Kategoriat
Tiede

Hiukkaskiihdyttimen käynnistäminen johti moneen vittumaiseen asiaan

Euroopan ydinfysiikan tutkimuskeskuksessa Cernissä keskiviikkona käynnistetty maailman suurin hiukkaskiihdytin aiheutti eri puolilla maailmaa useita vastoinkäymisiä.
Valkeakoskella, Kajaanissa ja Imatralla hiukkaskiihdyttimen aiheuttama säteily on johtanut paperi- ja sellutehtaiden lakkauttamiseen.
Protonien törmäyksessä syntyneitä kvarkkeja taas epäillään R.E.M.-yhtyeen kitaristin Peter Buckin kitaran varastamisesta.
Hiukkaskiihdyttimen vaikutukset tuntuvat myös Yhdysvalloissa, missä republikaanien presidenttiehdokkaan John McCainin kannatus on uhkaavasti noussut. Kiinasta puolestaan raportoidaan taivaalta sataneen kakkaa.
Ja kun Suomi tänä iltana häviää Saksalle, niin se se vasta ydinfyysikoiden vehkeilystä johtuukin.

14 vastausta aiheeseen “Hiukkaskiihdyttimen käynnistäminen johti moneen vittumaiseen asiaan”

Kiitän tutkijoita, jotka avasivat portin kotiini R’lyehiin. Taidanpa poiketa Telluksella. Tämän lukeneet menettävät järkensä. Valitusoikeus on, siitä ei vain ole mitään hyötyä.

Tutkimusryhmä haluaa kuitenkin huomauttaa, että todennäköisyys esimerkiksi hengenvaarallisia muukalaisolioita suoltavan ulottuvuusrepeämän avautumiselle on täysin hyväksyttävissä rajoissa.

Kiihdyttimen hitaammin ilmeneviin vaikutuksiin kuuluu mm. torstain ja perjantain välisenä yönä tapahtuva uusi Metallican vitun paskan levyn julkaisu, jonka hei, kuuntelin just!

Puhuivat jostakin mustasta aukosta. Onko tämä itäpornoliitännäistä juonittelua, vai missä se reikä nyt on?
Terveisin: Asiaan perehtynyt.

Hiukkaskiihdyttimestä aiheutuviin haittoihin luettaneen myös Paavo ”Mooses” Lipposen muotokuvaan kadonneet 25.000 euroa. Myös kuvan epäselvyydestä ja siitä, mikä on taidetta ja mikä ei, on saatu uutta tietoa törmäyttämällä helsingin kaupunginvaltuutettuja Graffititaiteen- TÖHRIMISEN – kannattajiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Useita loukkaantuneita Helsingissä // 3. VERSIO

Silminnäkijätietojen mukaan onnettomuuden syynä oli eduskunnan entisen puhemiehen Paavo Lipposen muotokuvan paljastaminen. Kukaan loukkaantuneista ei ole hengenvaarassa.

Close