Kategoriat
Sähkeet

Maria Lundin tissit törmäsivät rekkaan

Laulaja-näyttelijä Maria Lundin tissit kolaroivat rekan kanssa moottoritiellä Jyväskylässä. Lund itse oli kolarin sattuessa Lappeenrannassa.
Liikkuva poliisi kommentoi tapausta vielä muutamalla puskuri-sanan monimerkityksellisyyteen perustuvalla vitsillä, mutta netistä loppui tila kes

15 vastausta aiheeseen “Maria Lundin tissit törmäsivät rekkaan”

Kyllä minä Maria Lundin tissit tiedän, mutta kuka on uutisessa mainittu Maria Lund?

Taas se nähtiin: tissit ovat turvallisuusriski liikenteessä, erityisesti kesällä. Joka vuosi maassamme sattuu paljon tissikolareita. Vaarallisimpia ovat juuri tuollaiset megahinkit jotka esim. juuri Maria Lundilta löytyy.

Aikanaan maalla vietiin maito navetoista meijereihin hinkeillä. Nyt kun maitolaitureilla ei ole muuta käyttöä, niin niitä voisi käyttää megahinkkien esittelyyn. Tässäpä idän ja etelän ammattil^H^H^H^H^H^H^H^Hvuokratyöläisille bisnesvinkki, Loppuisi maaseudun autioituminen! Ilmaiset näytteet kelpaavat palkkioksi.

”Ennen vanhaan 60-luvulla sentään pidettiin tissit visusti piilossa, kunnes niitä sitten lavatanssien aikana pirtupöhnässä hiukan pusikossa vilauteltiin”, kommentoi liikkuvan poliisin päivystävä ylikonstaapeli Jorma Rintala. ”Tosin juuri tähän tapaukseen en henkilökohtaisesti vielä ole ehtinyt tutustua, joten asia ilmeisesti vaatii syvällisempää paneutumista, ehhehe, mä sanoin ’paneutumista’, ehhehe. Ehkä Marian tissit pitäisi vaikka takavarikoida tarkempia tutkimuksia varten tai ainakin valokuvata vessan seinälle. ”, Rintala jatkoi selvästi kiihtyneenä. ”No niin, tissit, tosi isot, siis tosi isot tissit. Niin on”, Rintala vielä puhisi kaulasuonet pullistellen kunnes liikkuvan poliisin päivystävä lääkintäavustaja Petri Menis tuli antamaan hänelle rauhoittavan Diapam-peräruiskeen todeten toimittajille: ”Hajaantukaa, täällä ei enää ole mitään nähtävää, ei edes tissejä, ehhehe. Liikkuva poliisi muuten liikkuu lantiostaan näin: eteen-takas-eteen-takas.”
Tässä vaiheessa toimittajat katsoivat parhaaksi poistua paikalta lääkintäavustaja Meniksen jäädessä harjoittelemaan lantioliikkeitään liikkuvan poliisin kahvihuoneen kokovartalopeilin edessä.

hei, laukesin just. Olenhan Marian vasemman tissin airbag ministerintoimeni ohella.

hirmu huono kommentti oli tuo ”mainittu, mainittu, mainittu, maini….”. ei ole kyllä järjen jättiläisen kehitelmä tämäkään.

Plastiikkakirurgia tekee ihmeitä Lundin puskureille, mutta auttaako rekkoja edes plastiikkametallurgia? (Autoani yritettiin korjata silikonilla kerran!)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Jakobson saa syytteen ihmisten pitkästyttämisestä

Ministeri ja entinen kaskelotti Max Jakobson, 84, asetetaan syytteeseen ihmisten pitkästyttämisestä Helsingin käräjäoikeudessa ensi syksynä. Siitä voidaan tuomita sakkoja tai...

Close