Kategoriat
Kotimaa Live

Ensimmäiset vieraat astuvat valtiosaliin

(NAHKURIN ORSI) Itsenäisyyspäivän juhlavastaanotto on juuri alkanut presidentinlinnassa. Ensimmäiset vieraat ovat juuri astuneet sisään valtiosaliin.
Aivan jonon kärjessä astuu sisään Sinikka, Roihuvuoresta, jaha, Sinikka on pukeutunut sinertävään toppatakkiin ja tummiin toppahousuihin. Ja nyt hän on presidentin luona ja presidentti Halonen ojentaa Sinikalle muovikassin, jossa näkyy olevan vehnäjauhoja, hieman kuivettunutta leipää, säilykkeitä ja taitaapa olla puuroriisiäkin.
Seuraavaksi kättelyyn saapuu Timo, ja Timohan on, kuten tiedämme, pitkäaikaistyötön Janakkalasta. Timo on pukeutunut tänä vuonna viehättävästi kuluneeseen vintage-farkkutakkiin ja beesinvärisiin kangashousuihin. Kenkiä ei näytä olevankaan. Ja presidentti ojentaa Timolle muovikassin, jossa näkyy olevan vehnäjauhoja, hieman kuivettunutta leipää, säilykkeitä ja taitaapa olla puuroriisiäkin.
Seuraavan mainoskatkon jälkeen luvassa myös ottelutilanteet muilta paikkakunnilta sekä studioon saapuvan muotiasiantuntijamme Anwar Sadat-Tuhannetin kommentit illan pukuloistosta. Hän on muuten sitten homo.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Liity mukaan Linnan juhlien live-seurantaan!

(URKUPARVI) Tervetuloa mukaan, arvon lukija, Lehden ensimmäiseen suoraan Tasavallan Presidentin itsenäisyyspäivän juhlavastaanoton live-seurantaan. Lehti tarjoaa Sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden kurkistaa juhlan...

Close