Kategoriat
Kotimaa Talous

Yritysvakoilu hävisi maailmasta

(UNTER DEN LINDEN) Yrityssalaisuuksien urkkiminen loppui koko maailmasta torstaina, kun tieto Suomen hallituksen uudesta lakiesityksestä tuli ilmi. Esitys antaisi yrityksille luvan tutkia työntekijöiden sähköpostien osoitetietoja.
Laki aiheutti heti välittömän paniikkireaktion epärehellisten nuuskijoiden keskuudessa. Lehden tietojen mukaan päivän mittaan työsähköposteista tuhottiin satojatuhansia viestejä, joiden otsikot olivat muotoa ”yrityksemme liikesalaisuudet”, ”lisää yrityksemme liikesalaisuuksia” ja ”enlarge your penis with our yritysliikesalaisuudet”. Viestit oli useimmiten osoitettu taholle nimeltä ”yrityksemme tosi paha kilpailija”.
”Voihan vitalis. Pitääkö mun nyt avata hotmail-tili? Sinne tulee ihan helvetisti spämmiäkin enkä jaksais millään muistella uusia salasanoja. Muistitikutkin maksaa ainakin vitosen”, voivotteli yritysvakooja Isaskar Keturi outlookinsa äärestä.
Yrityksissä lakiesitys otettiin mielihyvin vastaan. Työnantajaliitto TT:n mukaan laki paikkaa ammottavan aukon tietoturvassa ja lisää sopivasti kyttäysmentaliteettia ja työntekijöiden aliarvioimista.
Aiemmin hallituksen lakiesitykset ovat hävittäneet maailmasta mm. lapsipornon ja uskon ihmiseen.

20 vastausta aiheeseen “Yritysvakoilu hävisi maailmasta”

Me kansallissosialistisen aatteen kannattajat kannatamme muutosta. Tällätavalla saadaan kommunistien hännystelijät kiinni ennen he saavat kuin suurempaa vahinkoa aikaan!
Samalla saadaan sitten urkittua kaikkien kivojen komukkaopiskelija tytyjen kontaktit että voidaan mennä huutelemaan vieraisiin pöytiin.

seuraavaksi jatkuvasti ajanhermolla elävä Suomen hallitus on päättänyt sijoittaa ns. ”hallituksen virallisia kuuntelijoita” jokaisen kadunkulmaan ja kuppilaan jotta kansalaiset eivät vahingossa levittäisi yrityssalaisuuksia tai vahingossa puhuisi keskenään kenenkään nimeltä mainitun yli 180cm pitkän pääministerin yksityiselämästä.

Jostain ihmeen syystä yrityksemme sähköpostiliikenne on hiljentynyt. Samalla firman hallinnoinnin ulottumattomissa oleviin nettiposteihin on liikenne lisääntynyt.

Alan asiantuntijoiden mukaan nimimerkki ”Alan asiantuntija” on vangittu yritysvakoilusta.

Hahah sanonpas…enpäs sano… no sanonpas mokka…..kikuli…. hahahahahahahah

Arv. Lehti nyt unohti Suomen hallituksen jämerän lainsäädännön poistaneen maailmasta kaikki tekijänoikeusrikoksetkin.
Lisäksi unohditte mainita Tissit, prkl!

Yrityksille on heti tämän lain jatkoksi tai mielellään jo samassa yhteydessä annettava valtuudet myös median ennakkosensuuriin.
Pelkkä sähköpostiviestien lukeminen ei riitä yritysstrategian salassapitämiseen, kuten Stora Enson ja SampoPankin tapaukset osoittavat.

Osui jälleen. Luen joka aamun HS:at verkossa jonka jälkeen siirryn tänne totuuksien ääreen. Hyvä Lehti!

Yrityssalaisuuksien kopioinnineston purkamisesta keskustelemisesta sähköpostissa rangaistaan pakkokommenttien kirjoituttamisella Lehden sivuille siten, että jokaiseen kommenttiin pitää sisällyttää sanat ”tissit” ja ”penis”. Kommenttien yliviivautuminen aiheuttaa ko. henkilön korvautumisen vastaavalla massalla antimateriaa, mikä aiheuttaa hienoisia epäkäytännöllisyyksiä arkielämässä.

Tissit, tissit, tissit, tissit, tissit, tissit, tissit, tissit, tissit, tissit, tissit, tissit, tissit, tissit, tissit, tissit, tissit, tissit, tissit, tissit, tissit, tissit, tissit, tissit, tissit, tissit, tissit, tissit, tissit, tissit, tissit, tissit, tissit, tissit, tissit, tissit, tissit, tissit, tissit, tissit, tissit, tissit ja tissit. Kiinteät, terhakat ja täydellisen kokoiset tissit.

Myös Kiina kiinostui ”virallisesta” mahdollisuudesta urkkia kansalaisten sähköpostia. Se mahdollistasi puuttumisen vaikkapa Tiib__(error in connection)

Meidän firman palomuuri-vastaava on täysi kyrpä, jonka vaimon kanssa on viikonloppuna kivaa. Sen pomo on homo ja se käy pissaamassa TJ:n kahvikuppiin. TJ ei ymmärrä tietokoneista mitään ja … ainiin … Kameravalvomon vartijalla on isommat tissit kuin Lolo Ferrarilla vaikka Ferrari ei ole vetänyt yhtään hormoneita. Olenkin kyllästynyt työhöni, joten voisin ottaa vaikka 30 000 euron irtisanomisrahat jotten kerro yrityssalaisuuksia eteenpäin.

Voiskos Lehti tarjota palvelujaan kryptatun HTTPS-protokollan välityksellä? Noin niinkuin vain yksityisyydensuojan esitaistelijana.

Jukka minä näen mitä sinä teet. Tules tänne toimitusjohtajan toimistoon niin keskustellaan siitä mihin käytät työaikaasi ja mietitään uusiksi jatkosuunnitelmiasi firmamme palveluksessa.

Ei journalismia kirjoiteta näin, EI.
Elokuu August ei taida osata muotoilla tekstejään millään tavalla Lehtipalstoille sopiviksi, ylettömine kirosanojen viljelyineen ja muutenkin ajatuksettomine ideoineen.
Antakaa kirjoittaminen vaikka alipalkatulle läskille avustajallenne.

Yritysvakoilu on vakava ongelma, johon meidän yrityksessä on suhtauduttu yhtä vakavasti, kuin pikkujoulujen ilmaisen juomatarjoilun rajoittamiseen. Viimeisimpänä toimena estimme kaikilta työntekijöiltä pääsyn yrityksen tiloihin, jolloin yritysvakoilu väheni.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Malagan turmakuskilla yhteys Dianan kuolemaan?

(EDOM) Interpol pyytää ihmisiltä havaintoja Malagan bussiturman aiheuttaneen mustan Kia-maasturin liikkeistä elokuussa 1997. Poliisin mukaan ei voida poissulkea sitä mahdollisuutta,...

Close