Kategoriat
Kotimaa

Markku Salomaa Lapin Kansan päätoimittajaksi

(PALSA) Turun Sanomia aiemmin päätoimittanut Markku Salomaa on Lapin Kansan uusi päätoimittaja. Viime kuussa Lapin Kansan päätoimittajaksi valittiin erehdyksessä lesbo.
”Salomaan tiedetään kapakassa kehuskelleen maanneensa naisen kanssa, mutta samassa yhteydessä kävi ilmi, että hänellä on penis. Näin ollen luottamuspulaa ei ole päässyt syntymään”, selittää Lapin Kansaa kustantavan Alma Median toimitusjohtaja Kai Telanne.
Julkisuudessa olleiden tietojen mukaan Salomaa joutui jättämään päätoimittajan paikan Turun Sanomissa arvioituaan ryyppäämisen hauskemmaksi kuin töissä käymisen. Salomaalla oli alusta lähtien kahnausta Turun Sanomien toimituksen kanssa.
Haimme nimenomaisesti vittupäätä, joka ei vaan tule toimeen yhtään kenenkään kanssa. [lesbo Johanna] Korhonen olisi ollut loistovalinta, mutta kuten on käynyt ilmi, hän niin sanotusti pelaa väärässä joukkueessa”, perustelee Telanne.
Telanne ei usko puheisiin Salomaan mahdollisesta työkykyä alentavasta alkoholiongelmasta.
”Pilailetko? Sehän on vittu Rovaniemi”, vakuuttaa Telanne.

20 vastausta aiheeseen “Markku Salomaa Lapin Kansan päätoimittajaksi”

Kyllä me oltais lepso voitu palkata, mutta että puoliso kunnallisvaaliehdokas? ei jumalauta, pitää kai nyt joku raja vetää!

Työsuhdelainsäädännössä kielletään erottamasta ketään joka on lesbo tai edes ajatellut että voisi olla lesbo – sama koskee myös homoja. Kaikki muut saa erottaa eikä koeaikana (max 4kk) siitä tarvitse edes maksaa mitään.
Paperitehtaissa ei työskentele homoja eikä lesboja, joten siellä töiden lopettaminen ei ole ongelma, ainakaan tasa-arvo-ongelma.

Julkitulleiden paljastusten mukaan myös Lehden toimittaja August Elokuu on hakenut Lapin Kansan päätoimittajan paikkaa, mutta hakuprosessi on kariutunut (Elokuun) avoimen tungettelevaan ja perverssiin käytökseen haastattelussa.
Elokuun kerrotaan maininneen mielenkiinnon aiheikseen Johanna Tukiaisen, hoidetut puutarhat sekä SDP:n. Peniksen olemassaolosta tiedusteltaessa silminnähden kiihottunut Elokuu on ottanut ns. asian esille, tehnyt yhdyntäliikkeitä ja huutanut ”sano mua päätoimittajaksi!” haastattelutoimikunnan nähden. Ilmitulleiden asioiden valossa toimikunta ei voi kuin hylätä Elokuun hakemuksen, perustellen päätöstä järkyttyneenä: ”Muuten täydellinen hakija paikkaa varten, mutta kiinnostunut SDP:stä!? Ei saatana, sairas se on…”

Kyllä koira älähtää kun kalikka kalahtaa ja Lehden reaktio oli välitön – maailmoja syleilevän suvaitsevaiset piirit haluavat monopolisoida mielipiteenvapauden koskemaan vain heidän laillaan ajattelevia. Varsinaisia nykyajan Siionin Viisaita.

Lehtihän on saamieni tietojeni mukaan Alman suurimpia osakkeenomistajia. Eikö tästä voi vetää johtopäätöksen? Mitä? Lehden hallituksessakin istuvat tahot olivat kuulemma menneet toimituksen kahvilaan vain siksi että sieltä sattui saamaan kaksi piparia yhden hinnalla.

Kannatan täyskieltoa homojen toimimiselle julkisuudessa sillä perusteella, että näin päästäisiin eroon viihdepaskasta – ei ole salaisuus, että jarisillanpäiden ja muiden marcobjurströmien edustama MTV3-paska on lähes täysin homojen vastuulla. Homot pellolle ja pääsemme eroon kaikesta BB-Idols-maajussillemunaa -roskasta!

Sisäpiiristä kerrotaan Salomaan kommentoineen nimitystään toteamalla mm. ”Hip hei ja huonoon kuntoon, rai rai ja pohjanmaan kautta!”. Myöhemmin illasta Salomaa antoi lausunnon myös toisella virallisella kielellä, todeten ”Helan går, sjung hoppsatirallallaa!”.
Alan asiantntijat arvioivat tuoreeltaan Salomaan olleen erinomainen valinta Lapin Kansan päätoimittajaksi.

Suomalaisessa lehtitalossa pönäköityvä valitsijaraati on pulassa. Naishakijat ovat korkeammin koulutettuja, pätevämpiä, vakuuttavampia ja miehekkäämpiä kuin mieshakijat. Tasapelitilanteessakin miehen valitseminen olisi sukupuolista syrjintää.
Silti hyllytetty toimittaja ei ollut valitsijan painajainen. Kuvitelkaa tohtoriksi väitellyt tummaihoinen suomenruotsalainen islaminuskoinen romaaninainen, iältään 55v, asuu naisen kanssa ja kulkee pyörätuolissa. Häntä ei kertakaikkiaan voisi jättää valitsematta joutumatta Guantanamoon.

Kai Telanne: ”Meinattiin hallituksen jätkien kanssa tehdä pienis pieruis vika valinta, mutta onneksi ehdittiin tyylikkäästi korjaamaan homma. Päätoimittajathan on perinteisesti ollu täysiä kyrpiä. Joskus on tainnut joku säälittävä mulkkukin eksyä porukkaan.”

Alunperin tarkoituksena oli palkata päätoimittajaksi lestadiolainen, mutta konsulttimme lukihäiriön vuoksi valitsimme vahingossa lesbon stadilaisen. Toimitus pahoittelee häiriötä.

Aamulla tulleen sähkeen mukaan Salomaa on tavoitettu muutaman päivän juhlinnan jälkeen rovaniemeläisen ravintolan WC-tiloista antamasta saamenkielistä lausuntoa.
”Hyörkki pulku-yörghä!”, kuvaili Lapin Kansan uusi päätoimittaja aamuista vointiaan.

Jopas nyt on, että jopa kehäkolmosen ulkopuolella luetaan saatika tilataan lehtiä. Mutta eiköhän se tässä tapauksessa ole aivan sama, kuka päätoimittaja on. Näinhän asiat menevät ihan täällä pääkaupungissakin, kansallista edustustoa myöten. Täten ehdottaisinkin kaikkia lakia lukevien lapset lukemaan lakia ja lakilukea lukevien vain ööhh katselemaan vaikka lapin kansaa.

Mä en tajuu!!! Mulle tarjottiin päätoimittajan paikkaa!!! Siis hei teille piiniksille ja pimpsakammoisille – meikä lähtee nyt levittään reikäleivän ilosanomaa!!! Perästä kuluu?!!

Julkisen Paskanlänkytysneuvoston tirehtöörin ominaisuudessa esitän jyrkimmän paheksunnan Almamedian toiminnasta. Ei tommosia siilitukkaisia rekkalepakoita pidä mihinkään haastatteluun päästää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Useita päätoimittajia erotettu naissuhteiden takia

(ARTIKKELITOIMITUS) Lukuisat suomalaislehtien päätoimittajat ovat saaneet kenkää tehtävistään, koska he elävät avoimesti suhteessa naisen kanssa. Ainakin Helsingin Sanomien Janne Virkkunen,...

Close