Kategoriat
Muut

Samizdat-konserni ankaralle säästö- ja optiokuurille

Huumoripalveluita ilmaisjakeluna tarjoava Samizdat-konserni karsii toimintojaan. Yhtiön johtoryhmä ilmoitti keskiviikkona mittavista säästö-, leikkaus- ja uudelleenjärjestelytoimista vuodelle 2009.
”Kansainvälinen finanssikriisi runtelee erityisen kovalla kädellä vapaaehtoisuuteen perustuvaa internetpohjaista huumoriuutisointia”, ilmoitti Lehden customer relations chief head manager officer Totoro konsernin tiedotustilaisuudessa.
”Mitään varsinaista ansaintalogiikkaahan meillä ei koskaan ole ollut. Eikä kassavirtaa”, Totoro valotti yhtiön tänä syksynä kohtaamia, yllättäviä hankaluuksia.
”Tiivistäen voisi sanoa, että neljä vuotta on nyt vedetty, eikä tästä ole tullut kuin tikkuja perseeseen”, hän jatkoi.

Ei muksuluuri,
vaan kulukuuri

Yhtiön säästölista on pitkä ja se ulottuu kaikkiin toimintoihin. Ensimmäisenä mankeliin joutuu Lehden toimituksellinen selkäranka, syyskuussa 2004 palkatut reilu miljoona apinaa.
Ahkerasti urakoineet simpanssit tapetaan, keitetään ja syödään Viestinnän keskusliiton sekä Elinkeinoelämän keskusliiton perinteisillä Keväthanki hohtaa hurmeisena -hiihtopäivällisillä maaliskuussa. Kokoomuksen nuoriso-osasto aloittaa eläinten tappamiset vielä tällä viikolla.
”Kaksi apinaa tosin säästetään. Työmarkkinajohtaja Eeva-Liisa Inkeroinen vie ne mökilleen syöttiläiksi ja ampuu ne myöhemmin syksyllä kanalintuina”, customer relations chief head manager officer Totoro kertoi ja väräytti viehkosti taikahyrräänsä.
Potikka
pyllyyn
pystyyn?

Myös muut kiinteät kulut pidetään minimissä. Kuukausipalkkaisten toimittajien päivittäisiä VAT69-annoksia leikataan 0,5 litraan henkeä kohti tunnissa, ja Pervitin-valmisteita jaetaan vain aamuisin. Yhä synkkenevään tulevaisuuteen varustaudutaan myös sitouttamalla yhtiön johtoa nykyistä paremmin.
”300 miljoonan euron optio-ohjelmalla se hoituu. Ja jos oli jotakin rutkuttamista, niin meillä kyllä löytyy keinoja laittaa kara pyllyyn. Niin just, just sulle. Laitetaanko kara perseeseen, mitä? Mä puhun just sulle”, yhtiön johdosta huomautettiin.
Vaikeuksista huolimatta Samizdat-konserni vakuuttaa Lehden pitävän internethuumorin ykkösvaltikan tiukasti itsellään.
”Pidämme tuotteen kunnossa ja jatkamme vahvoina. Teemme enemmän, notkeammin ja ydinalueeseen keskittyen. Että sitä odotellessa tui-tui vaan, perseääliöt”, linjasi Lehden content manager, maitovalas Keiko söpöä kuonoaan hellyttävästi päristäen.

16 vastausta aiheeseen “Samizdat-konserni ankaralle säästö- ja optiokuurille”

Apinat valtaan! Golf-alan työnantajakoulutusta lisää!
”Tietäisitpä, lapseni, miten vähäisellä järjellä asioita on hoidettu”, tätä senioriapinan lausahdusta ei pidä unohtaa.

Vaikuttaako tämä optiokuuri aikakauslehden ilmestymiseen?
Voisiko toimittajien rekrytointiprosessiin harkita käyttöönotettavaksi esim. perinteisiä neuvostoliiton kehittämiä rekrytointimalleja?

Miks mä en oo täällä? Onks täällä vaan tolloja jotka ei oo kuullu musta?

Tarkoittaako säästölinja sitä, että uutisia ei enää ole luvassa?
Jätkät meinaa olla kännissä koko taantuman ja laman?

Verojen lisäksi, myös OPTIOT ja OSINGOT valtion maksettaviksi.
Pankkituki kansallistettava , ai se onkin jo.

Jos kahdella Lehden uutisella saa saman fiiliksen kuin huikalla taskulämmintä kossua, ja yhdellä aikakauslehti-Lehdellä saa saunan pesän syttymään, niin kuinka monta Lehden uutista tarvitaan vaihtamaan hehkulamppu energiansäästö-lamppuun?

Myös VELAT valtion maksettavaksi, ai nekin saa anteeksi, anteeksi.
No mitäs tässä, valmis maailma!

Ulkomaanapinat uudelleenkoulutukseen!
Eikä omistakaan ole niin väliä.

Lähtekää jo vittuun netistä ettette häiritse markkinoiden optimaalista toimintaa ilmaisilla sisällöillänne. Ja menkää oikeisiin töihin väsyttämään itseänne niin ettette jaksa vapaa-ajalla tehdä mitään järkevää. Hop. Hop.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Lehti vuonna 1669: Eteläinen feodaaliruhtinas käytti ensiyön oikeuttaan Porissa

(PORI) Kerrottakoon uutinen Porista, missä aivan hiljattain nuori, hädin tuskin 30 vuoden iän saavuttanut nainen on joutunut iäkkään feodaaliherran hyväksikäyttämäksi....

Close