Kategoriat
Sähkeet

Huumesähkeitä keskiviikolle

Nuorten huumeruokailut kasvussa – Yhä useammasta ruokailevasta nuoresta on löydetty huumausainejäämiä. Esimerkiksi nachoja suklaavanukkaaseen jääkaapin ovi auki dippailevista nuorista 97 prosentilla oli THC-jäämiä aineenvaihdunnassa. Vuonna 2006 osuus oli 95 prosenttia, selviää Irti Huumeista ry:n tiedotteesta, jonka saadessaan toimittaja totesi saavansa tosta pätkäsemällä näpäkän uutisen lukemattakin.
Nuorten huumepaskallakäynnit kasvussa – Yhä useampi paskalla käyvä nuori on käyttänyt huumeita. Vuonna 2007 arviolta 25 prosentilla paskalla käyneistä, ikäryhmään 15-29 kuuluneista, löytyi tetrahydrokannabinolin (THC) aineenvaihduntatuotteita. THC on kannabiksen vaikuttava ainesosa. Vuonna 2006 vastaava luku oli 24 prosenttia, selviää Irti huumeista ry:n tiedotteesta, joka toimituksessa tulostettiin ja juoksutettiin kirkuen kattoa kohti ojennettuna nettitoimitukseen, jotta kansaa ehdittäisiin varoittaa ajoissa.
Nuorten huumekuolemat kasvussa – Nuorten huumekuolemat ovat kääntyneet jyrkkään kasvuun vuoden 2001 jälkeen. Ihan vitun aukottoman päättelyn mukaan viime vuonna huumeisiin kuoli viime vuonna enemmän 15-29 -vuotiaita kuin koskaan aiemmin. Oikeuslääketieteellisissä ruumiinavauksissa 126 nuoren elimistöstä löytyi jäämiä huumausaineiksi luokiteltavista yhdisteistä, kertoo Irti huumeista ry:n tiedote, jotka ovat siitä kivoja, että niissä on räväkkä otsikkokin jo valmiina.

8 vastausta aiheeseen “Huumesähkeitä keskiviikolle”

Herra Astalo on tainnut itsekin olla hieman ”pöllyissä” ”juttua” kirjoittaessaan! Sen verran ”härskejä” ”typoja” tekstistä löytyy. Asiavirheitä en löytänyt yhtään!
Muistakaa: ”Hasa Tappaa Aina”.

hah, vähän tosiaan nauratti ku näin ton irti huumeista ry:n tiedotteen. melkosia älynväläyksiä ovat.

Sekä Ylen että Lehden artikkelit ovat saaneet varsin yhdenmukaisen vastaanoton. Koska miedot huumeet ovat terveellisempää kuin HK:n valmisruoat, on niitä syytä alkaa tarjoilla koko ikäluokalle kouluruokailussa.
Onhan se liberaalia ja vitun jees ajatella, ettei huumeet ketään tapa, mutta jos ikäluokat ovat nuorten yleiskuolleisuus ovat pienentyneet oleellisesti kymmenessä vuodessa, niin kai huonosti määriteltyjen ”huumekuolleisuuksien” kasvu kertoo myös onnettomuusriskistä tms.
Jotan rotia, etiikkaa tai Moraa tähän valtakuntaan!

Huumetestit eduskuntaan! Johan noita vaaditaan muissakin luottamustehtävissä. Ei joku Vanhanen voi olla ihan selvinpäin koko aikaa.

Irti mun huumeista!
Mä lähden nyt nurkan taakse piikittämään tappavan myrkyllisen kannabiskasvin lehtiä suoniini.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Kansaa vaaditaan eroamaan kuntavaalien vuoksi

(VIHTI) Suomen kansa on joutunut ankaran kritiikin kohteeksi viime viikonlopun kuntavaaleissa ilmenneiden ongelmien takia. Muun muassa keskusta, SDP ja Helsingin...

Close