuuton vuoksi.
”Asrid Throors mamu turvapaikka mamu kestämätön Artsid Tshors mamu salaliitto vihreät mamu sanoinko jo neekerit, no neekerit. Mamu”, kommentoi kylänmies Urmas Omilla-Aivoilla kontekstista ja todellisuudesta vahvasti irrotettuna.
”Korostan vielä, etten vastusta maahanmuuttajia sinänsä elleivät ne ole vääränvärisiä enkä maahanmuuttoa ellei se ole vääränväristä vaan pikemminkin toisinpäin. Äläkä puutu nyt siihen mitä minä sanon, sillä se on ihan eri asia kuin mitä minä sanon”, Omilla-Aivoilla lisää netistä siteeraten.
Perussuomalaiset ovat epäilleet aiemmin, että myös paska lomasää, viinojen loppuminen eilisiltana ihan kesken ja vasaran lipsahtaminen sormeen lintulautaa nikkaroidessa ovat maahanmuuton syytä.

43 vastausta aiheeseen “Perussuomalaiset syyttivät asioista maahanmuuttoa”

Lehdellä on muuten yksi varteenotettava kilpakumppani alatyylisissä uutisoinnissa. Yle. Yle käytti eräästä poliitikostamme nimitystä ”kiusallinen rotutohtori”. Hivenen hämmentävää, olin luullut että Yle on vakavasti otettava media ja Lehti huumoripitoinen, mutta ei toisinpäin.

Epäilemättä vakavasti otettavien medialähteiden ongelmat johtuvat maahanmuutosta. Minulla vastaavasti tekstitykset toimivat tuossa digiboksissa sen verran huonosti, että ei ole epäilystäkään etteikö jollain maahanmuuttoon liittyvällä asialla ole tekemistä senkin kanssa. Taidanpa kirjoittaa aiheesta vihaista yleisöpalautetta Mikael Jungnerin Facebook-profiiliin.

Obama lupasi jenkeille muutosta. Täällä se ei kävisi päinsä, sillä suomalaispoliitikot ovat aina tienneet ettei muutosta ole kuin haittaa, oli kyse sitten maahanmuutosta, maaltamuutosta tai ilmastonmuutosta.

Astrid thorsin unelmassa olisi sitten varmaan mukavampi elää. Mamut mellakoi, ryöstää, raiskaa ja tappaa mutta he rikastuttavat suomalaista kulttuuria. Sitten kun kaikki suomalaiset on kuolleet tai muuttaneet pois ja sossu tyhjennetty, he suuntaavat ruotsiin

Ma muutin tanne Nigeriaan Suomesta ja taalla on ihan perseesta ja ku juttelin muitten nigerialaisten kaa niin tultiin siihen tulokseen et se on maaahanmuuttajien vika.

Vitivalkoisten eliittikaupunginosa Eiran oma poika tohtori Halla-aho sopii vallan mainiosti puhumaan vielä valkoisempien kristillis-ruotsalaisten Kauniaisten ja West-Endin puolesta.

Kai tästäkin nyt syntyy pitkä ja harras keskustelu, kun Urmakset saapuvat kohta kommentoimaan Lehden salaliitosta ja siitä miten ilkeää on sanoa jotain konitohtoriksi kun se on ihan oikea eläinlääkäri. Muistakaa lääkkeet!

Se oli Mäntsälän konikapina, että eipäs nyt sekoteta taas saappaita ja satuloita keskenään! Sennverran täytyy tietää vaikka olis kummonen Hissi Riite-Haka.

Taas nähdään, että humaania maahanmuuttopolitiikkaa kannattava media on puolueellista ja sorsii perussuomalaisia. Kaikki on lehtineekereiden hallussa!

Toimittaja taas kerran tuntuu sekoittavan käsitteet hyvin kevyesti ja sen perusteella tekevän yleistyksiä. Eikä sitä paitsi maahanmuutto ja yny-yny. Eikä ole asiallista kun yny-yny. Lopetan internetin katsomisen ja kalsareiden vaihdon. Ja ite oot. Mun isä on vahvempi kun sun isäs.

Mielestäni Stalinin osuutta Suomen nykyiseen maahanmuuttopolitiikkaan ei pitäisi vähätellä.

Uutisessa käytettiin asiattomia ja poliittisesti epäkorrekteja ilmaisuja. Oikeaoppinen perussuomalaista kuvaava termi on ”holtittoman maahanmuuttopolitiikan kriitikko”, tai vaihtoehtoisesti ”monikultturismin kriitikko”, tai mikäli halutaan räväkäksi ryhtyä, niin ”viherstalinististen isänmaanvihaajanaisten kriitikko”. Harkitsen tutkintapyynnön tekemistä.

Minun argumentointi taito Suomenkielelle kyllä se on paljon huomattavan kehittyneempi ja loogisempi minun ovat ajatukset kuin tuolla jussi halal-lihasta.

Nyt paljastui että Lehtikin on osa vihervasemmistolaisten sensuuripropagandasalaliittoa! Liekö itse Stalin tämänkin lehden päätoimittaja? Onneksi scriptasta löytyy Salattu Totuus.

Lakkaa jo Petri kirjoittelemasta tänne noita sun juttuja.
Minä en lue tätä palstaa.

Olen tullut siihen johto tulokseen että sikäli kun maa on täynnä kaiken maailman korealaisia neekereitä niin maitonkaan hinta ei ole enää sama. markka lähti ja vaimo lähti mutakuonojen vika sekin on. rajat pistettävä on kiinni ja kaikki pitkä tukaiset miehet kanssa ulos homo valtioon. paitsi jouni hynynen ja janne ahonen ne on aitoja suomalaisia perseitä ja marshalka mannerheim oli niin hyvä että panisin

Unable to locate funny.
Panu Höglund ja Zombie-Stalin päässeet kirjoittamaan jutun?

On upeata huomata Lehden tekevän vastuullista huumorijournalismia, jossa maahanmuuttajasta ei luoda ennakkoluuloja ruokkivia stereotypioita. Tämä juttu on erinomainen yritys kasvattaa kansalaisia oikeanlaiseen huumoriin.
Lopuksi kehitysehdotus juttuun: Kansalaisen opintie kohti oikeanlaista huumoria olisi huomattavasti helpompi, jos huumoria sisältävistä tekstikohdista vinkattaisiin lukijalle ”E-HE-HE”-merkkijonolla.

Ihan hauska artikkeli. Tosin lähinnä koostui olkinukeista, mutta se oli tarkoituskin :DDDD

”Sitten kun kaikki suomalaiset on kuolleet tai muuttaneet pois ja sossu tyhjennetty, he suuntaavat ruotsiin”
Jaa. Musta tuntuu, että se on niinpäin, että ne Ruåtsin måkuttajat tulee tänne, koska Ruåtsi on paljon pidemmällä mokutuksessa kuin Suami.

Oliskohan syytä ottaa tuo mokuilu pikku hiljaa vittuilun aiheeksi? On meinaan pikkasen viime vuosina ilmennyt hyviä syitä…

Mamu Halla-aho kriittinen moku siiseli kultamuna!
Tosin ”epäkorrekti” on oikeassa; monikulttuurisuushurmoksesta luulisi saavan myös suhteellisen paljon huumoria irti. Vai ovatko Lehden toimittajat niitä, jotka osaavat äänestää oikein ja pitää turpansa kiinni asioista, joista Vanhanen ei halua puhuttavan?

”Tosin “epäkorrekti” on oikeassa; monikulttuurisuushurmoksesta luulisi saavan myös suhteellisen paljon huumoria irti. Vai ovatko Lehden toimittajat niitä, jotka osaavat äänestää oikein ja pitää turpansa kiinni asioista, joista Vanhanen ei halua puhuttavan?”
Mestarin tosikot opetuslapset ne näemmä omassa hurmoksessaan spämmäävät YLEn galluppien lisäksi jo huumoriblogien kommenttipalstatkin.

Lehti ei ole hauska. Mikäli lehti ei ala tekemään hauskoja vihervasemmistolaisstalinistimusulmaani juttuja haastan sen oikeuteen.

Lehti ei ole tarpeeksi hauska. Jos se ei tee enempää juttuja katkerista peräkammarinpojista se toimillaan kehottaa raiskaamaan meidät ja haastan sen oikeuteen

Mihin voi lahjoittaa rahaa Rami Sipilän ja hänen Facebook-kaveriensa passittamiseksi pois Suomesta?

Yleisesti ottaen keräyksissä on ollut viime aikoina niin paljon epäselvyyksiä, että oikein tällaisella oikealla asialla olevalla, keräilytaloudesta elävällä henkilöllä hävettää.
Mutta tässä ei ole mitään epäselvää. Minulle voi lähettää rahaa, ja takaan, että se käytetään lyhentämättömänä viimeistä penniä myöden, sillä kyseessä on kansallisestikin tärkeä asia, johon jokainen voi lahjoittamalla vaikuttaa. Ajatelkaa edes lapsia ja sairaita vanhuksia sekä pitkäaikaistyöttömiä. Niin, ja entäs hoitojonot, s*tanan kitupiikit.

Lehteen pitää laittaa nappula jota painamalla voi lahjoittaa fyrkkaa haluamaansa tarkoitukseen.
Satku Koskisen kapakoiden ilmanpuhdistukseen!

Ja miksei tässä blogissa sanottu että muslimit raiskaavat muslimit eivät muuta teekkään kuin raiskaavat kyllä on hirveä polittinen korrektius kun ei saa sanoa että muslimit raiskaavat musuraiskabulbplupluplupluu—

Ne onkin kesyjä kaneja jotka täyttävät maan, eikä maahanmuuttajia, sanoo persujen Jäykkä Virtanen.
Väärinkäsitys on johtunut siitä, että molemmat käyttävät ruohoa.

Mitä ko mä oon kuullu et afrikkalaiset saa digiboksin kun tulee Suomeen ? Mä lähen kohta jenkkeihin jos ei hyysäys lopu. Siel saa kuulemma ilmasen kämpän jos tulee valkoisena maahan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Lehti neuvoo: näin ostat liput Madonnan konserttiin!

(TÖÖLÖNLAHDENKATU) Madonnan ensimmäisen Suomen-konsertin lipunmyynti alkaa huomenna kello 9. Lehti neuvoo niksit, joilla saat halutun pääsylipun haltuusi. Mene Lippupisteen sivuille...

Close