Kategoriat
Tiede

Kennedyn avaruuskeskus menetti viimeisen yhteyden Aarno Laitiseen

(CAPE CANAVERAL) Yhdysvaltain avaruushallinto Nasa ja Kansainvälinen avaruusasema ISS ovat menettäneet yhteyden Iltalehden kolumnisti [search term=”Aarno Laitinen”]Aarno Laitiseen[/search]. Nasan tiedottajan mukaan viimeinen kontakti Laitiseen saatiin viikonloppuna.
Laitinen kolumneineen on ollut viime vuosien aikana yhteydessä Maapalloon ja sen tapahtumiin vain satunnaisesti. Nasan mukaan yhteyden menetys oli odotettavissa, mutta siitä huolimatta shokki.
”Viimeinen sanoma alkoi sanoilla ’homofeministivihervasemmistolaiset homofeministivihervasemmiston edustajat ovat rumia ja aiheuttivat toisen maailmansodan’ ja siitä tiesimme, että todennäköisesti hän sinkoutuu kohtapuoliin ulkoavaruuteen”, sanoi tiedottaja Mark Ike-Tiimi.

7 vastausta aiheeseen “Kennedyn avaruuskeskus menetti viimeisen yhteyden Aarno Laitiseen”

Laitisen kolumni eilisessä Iltahdessa oli ainakin inhorealistinen. Yhtään lausetta ei voi asiaperustein kumota. Liikaa Lehdistölle? Loka on niin lujasti maan pinnalla, etteivät NASA:n avaruuteen suunnatut tutkat häntä nappaa:)

Yleisen näkemyksen mukaan iltapäivälehdillä ei ole eroa, mutta minusta on. Iltalehdessä on Seppo Ahdin mentävä aukko Aarno Laitisen kohdalla.

Kotka on noussut siivilleen. Tämä oli suuri askel Moka-Laitiselle, mutta pieni menetys ihmiskunnalle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Ase otettiin Charlton Hestonin kylmistä, kuolleista sormista

(SIINAI) Aserajoituksia kannattavat yhdysvaltalaiset aktivistit ovat irrottaneet Charlton Hestonin kiväärin hänen kylmien, kuolleiden sormiensa otteesta. Yllättävä käänne sattui eilen Los...

Close