Kategoriat
Kulttuuri

Rick Astley näki itsensä YouTubessa, maailmankaikkeus sortui sisäänpäin

(4CHAN) Suosittu iskelmälaulaja Rick Astley klikkasi tänään iltapäivällä kello 14.02 epähuomiossa linkkiä, joka johti hänet YouTube-sivustolla olleen Never Gonna Give You Up -musiikkivideon äärelle. Havaittuaan rekursion maailmankaikkeus säikähti ja romahti sisäänpäin.
”Harmillista mutta väistämätöntä”, totesi laulaja itse tyynesti.

27 vastausta aiheeseen “Rick Astley näki itsensä YouTubessa, maailmankaikkeus sortui sisäänpäin”

Tämä uusi kommenttisysteemi on silkkaa sontaa. Vanha takaisin. Plussat ja miinukset kehiin. Tämä ei ole huumoria.

Rickroll voitti jo universumin parhaan esityksen palkinnon, herra Rickroll ei ollut huvittunut. Lehti seuraa perästä, uutiset ensi vuonna.

Googlaa Sanoma Muppets Yutobe:ssa ennen kuin heität koko roskan kuusen mukana ulos.

Ei millään pahalla muttei erityisen hyvälläkään: Säästäkää edes tämä paikka televisioviihdepaskalta! Täysijärkisillä elämässä kiinni olevilla ihmisillä ei voi olla aavistustakaan kuka on tämä Rick Astelu tai miksi tuo nimi mainitaan.
Ymmärrän oikein hyvin, että populistiset hömppämediat, kuten Yleisradion uutistoimitus, Helsingin Sanomat ja Suomen Tietotoimisto kohottavat nämä kysymykset ajoittain pääuutisen paikalle, mutta jossain on oltava rauhan tyyssija todelliselle kulttuuriväelle.
Kirjoittakaa mieluummin vaikka Kälviän kunnanhallituksen varapöytäkirjantarkastajista kuin tuollaisista totaaliturhakkeista.
Vai joudunko kuitenkin muuttamaan Ruotsiin?
Ootte te muuten ihan kivoja ja hienoa kun joku jaksaa tehdä näitä juttuja pelkällä optiopalkalla ja niin edelleen lässyn lässyn jotta ette kumminkaan suuttuisi.

Ahnas anaali pentti penaali.. Ron Jeremi?
Tämän voi siivuttaa 8000 sivuun jäämikrotomilla nestemäisessä typessä ja kilauttaa turhat kyyporkit hileiksi. Jaa? Kerro? Muuta alkuluvuiksi loppukirjoitus? Älä ota tästä selvää vaan juo itsesi humalaan!

Osana salaista phishing-retkeä Lehti on julkaissut viihdeuutisia myös HS:ssa
FBI: Osama-nauhat eivät uhkaa Obaman virkaanastujaisia
14.1.2009 22:16
AA-kerho
HS–STT–REUTERS
Terroristijohtaja Osama bin Ladenin nimissä leviävät nauhat eivät sisällä uhkaa Barack Obaman virkaanastujaisille, vakuuttaa Yhdysvaltain liittovaltion poliisi FBI. Presidentiksi valitun Obaman virkaanastujaiset järjestetään Yhdysvalloissa ensi viikon tiistaina.
FBI:n tiedottaja sanoi keskiviikkona, että liittovaltion poliisilla ei ole tiedossaan vakavasti otettavia uhkia, jotka kohdistuisivat virkaanastujaisiin.
Maailmalla levisi keskiviikkona uutinen, jonka mukaan terroristiverkosto al-Qaidan johtaja bin Laden kehottaa muslimeja pyhään sotaan Israelia vastaan internetissä julkaistulla ääninauhalla.
Useilla islamistisilla verkkosivuilla keskiviikkona julkaistulla 22-minuuttisella nauhalla bin Ladeniksi väitetty miesääni käskee muslimeja nousemaan Israelin Gazaan tekemää hyökkäystä vastaan. Nauhan mukaan maailman talouskriisi on saanut aikaan Yhdysvaltojen vaikutusvallan vähenemisen, mikä on heikentänyt myös sen liittolaista Israelia.

Alle kolmekymppiset eivät näköjään tiedä kuka on Rick Astley. Voi teitä! Itselleni suorastaan aukenivat taivaat, kun näin tuon tarunhohtoisen nimen vuosien takaa.

Pikku Helenalle terveisiä vaarilta.
En ole enää nuori, vaan ns hyvin säilynyt. En tiedä enkä haluakaan tietää teidän naperoiden idoleista.
Jos tämäkin paikka on suunnattu ensisijaisesti peruskoululaisille ja sitä nuoremmille, joutunen etsimään parempaa luettavaa.

Minä olen lähes nelikymppinen ja pirun hyvännäköinen. Ja taatusti tiedän kuka on Rick Astley. Sehän on melkein yhtä hyvännäköinen kuin minä. Menenpä tästä etsimään lähintä peiliä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Samizdat-konserni ankaralle säästö- ja optiokuurille

Huumoripalveluita ilmaisjakeluna tarjoava Samizdat-konserni karsii toimintojaan. Yhtiön johtoryhmä ilmoitti keskiviikkona mittavista säästö-, leikkaus- ja uudelleenjärjestelytoimista vuodelle 2009. "Kansainvälinen finanssikriisi runtelee...

Close