Kategoriat
Aikakaus

Osta mainos aikakaus-Lehdestä

Paperisen aikakaus-Lehden tuore numero on jo melkein valmis.
Mainostaja – nyt on tarjolla ainutlaatuinen tilaisuus tehdä itseään tykö. Yleisönäsi on Suomen johtavan huumorijulkaisun lukijakunta. Hinnat ovat edulliset ja neuvoteltavissa.
Erityisesti toivomme saavamme kokoomuksen kunnallisvaaliehdokkaiden mainoksia. Heille lupaamme 25 % alennuksen.
Jos kiinnostuit, ota yhteyttä sähköpostilla: lehti@samizdat.info . Viestin aiheeksi ”Mainos”.

12 vastausta aiheeseen “Osta mainos aikakaus-Lehdestä”

Entä Henkilökohtaista-ilmoitukset? Paljonko saan teiltä alennusta, jos en liitä kuvaani/alaston kuvaani?

Tilatkaa. Melkein valmis. Ostakaa mainoksia. Lähettäkää rahaa postimerkkeihin. Lähetettäkää vielä vähän rahaa. Tehkää itte lehtenne.

Mainokset on toki syytä kohdentaa lehden verkkoversion lukijakunnalle. Etusivulle sopisi Läyliäistem Öylättipanimon suurkuluttajille tarkoitetut kurkunpäätä hivelevät ehtoollisleivät, paketin kannessa Paavi mutustelee niitä autuaan näköisenä. Valtuutetun Palmen murha-aseiden maahantuojan kuvasto voisi olla erillisenä liitteenä, luontosivulla tietenkin Sorsanpyhtään Strutsi- ja alligaattorifarmi esittelee safarimatkoja Kongon mandrillialueille. Takasivulla Johanna-hiehon kuva nostattaisi muutakin kuin postimyyntiliikeiden tilauskantaa, talousosastolla huippukonsulentit Fanny Mae ja Freddy Mac voisivat opastaa lukijoita sijoitustoiminnassa. Tätä sivua toki hallitsee kuitenkin uuden Wincapitan mainos.

Hei, saanko minäkin miinus 25% alennuksen?
Mainosmeediana Lehti on parhain, johtuen lukijakunnastaan. Apua ja Hyvää Päivää lehtien kanssa tehdyn lukijakuntaliitoksen jälkeen lukijakunta on suomen kaunein ja ihanin, sekä varakkain.

Haluaisin koko sivun mainoksen jossa sanotaan
”Minulla on varaa ostaa mainos Lehdestä”
Minulla ei ole varaa ostaa mainosta Lehdestä. Saanko mainoksen ilmaiseksi?

Mitä ihmettä, eikö kaikki sivut olekaan täynnä Suomi-Soffan mainoksia?

JOs henkilökohtaista-palsta perustetaan, mä voisin jättää ilmoituksen: Hei, sinä kaunis Maria-niminen palestiinalaistyttö, jonka kanssa vietin kiihkeän yön parituhatta vuotta sitten. Mun piti soittaa, mutta se pirun Alexander Graham Bell keksi puhelimen vähän liian myöhään. Sori että kumi puhkes, mutta sitä se taivaallinen valosapeli teettää. Joku pitkätukka muuten tuli kyselemään minua, sanoi että olis sulle jotain sukua.

Ma sain pappalta satakytdonaa vaaleja varten. Quinx monen sekunnin mainoksen sillä sais? Timmanin mainos maksais pappalle tietty enempi, mut hurumycket paljon?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Kokoomusnuoret paljastavat kaiken kalenterissaan

Kokoomuspuolueen nuorisojärjestö avaa kunnallisvaalikampanjoinnin rohkealla kalenterillaan. Poliittisia sulojaan esittelee 12 rohkeaa kokoomusnuorten jäsentä, jotka eivät jätä paljoakaan arvailun varaan. Mielipiteet...

Close