Kategoriat
Kotimaa

OAJ: Luokanopettajan ammattitaito riittää vaikka mihin

(2B-LUOKKA) Opettajien ammattijärjestö OAJ on tuohtunut Hiihtoliiton toimitusjohtajan Jari Piiraisen kommentista, jonka mukaan luokanopettajan ammattitaito ei riitä toimimaan dopingkomppanian päällikkönä.
”Tämä on kuulkaas ihan yhtä tasokas korkeakoulututkinto kuin mikä muukin tahansa. Se, että täällä leikitään ja lauletaan viisi vuotta ei tarkoita, etteikö me löydettäisi piikillä suonta”, OAJ:n tiedottaja Hemmo Hess kommentoi.
”OAJ:llä on myös tiiviit kansainväliset yhteydet”, vihjataan ammattijärjestön kotisivuilla.

11 vastausta aiheeseen “OAJ: Luokanopettajan ammattitaito riittää vaikka mihin”

Halpakopio-Sauli ei vaan osaa. Tämän päivän tervehdys kuuluu ”hei, vihkiydyin just”. Varokaa halpoja kopioita, vain oikeaan kokoomuksen merkki-Sauliin voi luottaa. Vihervasemmistolainen postaaja numero voi syödä paskan (homojen veristä, nams).

Koko ajan halutaan saada hiihdolle häiriötekijää. Kyllähän tämä vähän masentaa, kun olisi mahdollisuus opettajienkin nauttia ja juhlia, niin samaan aikaan tulee tällaisia negatiivisia sävyjä ihmisten ammattitaitoa epäilemään.

sauli niinistö Says:
Tammikuu 3rd, 2009 at 14:02

hei, tulin just

Häistä, tiedetään tiedetään.
elä oo moksiskaan, olet siirtynyt raskaaseen kv-sarjaan. Sä olet pressa-aineista, ja suoralla tiellä ykkösmieheksi.
Kehitysmaissa tosin päämiehen ja hänen puolisonsa ikäero saattaa olla sellainen 50v.

Vihdoinkin!…..Te tulitte yhtäaikaa….No 54 minuuttii, mut silti ihquuuuu.
Meettexte Balille Honeymoonille? PS. Tää ei oo Hukka (yök) vaan zen ihqu teiniprinzezza serkkutyttö Maiskis (.)(.) Mums Mums!

Kehittyvien maiden päämiehellä voi ja on aina useita Jennejä, ne on jännejä.
Saulihan on selvä mormon, edellinen vaimokaan oo vielä maatunut jos se kuopattiin hiekkamaahan? Taitaa Turun seudulla olla paksu lössikerros kyllä hän Ex-vaimo lienee maatunu! Sauli voi tulla Jennii tai Porii, eikun tuli multa jo, sano. Em mätiä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Vaihdelaatikkovika jumiutti noin 70 ihmistä rullaportaisiin

(HELLSINKI) Tavaratalo Stockmannilla rullaportaiden jumiutuminen jätti noin 70-80 ihmistä portaisiin. Miesten osaston rullaportaat jumiutuivat paikoilleen perjantaina noin kello 15. "Portaat...

Close