Kategoriat
Politiikka Talous

Entiset pääministerit nousemassa huipputehtäviin

Matkapuhelinyhtiö Nokia julkisti tänään uuden ns. neljännen sukupolven kännykkämallinsa, Sitran yliasiamies Esko Ahon. Nokia pyrkii Aholla vahvistamaan markkinahegemoniaansa.
Esko Ahossa on useita ominaisuuksia, joiden Nokia uskoo houkuttelevan kuluttajia, kuten vitun rasittava ääni, kyky puhua pitkään sanomatta mitään sekä vaihdettavat värikuoret.
Saksalais-venäläinen maakaasuyhtiö Nord Stream on puolestaan palkannut entisen pääministeri Paavo Lipposen palvelukseensa. Lipposesta on tarkoitus tehdä kaasua Keski-Euroopan markkinoille. Tehtävä on määräaikainen ja sovittu vuoden mittaiseksi.

15 vastausta aiheeseen “Entiset pääministerit nousemassa huipputehtäviin”

Vaan mitäs tehdään Matille, kun Matista aika jättää? Toivo sokerin kamppanjapäällikkö, mtk, hustler, alko? kielitoimisto, kiinan lähetystö?
Onneksi maassa on vielä muutama suojatyöpaikka. On se julmaa peliä politiikka. Matti on työnsä tehnyt, Matti saa mennä!

Hei, avauduin just!
”Elämässäni ei ole ollut suuria pettymyksiä”. Katsokaa vaikka lööppi jos ette usko.

Onko Ahossa kosketusnäyttö? Jos on niin tungen i-phoneni lähimpään hanuriin ja ostan aidon Ahon.
Mites Lippis – tuleeko varren kanssa?

(JÄTEMÄKI) Myös yksi Suomen pitkäaikaisimmista pääministereistä, Anneli Jäätteenmäki (kesk) on nimitetty uuteen tehtävään. Jäätteenmäki aloittaa maanantaina 18.8. Lapuan keskustan Ingman-jäätelökioskin myyjänä.
”Tämä työ tuli minulle täysin pyytämättä ja yllätyksenä, pahoittelen, kun vein nyt naapurin Marjatan työpaikan, mutta niin käy joskus”, kommentoi silminnähden hämmästynyt Jäätteenmäki.

Pääministeri (evp.) Jäätteenmäkeä on kosiskeltu töihin myös Venäjälle.
”Da, hänellä on kaikki edellytykset Venäjän vaakunaeläimeksi”, nyökytteli Kremlin talonmies Nikita Gorbrezhnev.

Joku virolainen ehti jo kritisoida kuinka Paavo Lipposen nimitys osoittaa kuinka venäläiset on ajamassa ”Turvat kiinni”-politiikka hänen nimityksellä. Tosin suomessa Lipposen tuppisuisuus on ollut tiedossa jo pitkään.

Kuten aikaisemminkin, Sauli ”Sauli” Niinistö kehottaa olemaan klikkaamatta kusipäisen sihteerin kusipäisen blogin kusipäistä linkkiä. En ole tulossa!

(SAASTASIKA) Yhdysvaltain nykyinen pääministeri Al Jourgensen on ilmoittanut luopuvansa virkatehtävistään meneillään olevan valtiollisen pr-kiertueensa päätyttyä. Suomalaisen kemianteollisuuden edustajien mukaan hänelle on jo kaavailtu johtavan yhdistekonsultin virkaa useissa eri yhtiöissä. ”Toimenkuvaan liittynee myös laajalti aineiden testausta henkilökohtaisten ihmiskokeiden avulla”, kertoo Kemiran varatoimitusjohtaja Liisa Sairanen-Dementiev.

Ymmärtääkseni Esko Aho edustaa neljännen sukupolven sijaan ns. esihistoriallista sukupolvea.

Aikoinaan Keskustan kesäpäivillä Esko Aholla keitti Paavo Väyrysen jutut sen verran, että loihe Patelta kysymään; ”Paavo, oletko sinä varma, että olet täysin järjissäsi?”. No Paavo vakavastiotettavaan tyyliinsä: ”Olen. Täysin varma.” Esko tähän: ”Miten niin täysin varma?” johon Paavo: ”No kun äänet sano.”

(LAPUA) Lapuan keskustassa sijaitsevan jäätelökioskin myyjäksi eilen nimitetty Anneli Jäätteenmäki (kesk) on tänään erotettu tehtävästään. Jätteenmäen työnantaja Ingman Oy on kertonut syyksi erottamiseen sen, että Jäätteenmäki luki Ingman Oy:n salaista verottajalta piilotettua kirjanpitoa suorassa televisiolähetyksessä.
Jäätteenmäki ehti toimia jäätelömyyjänä 40 minuuttia, minkä aikana hän myi kolme suklaajäätelöä, yhden lakritsijäätelön ja yhden minttujäätelön (kaksi palloa) sekä kolme pehmistä.
Tampereen yliopiston kiveksenmurskaustieteen dosentti Tellervo Telaketju arvioi, että erottamisen syynä on Jäätteenmäen sukupuoli sekä patriarkaatti, heteronormatiivisuus, uusliberalismi ja auringonpilkut. ”Lisäksi se, että Jäätteenmäki on niin saatanan tyhmä, on saattanut vaikuttaa asioiden kulkuun”, Telaketju pohtii.
Kesämökkinsä huussista tavoitettu Jäätteenmäki kommentoi itse asiaa kertomalla, että tästä lähtien hän aikoo viettää syrjään vetäytyvää ja itkeskelevää elämää.

Anneli Jäätteenmäki & saimaan norppa risteytyivät. Tuloksena oli WWFn suojelema pakastin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Matti Vanhasen Facebook-status päivittyi

(INTERNET) Pääministeri Matti Vanhanen (kesk.) päivitti äsken Facebook-statuksensa. Se on nyt "voi vitut saatana".

Close