Kategoriat
Kotimaa

Itsenäisyyssähkeitä itsenäisyyspäiväksi itsenäisesti

Itsenäisyys merkitsi – Itsenäisyys on jälleen tänä vuonna merkinnyt runsaasti suomalaisille Suomessa. Itsenäisyys on myös nähty merkitsemässä osakkeita ja hiihtolatua sekä onttoa tekosyytä kaataa viinaa ja tuntea olonsa muita paremmaksi.
Kadetti odottaa juhlapäivää – Hollolassa on koko päivän ajan särmätty paikallisen raggarin Juhon kadettia itsenäisyyspäivää varten. Juhon ja kaverien tarkoituksena on ajaa kadetilla koko yö pillurallia grillin ympäri. Isona Juho haluaa sotaveteraaniksi, kadetti puolestaan haluaisi piestä jonkun hipin Joensuussa.

2 vastausta aiheeseen “Itsenäisyyssähkeitä itsenäisyyspäiväksi itsenäisesti”

Itsaripäivä on täynnä isänmaallisia tekoja! Lööppien mukaan eräskin vapaustaistelija yritti puolustaa suomen sananvapautta räjäyttämällä Suvi Lindenin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Lehden joulukalenteri, 6. luukku

Close