Kategoriat
Kansalaisjournalismi Kotimaa

Kiimingin Ideaparkia valmisteltu pimeällä puolella

(KOMENTOSILTA) Oulun lähelle Kiiminkiin suunnitteilla oleva uusi Ideapark on paikallisen ympäristökeskuksen mukaan suunniteltu pimeydessä. Ympäristökeskuksesta kerrotaan suunnittelun vaiheista saadun viitteitä, mutta lukuisat bothanilaisvakoojat ovat menettäneet henkensä tietoja hankkiessaan.
”Todennäköisesti Sukari suunnittelee yllättävänsä meidät metsäisen Kiimingin takana, jossa on kaikessa hiljaisuudessa rakentamassa uutta, entistä suurempaa ja tehokkaampaa Ideaparkia”, ympäristökeskuksen kapinallispäällikkö Martti Skywalker sanoo.
Ympäristökeskus uskoo kuitenkin pystyvänsä yllättämään Sukarin joukot siirtämällä komentoalus Maakuntakaavanmukaisuuden välittömästi Kiiminkiin amiraali Vapaavuoren johdolla.
”Meidän täytyy kuitenkin ensin tuhota Keskustan puoluetoimistossa sijaitseva generaattori, joka tuottaa Sukarille myötämielisiä kunnallispoliitikkoja”, Skywalker muistuttaa.
(Jutun kansalaistoimitti Kehittyvien Kauppakeskusten Suomi.)

12 vastausta aiheeseen “Kiimingin Ideaparkia valmisteltu pimeällä puolella”

Kiimingin mandrillit ovat hoitaneet sulutuksen niin hyvin että Sukarin ei tarvi enää lahj^H^H^H^Havustaa puolueita seuraavissa kummallisvaaleissa. Moni kouransa jo ojentanut on joutunut naamioitumaan romanialaiseksi ja lähtemään Rotuaarille kerjuulle. Kun ilmat syksyllä kylmenevät entisestään, sinne on tulossa mökkejä ja vankkureita kerjäläisiä varten.
Kateellisia riittää.

”I felt a great disturbance in the Force, as if millions of bureaucrates suddenly cried out in terror and were suddenly silenced…”

Avajaistarjouksena valomiekat alk. 200€ ja mustat kaavut kaksi yhden hinnalla.

Toivo Sukari ehdottaa uuden Ideaparkin perustamista maata kiertävälle radalle. Sukarin kommenttien mukaan rakennuskelpoista tonttialuetta piisaa ilman kunnallispoliitikkojen voiteluakin ja alue on taatusti niin kaukana lähimmästä ihmisasutuksesta, että sinne ei jalkaisin tai bussilla kukaan eksy.
Jan Vapaavuori -lausuntogeneraattori on ehtinyt jo tyrmätä Sukarin ajatuksen kuulematta sitä kysyen ”haluammeko rakentaa yhteiskuntaamme Kokoomuksen kannatusalueesta etäällä olevien keinomaailmojen ympärille”.

Kun katsoo tarkemmin Ideapark-suunnitelmia, huomaa selvästi että ne ovat modulirakenteisia ja niistä voidaan koota näppärästi myös Borgien kuutio. Sukarin kaima Toivo J. voi vain kiristellä hampaitaan kun värkkäsi vuokratalojen kanssa eikä heti hoksannut tarttua Borgien tarjoukseen. Hän jos kuka tiesi poliitikoista että ’they are all Borg’.

Kuullessaan ympäristökeskuksen hankkeesta Darth Sukari on asioista tavallisesti perillä olevien tahojen mukaan todennut ”Everything that has taken place has done so according to my design!” ja päästänyt pahaenteiset naurut päälle.

Now witness the power of this fully armed and operational shopping center. Shop at will, customer!

Karttaruudusta 3-C löytyy paikka Toivo Sukarin PO:lle eli paikalliselle ostoskeskukselle. Parkkipaikaksi lanattakoon kansallispuisto ruuduissa R2-D2.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Suuret sanomalehdet jäivät kiinni tekstin manipuloinnista – lue sana!

(NIKON) Kaikki Suomen suurimmat sanomalehdet ovat kärähtäneet manipuloidun tekstin julkaisusta. Tarkkasilmäiset lukijat, joita pitää aina välillä aiheettomasti kehua jotta ne...

Close