Kategoriat
Politiikka Sähkeet

Useita loukkaantuneita Helsingissä // 3. VERSIO

Silminnäkijätietojen mukaan onnettomuuden syynä oli eduskunnan entisen puhemiehen Paavo Lipposen muotokuvan paljastaminen. Kukaan loukkaantuneista ei ole hengenvaarassa.

18 vastausta aiheeseen “Useita loukkaantuneita Helsingissä // 3. VERSIO”

8. versio
Tuhannet tapauksesta tietoiset kansalaiset ovat joutuneet kataleptiseen tilaan, ja kymmenettuhannet ovat sairastuneet kesken työpäivän ja katsoneet parhaaksi bootata rommista. Vatikaaniakin on informoitu asiasta, ja seuraavan todennäköisen paavin muotokuvasta on tilattu versio tonsuurilla.

Useita loukkaantuneita Helsingissä // Virhe oikaistu
Silminnäkijätietojen mukaan onnettomuuden syynä oli eduskunnan entisen puhemiehen Paavo ”Mooses” Lipposen muotokuvan paljastaminen. Kukaan loukkaantuneista ei ole hengenvaarassa.
We love STT. 🙂

Loukkaantuneiden joukossa ei yhtään Paavia.
Loukkaantuneiden joukossa ei yhtään Paavoa.
Loukkaantuneiden Joukossa ei yhtään Kostia.

9.Versio
Loukkaantuneiden joukossa ei tiettävästi ole Suojelupoliisin Ilkka Salmi, joka oli tapahtumahetkellä turvassa Lipposen itselleen kansan varoilla hankkiman ja Niinistön Supolle luovuttaman 500 000 euron arvoisen panssarimersun takapenkillä.

10.Versio
Viimeisten tietojen mukaan loukkantuneiden joukossa on eduskunnan puhemies Sauli Niinistö, joka oli jo ehtinyt tilata itselleen muotokuvan. Kuvan taiteilija on Niinistön eduskunta-avustaja, joka ottaa kuvan kännykkäkamerallaan eduskunnan tupakkahuoneessa. Muotokuva tulostetaan Niinistön mustavalkoprintterillä ja ripustetaan Tiimarin vaihtokehyksissä eduskunnan lipposrakennuksen Paavo Lipponen salin siivouskomeroon. Komeroon on varattu tila myös seuraavien 20 puhemiehen muotokuville.

Alustavien juotettavien lähteiden mukaan onnettomuus sai alkunsa kun Lipposen paljastustilaisuudesta pakeneva toimittajalauma yritti loikata Eduskunnan edessä punaisiin valoihin pysähtyneiden vaalivankkurien aisan yli. Julkkisehdokkaita täpönään notkuvat kunnallisvankkurit jyräsivät sopulit lähtiessään liikkeelle. Aisankannattajia ei ole vielä tavoitettu. Myöskään Johanna Tukiaista ei ole edes yritetty tavoittaa asian johdosta. Tukiaisen aisalausunto annetaan suorana iltalööpeissä huomenna.

Vittu minä asun stadissa ja loukkaannuin tosi pahasti. Lukiessani tällaista paskauutisointia. Ja oon hengenvaarassa. Vituttaa kybällä ja repussa on 12 Tapioviinapulloa. Juon, ja vituttaa, ihan kaikki. Ja erityisesti Sauli Niinistön tissit. Haistakaa Lipposen muotokuvan persettä. Ihan kaikki. Ai vittu niin: ”Lipposen muotokuvan perse mainittu.”

Juuri saamamme tiedon mukaan kuollut paavi Johannes Paavali II ei ole Eduskunnassa loukkaantuneiden joukossa.

Hei, tulin just (lasaretista)! Kyllä Lipposen muotokuva oli erhe, rikos ihmiskuntaa vastaan suorastaan. Sanoohan sen järkikin ettei kaksimetrisen demarin maalaamisesta voi mitään hyvää seurata!
Muistan vain naisten ja lasten itkun ja sitten kaikki pimeni. Päässäni soi yhä Lipposmaiset nokkeluudet: ”Eikö ymmärretä, että ytimen vieroksumisella ei edistetä Suomen kansallisten etujen turvaamista maatalous- ja aluepolitiikassa? Mitä suurempi tarve saada EU:lta erityiskohtelua, sitä suuremmalla syyllä on pyrittävä ytimeen”

mäkin oon entinen putkimies. olin paras. Paavon duunien jälkeen oli usein moni hengenvaarassa.

Tsori Sauli et skrivaan sulle just kun oot taas tullut (spiidaamasta komerosta, as usual). Mut hei, nyt sul on tosi kova sauma seuraavissa pressanvaaleissa, kun oot liki ainoa varteen otettava (T.K. kertoi) pressaehdokas, joka ei oo menny paljastelemaan pehmeitä puoliaan julkisissa muotokuvissa tai jossain eläkemuistelmissa. Toistaseks sun pehmeä kohtas on pysynyt ikäisekses ihmeen hyvin jemmassa permanentin alla. Keep it there. Samaa jengiähän me kaikki ollaan, puolueet vain vaihtelee. Humppa humppa Sauli, tää maa on meidän.

Sisäpiirin tietojen mukaan verisimmin loukkaantui eduskunnan entinen puhemies Paavo Lipponen (ego), jonka omien sanojen mukaan nyt paljastettu muotokuva on liian pieni, liian vaatimattomasti esillä ja ”ihan vitun ruma”.
Kuvan maalannut Aimo apuraha (sos. pum.) pitää maalausta kuitenkin aivan esikuvansa näköisenä.

Minusta pelkkä muotokuva ei riitä vaan politiikkamme suurmiehet ansaitsevat kukin ison kullitetun patsaan. Neuvostoliitolla oli vain yksi Lenin, mutta meillä on monta.

Onnettomuuden syynä on koko eduskuntajärjestelmä. Kaikki siihen uskovat ovat henkisen järkkymisen vaarassa. Lipponen on anagrammi avaruusnimestä L. Piponen, joka viittaa alumiinifoliolla vuoratun myssykän aivosyöpää torjuvaan vaikutusmekanismismiin, josta maan asukkailla ei ole vielä tietoa. Elämme lopun aikoja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Useita loukkaantuneita Helsingissä // TARKENNETTU

Eduskunnan edustustilassa on yli 20 loukkaantunutta toimittajaa ja kuvaajaa. Tapahtuman syy on vielä epäselvä.

Close