Kategoriat
Muut lehdet

Lehdet: Ilkka Kanerva ei tajua vieläkään pointtia

(SPACE ODDITY) Ulkoministerin tehtävistä erotettu Ilkka Kanerva ei edelleenkään vain kässää. Kanerva arvioi aamun Turun Sanomissa ja Satakunnan Kansassa, että aikoo missata pointin vielä pitkään. Perusteluiksi hän mainitsee sen, ettei kansa ei sitä ole vaatinut, eikä ole ennenkään edellyttänyt, että sen edustajat tietäisivät yhtään, missä mennään.
”Mitä järkeä olisi ollut valehdella? Tiesin, ettei mene viittä metriä elämässä ilman että se asia tulisi eteen”, toteaa SK:lle Kanerva, jonka mielestä oli silti hyvä idea selittää kaksi viikkoa putkeen epämääräisesti mm. siitä, lähettikö viestejä vai ei ja mitä ne sisälsivät.
Oikeudet alas ja pian

Ex-ministeri arvelee, että eliitin etuja pitäisi suojata selvästi nykyistä paremmin, sillä yhteiskunnassa on alkanut ilmetä viitteitä siitä, etteivät korkeassa asemassa olevat pääsekään enää luistelemaan mokistaan kuten vanhaan hyvään aikaan, joka tavallisimmin sijoitetaan noin 1970-luvulle. Parasta hänen mielestään olisi kaventaa oikeusturvaa ja sananvapautta. Kanerva huomauttaa myös, ettei tiedä oikeastaan ollenkaan, mitä kirjesalaisuus tarkoittaa.
”On ihan selvä, että tällaisten viestien julkaiseminen rikkoo jopa perustuslakia. Mutta Hymyn tietäen, eivät ne lainsäädännöstä piittaa. Jos niille tulee 10 000 euron sakkorangaistus, niin so what. Eihän se heille merkitse mitään. Pistää miettimään, että pitäisikö lain rikkomisen sanktiot olla kovempia kuin mitä ne ovat tänä päivänä”, hän arvioi.
Turun Sanomissa Kanerva puolestaan katsoo, että hänen erottamisensa on täysin väärin, sillä aikojen saatossa johtajat ovat tappaneet, raiskanneet, polttaneet ja tuhonneet, ja silti voineet jatkaa virassaan. Esimerkiksi hän nostaa Bill Clintonin, koska Pol Pot olisi ollut hieman turhan raflaava.
”Mietitään vaikka Bill Clintonin tapausta. Se oli sata kertaa raaempi asia kuin mistä tässä puhutaan – eikä puhettakaan, että hänen työnsä olisi katkaistu”, Kanerva sanoo TS:lle, joka jättää kysymättä, eikö Clintonin erottaminen sitten olisi ollut perusteltua.
Kanervan mukaan hänellä on vaikeuksistaan huolimatta toimiva selviytymisstrategia: syyttää muita. Lisäksi hän luottaa siihen, että niin iltapäivä- kuin sanomalehdistäkin löytyy tarpeeksi vanhoja kalakavereita tekemään ymmärtäväisiä juttuja vastapainoksi ”laatumedian” ja ”hymylehdistön” haaskalinnuille ja feministisiionisteille.

6 vastausta aiheeseen “Lehdet: Ilkka Kanerva ei tajua vieläkään pointtia”

Hipit, stallarit, feministisionistit, elämättömät median armoilla olevat sosiaalipornon suurkuluttajat, vaihtoehtolehtien vaihtoehdottomassa keinomaailmassa elävät aktivistit ja kaikenmaailman uusmoralistit eivät ole vieläkään kässänneet että Iken ulkoministerin viran hoidossa ei ole ollut mitään moittimista. Joitain vaan niin vietävästi ketuttaa että Ikelle aukesi sellaisetkin ovet jotka Haloselle ja Tuomiojalle ovat ikuisesti kiinni.

Kanerva: Myös Lewinsky oli lihava
Ulkoministerin tehtävistä erotettu Ilkka Kanerva (cock)
ei katso naismaussaan olevan mitään väärää, sillä myös Yhdysvaltain presidentti Bill Clintonin naisystävä Monica Lewinsky oli lihava.
Hirvee porsas”, kuvailee Kanerva.
Kanerva myöntää, että Monican takamus saattaa olla hieman Johanna Tukiaisen kasvoja parempi, mutta vastaavasti Johannalla on huomattavasti suuremmat rinnat.
Kanerva syyttää myös Kokoomuksen puheenjohtajaa Jyrki Kataista
takinkäännöstä, koska ei saanut panna tämän vaimoa.
Sanonta ’kaverille kans’ kääntyi päälaelleen”, päivittelee Kanerva.

Alan asiantuntijat kiistelevät nyt siitä, voidaanko ex-ministeri Kanervaa syyttää myös luonnonsuojelurikkomuksesta ja pitäisikö hänet velvoittaa korvaamaan ahdistelemansa uivelon (Genus Simmonicus) arvo (€ 2,5 ja puoliksi syöty Suffeli) valtiolle sekä menettää välineenä käyttämänsä matkapuhelin.
Kokoomuksessa on sen sijaan keskitytty etsimään soveliasta loppusijoituspaikkaa, jossa viimeinen tyrannosaurus ei olisi vaaraksi ympäristölleen ja puolueen imagolle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Lehti aikojen alussa: Kansa raivostui Sammon toiminnasta

(POHJOLA) Pettyneet kalevalaiset ovat muodostamassa suoran toiminnan kansanliikettä kanavoidakseen turhautumista, joka kumpuaa Sammon väitetystä kyvystä tarjota rikkauksia. Julkisuudessa liikkuneiden tietojen...

Close